SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
holnap utánaszámolok.
...
éjszaka csak az ORB+Historic megy. nem itt csúsztál el?
egyébként írtam mailt!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nincs mese, akkor még több pénzt kell gyûjtenem egyelõre 😞
\"...a lelked apró darabjai lassan helyreállnák, és a zavaros idők, azok az esztendők amik így elvesztek lassan kezdenek elmosódni.\"
persze nem az utóbbi széria, mivel az - lehet kövezni - véleményem szerint otromba
, hanem egyel korábbi -.-Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
elõtte pénteken lesz metallica koncert.
nem igazán bánnám, ha imádkoznátok a jóistennek, hogy ne zároljanak akkor egyetlen repteret sem a vulkán kitörések miatt...
<#hehe>#hehe>
10? Az szép, rendesen szórnak.
Köszönöm<#puszi>#puszi>😊
\"...a lelked apró darabjai lassan helyreállnák, és a zavaros idők, azok az esztendők amik így elvesztek lassan kezdenek elmosódni.\"
a mostani csoportból - kb 25fõ..10 az 1sõ vizsgán megbukott 😊
amit javasolok, hogy a Vodafone honlapját tanulmányozd 😊
ha kérdésed van írj emilt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és válaszolok rá 😊
Viszont még nem szóltak semmit róla hogy akkor mi van, sík ideg vagyok😄
Királd - Sáta
1.Kör 1autó - 7:15
1.Kör utolsó autó - 13:13 (250nevezés +/- 30kiesõ de legyen kevesebb)
még akkor is durván 6óra mire az utolsó kör elindul...
addig én mit csinálok?
2.Kör 1autó - 23:15
2.Kör utolsó autó - 03:27
ez azt jelenti hogy kb fél9-9óra mire hazaérek...
5700ról netezek..korlátozottak a lehetõségeim 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Na ezért nem adok kölcsön ilyen dolgokat...
Kz! Neked <#puszi>#puszi>😊
ami ugyanolyan kötelezõ érvényû mindkét félre nézve.
csak nehezebb bizonyítani, hogy valóban megkötötték a szerzõdést.
persze segítene egy tanu, aki jelen volt.
de ha nincs én azt csinálnám, hogy felhívnám telefonon, végigbeszélném vele a történéseket, leginkább úgy, hogy mondja el õ, de ha nem, hát elmondom én, õ meg reagál.
pl azt mondanám:
-haló!
-haló!
-én cérna béla vagyok és gipsz jakabot keresem.
-én vagyok!
-ja jóvan, csak nem ismertem meg a hangod. tudunk most beszélni?
-persze.
-jakab basszus! ma április 21. van. mikor is adtam neked kölcsön a GPS-em?
-...
-és mit ígértél, mikor fogod visszadni?
-...
-és akkor hol van most?
-...
persze a beszélgetést rögzíteném és ha nagyon bunyik, akkor meg is mondanám neki.
még jobb, ha kihangosítva is van a telefon és hallja egy nem családtagod. így õ már tanu (perrsze csak a beszélgetésé)
ennyi már elég ahoz, hogy bírósághoz fordulj.
pl fizetési meghagyás-sal.
de ebbõl már egy gyene polgári per is kikanyarítható.
szerintem.
aztán az elsõ hivatalos bírósági idézésnél úgyis beszarik.
és ha a bírósággal sem sikerül célt érned, akkor még mindig szólhatsz néhány barátodnak, akik (természetesen csakis szép szóval) meggyõzik arról, hogy fizessen.
és ha végképp semmi sem segít, akkor felkeresném a srác apját, akinél állítólag van a cucc. had legyen büszke a gyerekére...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

epic fail
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S