SG\'s first Connection: Miskolc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
ja

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

stp4trick
morning

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

bertino
akkor majd szolj, ha kaptál valamennyit

akyyy
semennyit..nemtudjuk😄

de nekem ugyis mind1, amit vettem volna má megvan 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bertino
és mennyi lovét kaptál ?

akyyy
hogy lehet beállítani egy két játékot, hogy ha 2 monitor van beállítva, ami müködik is xpben, akkor játék közbe az egyik x a másik y nézetet mutasson? (pl nfsbe más más nézetek, gtaba is, de lejobban bridge commander érdekel)

SimaSuna
szép 😊
akyyy
nemtomn 3 hetet sztem...

SimaSuna
hány napot dolgoztál?
akyyy
lesz😄ámoltam, jeah

SimaSuna
ne fürgyé le ellentéte :
Brolly28
loál! az a logo😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

SimaSuna
<#pias><#wave>
stp4trick
gúd nájt

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

akyyy
159

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
ok <#eljen> <#wave>

kz
bocsi. most indulok...

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

kz
de mennyi volt?

akyyy
már megvettük, mediamarkba. (nemmondommegmilyet😛 úgyis mindenki azt mondaná hogy fosgeci szar... de nekem tökéletesen megfelel, és eddig, kitart! majd 5 év múlva ha lesz rá pínzemvszek egy jobbat, de eddig ez jó😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
igen, holnap reggel megyek bocsi (este nem lenne hol aludni)

szal ha nem akkor mész, akkor szolj és semmi probléma

viszont ha holnap mész, akkor lécci szolj és felhivnálak megdumcsizni a dolgot feltétlenül csak ha megoldhato és nem jelentene gondot a dolog 😉

köszi

kz
hát igen, akkor a WORC is elmarad...

kz
csak péntek jó?
lehet, hogy ma du megyek!

SimaSuna
Lecsós jóreggelt!
kz
milyet akarsz venni?
vagy inkább mennyiér?
mer hátha biznisz...

kz
180km. néha több...

akyyy
jóreggeltet😄 de zsííír

akyyy
lehet ma bemegyünk miskolcra, szétnézni laptopokat.. ha meg lesz, jövöre lehet én is megyek😄

addig meg beszálokközétek CS-zni. ha akarjátok😄

bertino
csak egy olyan 200 kilóméternyi 😄

SimaSuna
mijaz?
bertino
súlyos probléma esete forog fent az elkövetkezendõ napokban... :|

kz
semmi extra.
de ha a helyi FTP-re felteszed az installt, az jó.

bertino
pompás

99% az esély, hogy pont nem leszek itt... 😞

SimaSuna
zsírostészta 😊

csak mondjad majd h mijen ADD-ON track & car kell..

régi szép idõk bertinoékkal..nálam LAN 4 géppel Insane 😄
Drag egymással szembe xD 😄
kz
ma kimegyek egy laptoppal az szt-re. 18h körül.
kipróbázzuk, hogy lezajlítható-e a WORC, vagyis hogy az insane 8 playernél nem szaggat-e, vagy ilyesmi.
oszt akkor holnap meg versenybajnokság. hogy-hogy milyen?
hát Wörd Off-Ród Csempijonsipp.

SimaSuna
jaja.

hát ijen mikor vagy kicsi azautó..vagy sok a csomag 😊
de te erõs vagy és megoldottad 😊
kz
látom ez mindenkit sokkolt...<#buck>

kz
események? ne is kérdezd.

