SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszélegessünk...képzeld ma én is hamarabb leléptem...a dobogóról.
-A szilveszteri kismalac miért nem pukázik nagyot?
-A dauer a farkából ki ne menjen.
de nem 😉
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
aztán berenénél látam egy villogó rendõrautót, volt ott más is de azt már nem láttam. jóvan.
meg még abuszon is beszéltek valami balesetrõl....
ezek még oké.
de h miskolcon a búzatér/centrum elágazásnál, mikor a busz átmegy a másiksávba, nekimegy egy autónak az a dúrva ^^
Szép jó napot!
Én is megkezdtem a mûszakom....
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Azt mondta: kussoljál, mert nem hallom a saját szavamat!
Bóbita Bóbita játszik...
Nosztalgiázik, ugyanis kalauz volt.
Nõvérem szerint álmában csenget is picit.
Bóbita Bóbita játszik...
föld hívja houstont..
houston van 1 kis bibi...
pamlagember jelentkezz!
üzenet: a mélamálnási skótfolt õsszel nem szök el!
Bóbita Bóbita játszik...
Videoplaybe nem enged be,kislányom itt õrjöng...fenntart a munkámban...
55m2, panel.
mindenre, amire szerintem volt értelme. (pl másodlagos villámkár is)
ez évi (!) 10.240Ft.
amit nem kértem, az az állandó lakcímen ott lakók balesetbisztosítása.
nektek ezt még beletenném, de nálunk fölösleges.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
de asszem van ingóság biztosítás is..
van ismim ha kell adok telszámot vagy esetleg elugrunk hozzá és megbeszéled vele..
elsõre vccesnek hangozhat, egyébként átgondolva már nekem se az...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
csak most épp fentvagyok még jó darabig
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
csak ezt rakta be az a nyomi :@