47786
-
#2728 micsoda ?!?!?! veszek egy kocsit inkább :D -
#2727 Ja, de ez ebben a kategóriában olcsóságnak számít. Egyébként meg ha végiggondolod nem is olyan sok az érte. -
#2726 245.000 HuF -
Giant.
http://www.velocipede.hu/termekek/2003/giant/xtcse3.htm
Az enyém az kb ilyen, egy-két kisebb eltéréssel. -
#2724 Hm,igazad van teljesen. -
#2723 az de te is ugyanúgy megcsinálnád meg én is...
igazuk is van -
#2722 Ismerős, kicsit sem szabálytalan... -
#2721 ja...kénytelen leszek feltalálni a teleportáló bobbit :D
rendőrnek volt igaza mellettem. felnyomta a kékfényt azt ment a szembejövő sávba :DDD -
#2720 hm...miskolcon bármi megeshet, közlekedés szempontjából. -
#2719 jó én nagyobb forgalmat lebonyolító útra gondoltam...egy sem volt lezárva...legalábbis amerre én jártam. csak rengeteg autó amik csak úgy jöttek a semmiből :) -
#2718 Á, el lehet kerülni a durva forgalmat. Bár reggel nyolc előtt kicsit gáz, de akkor még otthon kell lenni. -
#2717 Giant -
#2716 smoke -
#2715 Miskolcon egy út leállása elég ahhoz, hogy a közlekedésnek vége legyen. Bezzeg aki bringával van, ehem, ehem. :-)) -
#2714 hát jó gondoltam én is rá, de azért egy út nem öl meg egy egész városi közlekedést :)
próbáltam menekülni a búza mögött is hátha arra nincs autó...hát ott is tele volt verve -
#2713 Holnap estére valami jó program városunkban, esetleg?? -
#2712 le van zárva valamerre az úz... fónagy fél órája van a buszon :D -
#2711 mi van most miskolcon hogy ennyire bedugult a forgalom??
tiszta káosz mindenfelé alig tudtam kikeveredni...
1-es busz eleje szinte leszakadt olyat karambolozott...odafigyelni basznak -
#2710 namost akkor képet !!! :DDD
[Satoshi Tomiie - MOSS 20-02-02] -
#2709 Nem szapulom én őket, én is voltam annyi idős, igazi hülye picsa voltam :-DD
Lehet én se megyek semerre, holnap munka van. -
#2708 héé, ne a 19 éves picsákat szapuld ! :DDD
ma nem megyek sehova, itthon smokeolok :P -
#2707 Oké, semmi gond.
Egyrészt mert már alapból nem egy 19 éves picsa vagyok, másrészt meg nem olyan témáról beszélgettünk, ennyi.
más: este lesz elektroger a factory-ben. Hallott valaki valamit erről, érdemes elmenni? -
#2706 mindegy, én frankón végig azthittem hogy pali vagy :DDD
egyáltalán nem csajos a stílusod... ez részvben jó is persze :) -
#2705 Mondtam én neked szerinted egyszer is olyat, hogy fiú vagyok-e vagy lány? Nem, még csak szóba sem került ilyen. Az, hogy rosszul vetted le a dolgokat, arról én nem tehetek, próbálj meg egy kicsit jobban figyelni. Azt gondolom, ha valaki beír egy fórumba, nem az az első, hogy tisztázza, milyen nemű is. -
#2704 ték :( -
#2703 Jól érzem, hogy sértegetsz?
kz:nem kérdeztem a véleményed. -
#2702 jaja!
képet!
mozgót onlájn!
vagy fizess egy sört! -
#2701 képet ! -
#2700 mikor operaltattad at megad ? -
#2699 én meg lány akarok lenni
újra... -
#2698 Ez a mondtad egy olyan embertől származik, aki fizikai munkát végez minimálbérét, az ő szemében persze hogy semminek tűnik amit én csinálok. Egyébként nem az.
Prezi: Vegyél te is egyet, bringázni jó és egészséges :-)) -
#2697 én meg Giant kerékpárt !!! :O -
#2696 "Meg még fizetnek is neked azért, hogy egész nap semmit nem csinálsz..."
én is ilyen munkát akarok :O! -
#2695 Én nem mondtam neked ilyet, hogy fiu vagyok-e vagy lány, egyébként utóbbi, de légyszi, hagyjuk már hogy ki hogy öltözik meg ki milyen zenét hallgat, jo???
kz: kérdezz nyugodtan :-) -
#2694 tuti kamu :D
bazdmeg én úgy dumáltam vele mint aki férfi... meg hát a leírása :O
muhahh, infok:
"Te nem az a tiszacipős underground büntetőjogász vagy, aki drum and bass-t hallgat az irodájában, és aki egy Giant kerékpárral jár dolgozni? És az Arany János téren laksz ugye? Elég baj, hogy egy ilyen szabados külsejű-felfogású embert ilyen magas pozícióba engedtek. Meg még fizetnek is neked azért, hogy egész nap semmit nem csinálsz..." -
#2693 na akkor mesélj magadról nagylány! -
#2692 já baszki!
a júzer infójába is jányt írt!
szerinted télleg kamu?
kérdezzünk tőle valamit, amire csak egy nő tudja a választ! -
#2691 ugye ez kamu !!! -
#2690 28, nagylány. -
#2689 Hány éves is vagy, nagyfiú?