a család készül a balatonra.
hosszas huzavona, mer kicsi a gyerek, hosszú az út, de ingyen van a szállás, mégiscsak nyaralás. én nem tudok csak pénteken menni de aztán 20adika, akkor most mi legyen?
tegnap 11h körül (#25829) eldõlt: lesz nyaralás.
asszonypajtás gyerekestül, megmégkét embert levisz kedden (ma) az asztrával, én pénteken megyek utánuk az orionnal.
mondomis neki, mér nem fordítva, mer az nekik jobb, de hát az asztrát könnyebben vezeti õnaccsága, úgyhogy így.
mondom jóvan, úgylesz. mekszervezem.
mivel nagybudapesten átjutni (olyasvalakinek aki egyedül még a megyehatáron kívül se ment) nehézkes, ezér (nem gond) kerítek egy GPS-t.
ok, megvan. hogy hogy kezeli majd, az mellékes.
hohó az asztában olajat kéne cserélni. jobb volna utazás elõtt. nem gond, 18:15-kor kinyittatok egy autósboltot, megvetetem telefonon keresztül a cuccot, 19:30-ra le van cserélve az olaj, a friss vizsga ellenére leellenõrizve minden, kipróbálva a navigáció. este 11-ig pakolásszuk össze a cuccokat, mégiscsak egy hét, meg a gyereknek is mindent.
beprogramozom a GPSt, mostantól 11h-ig kb 100szor hangzik el az "újratervezés", csak hogy ellenõrizzem mûködik-e.
reggel kelés, írom az smst a kollegáimnak, hogy kicsit kések.
elkezdek bepakolni. mondom is a sok cucc láttán: mennyetek mégiscsak az orionnal, vagy ha nem hát had tegyem fel erre a tetõcsomagtartót. mer a gyerekkocsi, meg az utazóágy mellett má nem sok hely lesz, oszt ezek még csak a mi cuccaink, mi lesz a másik két emberével.
döntés: aszta, nem tetõcsomagtartó, úgy pakoljam, hogy beférjen.
engedelmeskedem, kipakolom a szerszámost, a bikakábelelt, a tartalék alkatrészeket (pl gyertya, ékszíj), mer úgyse tudnák használni. kötelezõ felszerelés marad, meg a pótkerék alá beszuszakolok egy vontatókötelet, hogy ne legyen rá szükség.
végül is befér a cucc. a kalaptarrtó is csak 30fokban dõl, de két ember ügyesen le tudja zárni az autó hátulját.
a gyerek felébred. na mondom, akkor én bemegyek miskolcra ezzel, megtankolom, veszek matricát, ilyesmik.
õk meg majd jönnek az orionnal, oszt majd itt cserélünk, átül oszt indulnak, én meg dolgozom oszt pénteken megyek utánuk.
rendben elindulok befelé. má majnem a benzinkúton kiderül: nincs nálam pénz. se kártya. na, frankó. telefon... apámnak sincs, de otthon van az anyám kártyája, amivel fizetni nem tudunk csak pénzt levenni, de az is valami. oda is adná, csak nincs otthon, mer csapot vesz, de nem gond hiszen van kulcsom. persze. van. a másik autóban.
remek, elmegyek a vizesbóthoz, megvárom apámat, hazaviszem, megvan a kártya pedig még 9h sincs. a kód nincsen meg, mer a régit tudja, de nem gond felhívjuk anyámat, akivel nem sikerül beszélni mert vizsgál, de nem gond, a kolleganõjével kivetetem a zsebébõl az öltözõszekrénye kulcsát, ahonnan kis keresgélés után elõkerül a notesz, ahol két kód is fel van írva. (apám tudja a rosszat, tehát sinen vagyunk.)
készpénzfelvét, mama szerencsétlenkedik elõttem, nem gond, segítek.
ok, van lóvé, irány a benzinkút.
lemosom, teletankolom, ablakokat tükröket áttörölgetem papírral, ellenõrzöm a keréknyomást, megveszem a heti matricát. ollé.
éppen szólnak, hogy beértek, a búzán a templomnál várnak.
repülök.
odaérek, abba a parkolóba nem lehet behajtani már, mer éppen felbontják az utat, nem gond, meggyõzöm a markolóst, hogy engedjen be, beenged.
minden stimmel, a gyereket áttesszük, az utasok cuccait elhelyezzük.
végül is mindenki befért, forgalmi megvan, autó rendben, gyerek nem nyûgös. szavak nélküli rövid búcsú ablakon keresztül, semmi nyálaskodás, mindkettõnk szemében szikrázik: ha valami bajod/bajotok lesz, kitekerem a nyakad!
utolsó ötlet: ellenõrizzük a világító berendezéseket, oszt start.
minden világít, indulhattok!
indít: plöty-plöty-plöty.
nemá micsinálsz?! indíts!
plöty-plöty.
aszongya (okosan): le van merülve az akksi.
mire én: nincs egy hónapos, garanciális, drága volt.
ha az utóbbi 50km-en nem én vezettem volna, ha nem indítom be tegnap óta 20szor pöccre, vagy ha legalább az esõ esik... azt mondom õ a béna.
de így?!?
na mindegy, ezzel ebben a formában nem lehet elindulni, még ha náluk is lenne a bikakábel (amit otthon kitettem), akkor sem.
nem baj, szerelõt felhív, szerelõért elmegy, mûhelybe elvisz, szerszámot elhoz, majd õ diagnosztizál: kevés a töltés.
mutattya csudamûszer (rendõrségi ciril betûs): valóban kevés.
nem gondnd, hozott magával másik (feltöltött) akksit amivel bármikor beindul.
még akkor is, amikor menetközben pl az autópályán leáll a motor, mert olyan kevés a töltés.
ok, tehát az asztra marad miskolcon.
akkor mi legyen.
tanakodás, döntés, cselekedés.
és akkor benzinkútra két autóval el, orion megtankol, gps átszerel matricát megvesz, mindent átpakol, oszt le nincsen mosva, de legalább a cucc jobban elfér. az olajat ebben is le kakartam cserélni a hosszú út elõtt, de már mindegy.
keréknyomás? rendben. pótkerékben? az a cucc alatt van, nyomása titkos. ok.
világítótestek ellenõrizve. hajrá!

11h
- induhattok. (mondom)
õfelsége matat... ... (síri csend)
szemem kerekedik... ... (síri csend)
"újraevezés"... (majd csend)
- NA, MI VAN??!? (fakadok ki)
õfelsége matat... ... (síri csend)
- jaaa semmi csak néztem, hogy ebbe hogy is van a rükverc (közben sûrûn pislog)
majd indít ... és indul ... és csókot dob ... és elindulnak a messzi végtelen felé.

én meg ott állok nyócszor leizzadva, koszosan, büdösen a benzinkúton és már csak abban vagyok biztos, hogy ezt az egészet leírom, mer ha nem én mesélném, el se hinném...

bertino
joreggelt

SimaSuna
vhol a föld alatt ha ijen tempóban haladunk...
akyyy

Jeah. szal jövõ õszre, mire pont elvégzem suleszt, lesz 4 sávos péterig az út....

mire barcikáig elér az új 26-os, (M30-26., de lol név), addigra lesz 2030 is, szl kitudja addigra én hol leszek😄

bertino
vagyunk kb 60an, minden második ember mással játszik, de majd igyekszem 😉

stp4trick
ha van idõtök gyertek source-zni😊

kz
nem jó???
még ez sem biztos!

bertino
az nemjo

mi már bent vagyunk

kz
most úgy van, hogy kedd,szerda, csütörtök: igen.
de ez még változhat...

kz
mivel tegnap még úgy voplt, hogy igen, ma reggel meg má úgy, hogy nem, ezér konkrétan inkább nem nyilatkoznék.
de tippelni tudok. nem.

SimaSuna
reggeltet

esik :|
Brolly28
jó film

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

bertino
nyjaureggelt

SimaSuna
Bölcsõd Lesz A Koporsód -.-