47786
-
#46826 Sziasztok
Hétfőn költözök Miskolcra. Egyszer voltam már átutazóban, de sok emlékem nincs :). Tudnátok 1-2 tanácsot adni hogy hova nem érdemes menni (brazilokkal lakott terület). Hol jó vásárolni, kocsmák közül melyik a jó ? :P. Eléggé kint fogok lakni a Gagarin utcában. Minden infót szívesen várok :)
Köszöntem -
#46825 17 közös ismerős, azért ez szép arány. -
#46824 -
#46823 tök jóó heginél a fél sg, meg a fél ismerősi köröm sorba köszönti fel -
#46822 burj dubai felhokarcolo. kesz van, durvan nez ki nagyon. -
#46821 webshop, és processzort kell venni -.-+ -
#46820 Ismer vki vmilyen flash booster-t, aminek alkalmazásával gyorsul böngészőben a flash régebbi gépen? (laptopon) -
moor09 #46819 nem is ezt mondtam, le is írtam pontosan mire gondolok ;) (csak vannak negatív tapasztalatok). Nem veletek szemben akartam sértő lenni !, de ha valami kikerül a netre az nem marad meg ott, ahova kikerült, nem akarok ezen problémázni, mert nincs semmi gondom az akyyy által kitett képpel, azzal sem hogy megosztja a dolgait itt, ki vagyok én hogy beleszóljak, és nem akarom szétoffolni a topicot szóval a többi max. pü.
Egyébiránt Klemice hsz-ére válaszoltam, de nem fontos az egész, akár töröltethetitek a hozzászólásaimat. -
#46818 én meg azt hiszem, hogy itt az a kb. 10 ember zárt köre se kiadni, se megbotránkoztatni, se hátrányba helyezni nem fogja egyikünk linkjét, feltöltését, kommentjét sem -
moor09 #46817 és jó esetben ezen topic használói az életben nem találták volna meg, mert nem is keresték volna :D, a képfeltöltéssel nincs gond, és szerintem addig sincs míg ezt a "szintet" nem haladja meg a dolog :), de mint mondtam ez szubjektív....felesleges szót (ill. karaktert) pazarolni rá... -
#46816 én csak azért linkeltem be a képet, mivel én is rajta vagyok.
jah és linkeltem, tehát nem én töltöttem fel. ugye szakestélyen fotózni se lehet, csak ritka alkalmakkor, azt is csak egy személy.
és ezt a suli honlapjára tették fel, ahol bárki megnézheti. -
moor09 #46815 A hsz. első felével nem értek egyet, a többivel nagyrészt, én (is) azok közé tartozom akik úgy tartják hogy ne kerüljön ki a netre (így is rengeteg helyen megtalálható, szerencsére sok helyen nem közkincs és regisztráció után hozzáférhető csak, persze nem egy nagy kunszt beregelni sehova, de talán egy kicsit szűri a dolgot), mert nem kellene, hogy közkincs legyen, ez nem egy szélesebb körre tartozó dolog, és ezzel nem kirekeszteni akarok/unk. Persze a krampampuli még nem egy hatalmas dolog, a neten van róla...származás, recept stb....stb..(persze nem állítanám hogy azok a receptek teljesen fedik az általam ismerteket). A lényeg hogy teljesen felesleges örömködni olyan közösségekben akik nem tudják miről van szó, más egyetemeken is vannak hagyományok, évről-évre megrendezésre kerülő dolgok, és azok sem szoktak előfordulni csak nagyrészt olyan oldalakon és fórumokon amik egy azon "kör tagjait gyűjtik". Van jó pár honlap és blog és fórum ami a miskolci, soproni, újvárosi vagy épp a fehérvári hallgatóknak szól e téren.
nem akartam tudálékoskodni és a véleményem is szubjektív.... -
#46814 olvastam mar ezt, probaltam is, de nem mukodott.
kozben opera topikban leirtak egy megoldast, mindesetre kosz. -
#46813 Nem használok Operát, de esetleg ez: http://my.opera.com/Tamil/blog/multiple-home-pages -
#46812 megoldhato valahogy Opera bongeszoben, hogy kezdolapkent 2 lapot nyisson meg a program ?
firefox-nal ez ugy oldhato meg, ha a weboldalak cimet egy "|" jellel elvalasztjuk, operaban viszont ez nem mukodik :( -
#46811 nyitva van ma vagyis holnap a meki???? -
#46810 Végülis jobb, mintha a sarokban ülne, vagy otthon gépezne, nem?
Nem nagyon vágom ezeket a ME-s szokásokat, szal lehet hülyeségeket beszélek am :D -
#46809 ja... -
#46808 14 év alatt nem volt egyszers e normális golyatábor, stb.... -
#46807 mert finom
vagy ez valamilyen egyetemi hagyományőrzés? :D -
#46806 te is túlzásba viszed ezt a hagyományőrzést úgy látom, meg vered magad vele, de hogy minek az nem értem -
#46805 húúú -
#46804 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
#46803 boldog karacsonyt -
#46802 boldog karácsonyt :-} -
#46801 boldog karácsonyt -
#46800 alma, dió, barack, és egyéb gyümölcsök..
titkos a receptje:D -
#46799 de mi van benne? szalonna, vagy tepertő? :D
bummfalva -
#46798 fail. -
#46797 az puncs bazmeg -
#46796 krampampulin -
#46795 késett a busz, és pesten dugóóó -
#46794 :) -
#46793 Nem raktak fel téligumit és lecsúszott a sínről. -
#46792 defektet kapott a vonat?:O -
#46791 4 órakkor már itthon kellet volna lennem, ahhoz képest most értem haza :SSS -
#46790 nekem csak az a bajom hogy ami pénzem van számlán az le van kötve, azon kívül még van 1000ft karácsonyi ösztöndíj:D abból meg nem jön ki semmi:D -
#46789 jaja, en a fear-eket dobtam a kosarba most.
meg a kiegeszitok is benne vannak.
5.74 fontert... teljesen kiraly. -
#46788 mondjuk bed company 2 13$-ért az elég ütős:D -
#46787 ugyse erdekel senkit, de...
steamen karacsonyi akcio van.
hatha talan megis.