SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
szólj rá helyettem is, mert engem kiakaszt a hülyeségeivel
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ikszdé XD
búzatér a kürtöskalácsostól a szinvapark fele..vadászbolt..
littleték
ikszdé XD
ikszdé XD
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
Nem tudja valaki véletlelünk hogy Miskolcon a szinvapark melletti vadászboltban lehet-e kapni fegyverolajat? Vagy valahol Miskolcon?
köszi
ikszdé XD
nem ahol szarrátörik egymást, hanem ahol megpróbálnak végigmenni az autok is 😊
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
de össze vissza járkálunk mdi, meg klórüzem... állítolag a héten kimegüynk a sajóra is😄
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészője.Veszély, kaland, nyitottság!
kinek mi
Vagy össze-vissza járkáltok?
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
ui.:
höhö, ma olyan helyen voltam BC-ben, ahol szintén gépeket kellet porszívozni de volt ott egy kis helység, (vagyis konyha, meg dohányzo meg még valami).
oszt a dohányzó ajtaja nyitva volt , volt ott egy ablak, és egy hatalmas raktárt lehetett látni. egybõl eszembe jutot ez a jelenet😄
http://youtube.com/watch?v=i6SHuVbcKIU
holnap meg azt mondták uganoda megyünk vissza😄 két telot viszek fényképezni XDDD
1 menet: 291 ft
van 5 menetes jegy 1100 ft környékén
800 méter a pálya max 40el lehet menni, ezek apaján ki lehet számolni menyni idõ még leér az ember.
Remélhetõleg nekem lesz ingyen jegyem, szal csak beutazni kell amit ha kjosival intézek, akkor JEAH😄
hétvégén már lehet menni sztetek? ki kéne nézni kocsival *
elég parásnak tûnik, én szlovákiában próbáltam egy bobpályát, az nagyon jó volt, kíváncsi vagyok erre is, a hosszusága emlékezeteim szerint nnagyjából kb. ugyanennyi