SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tiszaisból nemsokmindent vettem ki...
a búzatéren meg a buszpályaudvart modernesítik..
ahol most "parkolnak" a sárga buszok ott lesz a megálló egészen az elágazásig..a fõépület meg kb ott lesz ahol van az aluljáró..
ha a szinvaparktól nézzük jobboldalt lesz az mvks oldal a búzatéri piac tövében..
hát kíváncsi vagyok rá..meg az értékére is ki mennyit fog zsebelni...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
a tiszai Pu-t és a búza teret átfogják alakítani..
láttam a tervrajzokat..
brutál lesz..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hozzáteszem, a Boon-t minõsíti. Annyira ténygazdag és informatív. Az pedig, hogy a iskolatáskájukkal is megdobták egynesen aranyos😊
Biztos kedves, aranyos, magyar kisgyerekek lehetettek <#szomoru1>#szomoru1>
9 és 11éves kölykök a tanárukat verik..
1es "nap" szépétõl rókáznék..
villamoson verekedés..
áhh..megyek..hátha a boltba is történik vmi...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ha visszanézed úgy a téma legelejét,az elsõ x oldalát, meglátod, hogy azért indult ez az egész, hogy még tizenévesen sörözzünk együtt egy jót.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Kik a VIP fórumozók?
Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP forumozókhoz képest extra jogokat kaphatsz, és egyúttal támogatod az SG.hu Fórum üzemeltetését is.
A VIP fórumozók jogai
# 50 MByte tárterület a Galériában
# 200 Kbyte maximálisan feltölthetõ képméret
# Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
# Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
# Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
# Választható 150x25 pixel nagyságú logo
# 20 Kbyte maximum logo méret
# Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében
*fizetni kelkl drága sms-t érte meg stb.
De ezt nem az én tisztem megítélni, másrészt nem is tehetek ellene semmit.
Ha elkezdenék olyasmin agyalni, hogy mit tudom én, miért nem szabályozzák már végre norálisan a faktoring vagy a franchise jogviszonyokat, beleõrülnék.
Nem hiszem, hogy megtagadnám önmagam emiatt. Azért foglalkozom ezzel, mert ez egy jól fizetõ hivatás, és kész. Nem kell minden mögött mélyebb értelmet keresni.
a fizetésbõl ismét nemtudok elrakni pénzt új gépre..
áhh..szar az élet...ennyi pénzt kidobni a semmiért..
Megkérdezem:
-mi ennek a topicnak a lényege?
-mi a szabály?
-mirõl lehet írni?
-ki írhat ide?
...kérdezz,felelek...stb....-nél állítólag az a menõ,"hogy a faszomba ki nem állhatlak"....stb....stb...
...ha nem titok...s kérdezhetek?
tudok..barna bombázó a neve...
itt gyûlnek össze azok az emberek, akiknek van idejük gondolkodni olyan dolgokon, hogy pl milyen filozófiai érv szól amellett, hogy ebédre csõtésztát fõzzek, és ez még hagyján, de mindezeket még le ís írják, a többi hülye pedig elkezd velük együtt agonizálni a problémán.
csak ennyi...hangosan gondolkodom néhanapján...csak úgy önmagamnak,írnék naplót...de hová?...papírra:elolvashatják...szám.gépre:elolvashatják...akkor nem mindegy!!!!!!!!!!!!!
most mennem kell...
APEH oldal...regisztrálnom kellene önmagam a bevallásokhoz...
Van egy nagyon,de nagyon régi ismerõsöm az APEH-nél...Budapest...a Jogi Fõosztály fõosztályvezetõje...ne tudjátok meg...a mi környékünkre való,valamikor Encsen élt...nem is akármilyen beosztásban...nagyon fiatalon meghalt a férje autóbalesetben,s itt maradt még akkor nagyon pici kislányával egyedül...kitúrták állásából...sok felé vetette az élet,de,ha kellett,én segítettem õt és õ is viszont...naon el volt keseredve...de 20 év alatt rendbe jött az élete...a lányával egy lépcsõházban laknak...egymással szemben...
Mindenhol, az egész világ föld kerekén,mert mindenki a saját világában él,ego világában,és sokszor az a furcsa benne,valójában jól érzi magát,
sokszor még önmaga sem tudja.Vannak körök,köröttem és körülöttünk,s míly furcsa az ismerõsök világa,hiszen õk a mindentudók és okosak,és míly furcsa más ember köre...az meg oly buta...igen,fél szavakból is megértjük egymást...boldoggá tesz...meddig?...és miként?...és hogyan?
Önzõk és önzetlenek világa,de sokszor már annyira önzetlen,észre sem veszik,hogy milyen önzõ...de a lényeg,hogy boldoggá tesz...meddig?...és miként?...és hogyan?...
Keresse mindenki saját köreiben a választ!!!...remélem megtalálja...meddig?...és miként?...és hogyan?...
te bébi én már egy húron pendülök veled
az meg engem úgy berezegtet
úgyhogy rezgõre nem lesz szükségem....
lol
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Válaszolok.