SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
és ilyen emberek élnek, pff
<#kocsog>#kocsog>
téker
<#unalmas>#unalmas>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I kill you😊
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
A programok wm5 miatt barhol beszerezhetoek 😊 Megtalaltam azt a 30-40 programot amit eredemes felrakni, es hasznalhato, tobb utan meg nem kutakodok.
Az ameo nekem tul ipari, azert elfogadnam 😛
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az újabb király topikom 😄
láma aktivitáa a fullon nálam xD XD
ezt nem értem 😊
XD
a kijelzõje elég kicsi,de azért látható
sztem ez azoknak van akik nem akarnak villogni hogy milyen fasza telefonja van
de egy pillantást vehetsz rá
de ha tényleg csak TELEFONÁLÁSRA KELL akkor: J110---Sony Ericsson
Nézd meg ezt:
http://telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_sonyericsson_J110.asp
Egyik ismerõsöm ilyet vett(a nagyapám XD),neki bejött
könnyen kezelhetõ és még telefonálni is lehet vele 😊
sztem 10-ért megéri
nekem csak telefonálásra kell, de jelenlegi telom is kölscön, elõzõt ellopták, szal kell egy másik.
a w200-as oszt.társamnak van
neki tetszik nagyon,elég jó kis mobil
és WalkMan 😛
jól is szól...szépen is,de hangosan is 😊
én ezt ajánlom
a wifi tényleg jó lenne az MDA-ba, amit sajna kivettek belõle hardveresen is, mert az alapkészülékében a HTC 3300-ban benne van, viszont ezt kamatmentes részletre tudom megvenni és amúgy 10 éve a T.-nél vagyok tehát a függõség no para, azért még nézelõdök, ja meg nagy elõnye, hogy kollégánk is ilyen van és már megvan hozzá minden létezõ cucc, meg tudunk eszmét is cserélni, igazából ezt néztem, de megfizethetetlen: Ameo
egész jó. de a 110k k sok érte pláne gondolom más simet nem lehet belerakni
ez inkább már
tizessel több, de a proci 3 szor gyorsabb, több memória + wlan van benne..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ha már pda, most akarok venni egyet, gps, teló all-in-one cucc:
vélemény?
nagyon brutál
pdan játszom vele most

System Requirements
* Microsoft® Windows® XP SP2/Vista®
* PC with 1.8 GHz equivalent or higher processor
* 1 GB of system RAM
* 10 GB available hard disk space
* NVIDIA 5900, ATI 9600 or above video card
* Sound card, speakers or headphones required for audio
* Microsoft Mouse or compatible pointing device
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
mer mér kéne, hogy új játék legyen?
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
Csak azért írtam ezt, mert én is pont mostanában gondolkoztam azon, hogy mivel lephetném meg lány tesómat. Ez ugrott be elsõnek... Jobbat nemtok. <#nemtudom>#nemtudom>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
De amúgy komolyan. =)
Én is ezzel akarom meglepni nõvéremet szülinapjára. 😄