47786
-
#45546 Boldog Születésnapot! :) -
#45545 Kb tegnap kezdtem el rá igazán tanulni. Ma meg reggel nyomogattam kicsit otthon indulás előtt, és kb a kérdések 30%-a ugyanaz volt, mint ami a vizsgán is xD -
#45544 ismerős, más is volt így vele ;D
grat.
mi történt ? -
#45543 Sikerült a KRESZ :D
Ekkora mákom még életembe nem volt -
#45542 simén vennék most én is!
sőt, holnap talán meg is beszélem a főnökömmel...
-
#45541 osztálytársam faterja 20k-ért vette kártyafüggetlenül o.0 -
#45540 shutter island még talán, ami jó lehet többek közt.
de még nincs belőle tudtommal csak R5, aztán lehet tévedek. -
#45539 trémobilnál 190 font. 15 fonttal olcsóbb, mint amikor én vettem.
57k körül van. -
#45538 fiam mennyi kint 1 5800 feltöltősen?
magyar pénzbe átszámítva?
-
#45537 Azmá megvót, és jha jóféle. -
#45536 bíró fail. -
#45535 pandorum. -
#45534 Híradó, az jó film! -
#45533 REC 2 kurvajó, tud vki vmi mostani jó filmet ajánlani? -
#45532 Kérdezd meg a Centrum előtti cigókat, ők hallgatnak ilyet fullhangerőn mobillal.
-
#45531 Igen ott volt. -
#45530 húú, petőfin szokták sokat játszani de nemtudom melyik. -
#45529 Tudja valaki mi ennek a számnak a címe: Minta
Csúcsminőségű telefonos felvétel! -
#45528 begipszelt karral 190 km/h-val, kocsik között szlalmozova, motoron
biztos az elgurult gyógyszerét kergette. -
#45527 "Ami a "kreatív ipart" illeti: Hát tényleg, egyre kreatívabbak a pénzbehajtásban, meg a veszteségeik számszerűsítésében. 1 milliárd font, az bizony brit állampolgáronként 16,6 font értékű letöltés évente. Ha ezt leosztjuk a tényleges letöltögetők arányával a lakosságon belül, akkor könnyen kijöhet egy akkora végösszeg, amit realisztikusan egy letöltögető sem fog tartalomra költeni csak azért, mert háromdobás van. A kalózkodás meg új, nehezebben lenyomozható utakat keres majd magának: fizetős, kódolt kommunikációval működő fájlmegosztó szerverek, darknetek, helyi hálók (pl. egy háztömbön belül, wifi eszközökkel). Szóval ez a törvény veszett fejsze nyele, de azért ők próbálkoznak. Vicces, hogy nem is olyan rég még az országok verték a mellüket, hogy ilyen meg olyan nagy náluk az internetpenetráció..." -
#45526 én betiltanám a kiadókat. -
#45525 :(((( -
#45524 samu galaxy spica
ha már a winmo nem menő
inkább mint bármelyik fos nokia -
#45523 se vivaz -
#45522 jaja, 4.0ással már nincs baj vele.
előző szoftverrel, azzal fos volt. -
#45521 ébresztője jó mán? -
#45520 ok, nézz szét.
van benne, ez volt az egyik fő ok nálam is, amiért ezt vettem.
az viszont tény, hogy nem a leggyorsabb teló... és néha-néha hajlamos befagyni.
de télleg csak ritkán!
sajnos. -
#45519 Köszi, olvasgatom majd!
Azt mondta a felkészült eladó az Electro World -ben, hogy a Nokia 5800-án tutira nem megy net nélkül a navigáció, mert nincs benne beépített vevő. Az csak PDA-kban van. -
#45518 még több infó.
"5. Hogyan használhatom a telefon GPS vevőjét?
A legegyszerűbb ha a Nokia által kiadott INGYENES navigációs rendszert használod.
Az OVI maps-ot innen tudod letölteni: http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps
A szoftver használata teljesen ingyenes, és habár vannak benne olyan szolgáltatások mellyekhez internetkapcsolat szügséges, az elején rákérdez hogy online, vagy offline módban akarjuk-e használni a szoftvert, navigációhoz NEM SZÜGSÉGES INTERNETKAPCSOLAT!!!
A programba külön kell a térképeket letölteni mellyeket az OVI Map Loader-el tehetsz meg. Download Map Loader
Egy kis segítség az OVI maps-hoz.
Tehát ha sikeresen telepítettük az ovi maps-ot, a térképekkel, és félünk hogy pénzbe fog kerülni (már pedig abba fog) akkor tegyük meg a következő lépéseket:
A program indításánál NE engedjük meg neki az online módot. (Offline mód)
Az alkalmazások-ban a hely menüt választva majd a Helymeghatározások menüben azon belül a Helymeghat. módszerek-nél, CSAK a Beépített GPS legyen bepipálva! SEMMI más!
Elvileg mostmár ingyen van, de ha könnyen eljár az újjunk és biztosra akarunk menni, továbbá csak Wifi-t használunk, nyugodtan törölhetjük az alapértelmezett eléréseket (Pl. Tmobile-net, Web'n walk stb..) Ezt úgy tudjuk megtenni hogy A beállítások, Kapcsolatok, Célok menüpontot választva Az összes mappában lévő, összes kapcsolatot kitörlöd."
most nézem, szükséges helyett "szügséges. fail. -
#45517 ráadásul miota 4.0ás szoftver van rajta, azóta mintha hamarabb be is pozícionálná magát, 1-2 perc kell csak mindig és már mutatja is, hol vagyok.
persze régebben nem utaztunk itt annyit a lakótársaimmal, meg autó is csak kb. 2-3 hónapja van és a szoftver is most lett letölthető rá nemrégen. -
#45516 megy net nélkül a navigáció.
én gond nélkül használom minden nagyobb utazáskor itt az UK-ban az 5800-ámon.
legközelebb világosítsd fel a boltiakat, hogy hülyítsenek mást. -
#45515 Kipróbáltam 5800-át, tetszik is, de boltban azt mondták, net nélkül nem megy a navigáció. :(
Akkor mi a fenét jelent a "a-GPS"?
Azt mondták net/wap nélkül csak a PDA-k mennek, pl. az Omnia II. -
#45514 Gyorsabb az Enzo-nal. -
#45513 két jegy eladó hokimecsre, magyarország norvégia
0 ft-ért.
csak annyi, hogy lehet mégis kell:D -
#45512 már itt se sokáig. majálisozni már nem itt fogok:D -
#45511 ajj miért nem a GLS-nél vagy? -
#45510 megint..fail... -
#45509 nyertem -
#45508 vazze, voltm szlovákiába:D kicsit kirándultam
jah meg beszéltem a polgármesterrel (barcika), azt üzente bertinonak, hogy :
sohaj -
#45507 dehogy vagyok, messziről kerülendő.
twitter az van mostmár