SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még 1x thx a tápot, még nem értem haza, ugyhogy még nem próbáltam ki
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
akkor úgy alakul a helyzet, hogy mégiscsak kéne valaki, aki a házasságkötõ teremben történõ eseményeket rögzíti.
vagyis ünneplõs ruhát húz, kifényesíti a csukát és körberohangál a színpadon és nem rángatja és nem esik hanyat a virágban.
saját kamera használata elõny, de nem feltétel.
két, vagy több jelentkezõ esetén sorsolunk, vagy döntök. esetleg szimultán forog a kettõ (vagy több).
kéretik komolyan venni a dolgot, mert az idén maximum eccer nõsülök!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
temeg mit biciklizel elõttem az úton, hogy majd' elütlel azebrától egy méterre!
tegnap.
(lusta vagyok visszaolvasni)
Szal elõször meg akarok kérni valakit , hogy csak szépen beszélgessen el vele.
Vagyis elõször megpróbálom én , aztán megkérek vkit , hogy mondjon el neki 2-3 osrt , ha nincs hatáása , akkor felülünk vontarta 5en , 1.5 óra latt ottvunk és gyerek vayg visszaadja vagy nagy szarban lesz. [ nem eélsõdleges célom a verés ]
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ma?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
kõcsönbe kérném 1 nap erejéig
szóval a 3501 a kazinci uccai (hõsök gödrénél lévõ) (fõ)posta.
régen a postán az volt a gyakorlat, hogyha a feladó nem írt irányítószámot, akkor a feldolgozóban ráírták a település fõpostájának irányítószámát és majd ott helyben a megfelelõ postásnak továbbították.
de ha a gyerkõc adta meg, akkor lehet postán maradó, vagy postafiók cím is.
vagy eccerûen csak kamu az egész.
mennyivel tartozik?
Suna ezt a FW kártyát akár ki is dobhatod
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
csak ha albérletbe laknál pl
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
kis ismerettséggel elintézed hogy miskolci létedre kapj lakhatási támogatást 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
aki megtenné és lemegy ehhez a házszámhoz írjon privit vagy ide ...
ma már sztem bármi is megtörténhet
akár ez is
egyetemisták közt láttam már olyat, aki miskolci léttére koliba költözött, de itt ugye, életkorából adódóan nem errõl van szó.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a népkertnél, ahol átadták a körforgalmat meg az uj szakaszokat nem volt lámpa
szemere utcán nem volt lámpa szintén
egy lényegében mezõgazdasági gyárat fognak a miskolci ipari parkba telepíteni és kb 4000 munkahely lesz majd... :|
miskolc, 3501, Táncsics Mihály 17 . Itt lakik . Aki ismeri írjon , fontos lenne. Elvileg kollégista és talán 14-15 éves.