SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
biztos az elgurult gyógyszerét kergette.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha már a winmo nem menõ
inkább mint bármelyik fos nokia
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
elõzõ szoftverrel, azzal fos volt.
van benne, ez volt az egyik fõ ok nálam is, amiért ezt vettem.
az viszont tény, hogy nem a leggyorsabb teló... és néha-néha hajlamos befagyni.
de télleg csak ritkán!
sajnos.
Azt mondta a felkészült eladó az Electro World -ben, hogy a Nokia 5800-án tutira nem megy net nélkül a navigáció, mert nincs benne beépített vevõ. Az csak PDA-kban van.<#eljen>#eljen>
"5. Hogyan használhatom a telefon GPS vevõjét?
A legegyszerûbb ha a Nokia által kiadott INGYENES navigációs rendszert használod.
Az OVI maps-ot innen tudod letölteni: http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps
A szoftver használata teljesen ingyenes, és habár vannak benne olyan szolgáltatások mellyekhez internetkapcsolat szügséges, az elején rákérdez hogy online, vagy offline módban akarjuk-e használni a szoftvert, navigációhoz NEM SZÜGSÉGES INTERNETKAPCSOLAT!!!
A programba külön kell a térképeket letölteni mellyeket az OVI Map Loader-el tehetsz meg. Download Map Loader
Egy kis segítség az OVI maps-hoz.
Tehát ha sikeresen telepítettük az ovi maps-ot, a térképekkel, és félünk hogy pénzbe fog kerülni (már pedig abba fog) akkor tegyük meg a következõ lépéseket:
A program indításánál NE engedjük meg neki az online módot. (Offline mód)
Az alkalmazások-ban a hely menüt választva majd a Helymeghatározások menüben azon belül a Helymeghat. módszerek-nél, CSAK a Beépített GPS legyen bepipálva! SEMMI más!
Elvileg mostmár ingyen van, de ha könnyen eljár az újjunk és biztosra akarunk menni, továbbá csak Wifi-t használunk, nyugodtan törölhetjük az alapértelmezett eléréseket (Pl. Tmobile-net, Web'n walk stb..) Ezt úgy tudjuk megtenni hogy A beállítások, Kapcsolatok, Célok menüpontot választva Az összes mappában lévõ, összes kapcsolatot kitörlöd."
most nézem, szükséges helyett "szügséges. fail.
persze régebben nem utaztunk itt annyit a lakótársaimmal, meg autó is csak kb. 2-3 hónapja van és a szoftver is most lett letölthetõ rá nemrégen.
én gond nélkül használom minden nagyobb utazáskor itt az UK-ban az 5800-ámon.
legközelebb világosítsd fel a boltiakat, hogy hülyítsenek mást.
Akkor mi a fenét jelent a "a-GPS"?
Azt mondták net/wap nélkül csak a PDA-k mennek, pl. az Omnia II.
0 ft-ért.
csak annyi, hogy lehet mégis kell😄
jah meg beszéltem a polgármesterrel (barcika), azt üzente bertinonak, hogy :
sohaj
twitter az van mostmár <#idiota>#idiota>
net csomag meg van havi 1-2000ft-ért...ami sztem nem vészes pláne ha használod is a navit...
Bertinonak 5800ja van...nem hallottam még se tõle se havertól problémát.
én is 5800-t szeretnék használni 😊
Majd utána olvasgatok az 5800 -nak.
Nekem a telefonrésze és a GPS kellene. A navigációhoz ugye nem kell neki net/wap akármi? Simán csak a mûhold, ugye? Nem akarok feleslegesen fizetni.
A probléma és a kényelmetlenségek forrása nem is a tudásában, hanem az operációs rendszerében keresendõ; Windows Mobile Professional.
Ha telefont akarsz
Nokia 5800
Nokia E66
Nokia E71
SE U100 Yari
BlackBerry 9500 Storm
tudásban ugyan azok, és még olcsóbbak is..
Szomorú, hogy nincs egy rendes bolt, ahol nem csak rabolni akarnak.
Mi az, hogy +14.000 Ft-ot ráraknak bakker?!
Mondjuk találtam egy ilyet: http://www.extratelgsm.hu/
Batóházban Miskolcon, de ezek is durván rabolnak a 100k-val és a 6 hó garival.
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
bár gondolom nem is szándékod, ahogy elnézem.
Konkrétan Omnia II-t szeretnék venni, de pl. GSMLine-on 86K, MM-ban meg 100K felett van. 😞
Ha kell, van belga csoki<#buck>#buck><#nezze>#nezze>