SG\'s first Connection: Miskolc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de egyébként:
http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/kuldjon-hirt---mozgo-fenylo-pontok-a-bukk-felett/cn/news-20100530-08142285
Én csak egy pontot láttam régebben, ami össze vissza mozgott.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
És ezek elég szorosan, de rendezetlen alakban egymás mellett helyezkedtek el. Aztán szép lassan elhalványultak, aztán az egyik ismét marha fényes lett miközben a többi teljesen eltûnt, aztán kicsit oldalra mozgott és ez is teljesen elhalványult.
És mellesleg villámlik is mint állat. Sztem jönnek. Ja és nem szívtam semmit... 😄
Am vkine kvmi ötlet, hogy mi lehet?
Régen is láttam már ilyet, de az csak egyetlen egy db volt, és az elég gyorsan mozgott úgyh azt letudtam anyival h biztos meteor (vagy meteorit nemtom melyik a helyes)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

és most ott asszem sorvezetõ, vagy csoportvezetõ...
pláne azzal a nyomi mozgásával..
amugy sok haver van ott, elvileg elintézik hogy hozzájuk kerüljek xD
remeljuk a seggfejeket kiraktak mar a banatba azota, hogy legutoljara oda betettem a labam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hat olvasok autos hireket, de ez valahogy total kimaradt.
akkor az astra utan is jon egy utod ?
vajon ez a mostani uj astra az utolso a sorban ?
Új név, új autó, új lehetõségek! Designjával és kifinomult technikájával az Insignia hatalmas lépést jelent a márka megújulása felé.(...)
A lépcsõs- és lejtõshátú Insignia 2008július 22-én mutatkozik be a Londoni Autószalon alkalmával. Európai értékesítése novemberben indul, a magyar piacra a jövõ év elején érkezik. Fejlesztését a GM Europe rüsselsheimi központjában végezték és ott is gyártják majd."
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
nem lesz több opel vectra, már insignia van helyette
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Ez milyen település körzetszáma? <#nemtudom>#nemtudom>
ja nem. de mingyá...

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
- Szeretném megváltoztatni a nevem...
- Hohohóó, nem úgy megy az elvtárs, hogy csak úgy nevet változtatunk. Hogy hívják magát?
- Szar Mátyás.
- Hát, ezzel a névvel valóban problémás lehet élni. És mire szeretné változtatni?
- Szar János.
...
- Muhhahhaha, maga szarjankó. Hát legyen.
- Mégiscsak jobb, mint a Mátyás..
- KUSS! Rákosi apánk nevét tényleg nem érdemli az ilyen..
SZAR-JAN-KÓ!!!!!!
- Felõlem akár Fos Mihály vagy Kula Kálmán is lehetek, mind jobb
mint a Mátyás..
- Tudja mit? Legyen Horn Gyula!..ja nem, azt az elõbb már odaadtam
Lófasz Ubulnak..
bejöttem má pihenni egy kicsit a munkahelyemre a két nyaralás között.
mer kedden megin menni kell...<#crazya>#crazya>
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
\"...a lelked apró darabjai lassan helyreállnák, és a zavaros idők, azok az esztendők amik így elvesztek lassan kezdenek elmosódni.\"
aztan st belotte normalisan, szal nemtom, hogy a rendszerben van a hiba, vagy csak velem fordult most elo.
tranzakcio szamokat se felejtsetek el kimasolni az atutalas utan.
mondjuk mivel most ujra van sms-es fizetes, vlszleg a legtobben azt hasznaljak.