47786
-
#3128 Hidd el, nem érzi mindenki úgy. Én pl biztos nem. -
#3127 Ő felsőbbrendűnek érzi magát.... míg én egészen más jelzőkkel illetném az e kategóriába tartozó (önmagát oda soroló) egyént. -
#3126 Jó, az is igaz, hogy a jogász az egy külön faj. Főleg az ügyvédek. Azokat nem szeretem. De pl a bírók már egész mások, meg pl mi itt ugye.... -
#3125 Természetesen általánosítani nem szabad!
Aki nem érzi úgy, hogy csak azért mert több éven keresztül magolt bekerül egy "elitebb kategóriába", arra nem is vonatkoznak az előzők! -
#3124 Mert te hogy kategorizálod ezt? -
#3123 Szóval, tartozhat "elitebb kategóriába" ha neki ettől jobb, csak engedje meg hogy én másképp definiáljam ezt a kategóriát, mint ő. -
#3122 Vitatkozni vele hogy kinek melyik a jobb keze, igen...ez nagyon jó. :-)))
A tárgyalóteremben csak ritkán vannak, annál többet a folyosón, dohányzóban, ilyesmi. -
#3121 Legyen magabiztos? Legyen a tárgyalóteremben! De nem a kereszteződésben, ahol arról kell vele vitatkoznom vele, hogy kinek melyik a jobb keze! (Megtörtént már.)
Ez olyan mint hogy a mérnök legyen pontos precíz, de ne kezdje el kibogozni a spagettit, mielőtt elkezdi enni! Vagy a minőségbiztosítási szakember se ragasszon vonalkódot minden megmosott cseresznyeszemre csak azért, hogy előző és további élete követhető legyen! Sőtt a szolfézstanárnak is fölösleges lekottáznia, hogy milyen dallamot fütyül a vécétartály! -
#3120 Hm, idézek a jogszociológia könyvünkből: "...a jogi tanulmányok szükségképpen egy felsőbb, elitebb kategóriába emelik az embert..." Nem én írtam, de ezt tanítják a kollégák. És talán szükséges is, pl egy ügyvéd legyen kurvára magabiztos, szerintem. Idővel úgyis levetkőzi ezt. -
#3119 akkor már csak azt nem értem miért gondolom azt a jogászokról, hogy vannak köztük olyanok, akik minden ok nélkül tekintik magukat felsőbbrendűnek? -
#3118 Vagy tőlem hogy önnek kollegina mi a vélemény arról szubjektíven, hogy az előkészület főszabály szerint nem büntetendő?? :-) Az érdekel a legkevésbé, hogy erről a mit gondol a tisztelt vizsgázó. Aki gondolkodni akar, menjen bölcsésznek. -
#3117 Persze, mi más kéne??
Vannak itt sík hülye emberek is, mégis summa cum laude diplomájuk lesz, mert szorgalmasak. Pl volt anno egy tárgyunk, közgazdaságtan, az kicsit gondolkodós-matekos jellegű volt, hát nekem csak rektori engedélyes vizsgával lett meg, ötödik nekifutásra. Ott majdnem megbuktam, hm, régi szép idők, igen.... -
#3116 Azért az a kérdés elég furcsán hangzana, hogy:
Kedves vizsgázó, mi a szubjektív véleménye a másodfokú egyenlet megoldóképletéről? Ön szerint a szerző milyen lelki állapotban vethette papírra e remekművet? -
#3115 nahhh....
a jövő értelmisége!
-
#3114 lál ! -
#3113 itt itt cia :)
aludtam -
#3112 az egy m,asik kerdes, ha meglesznek a vizsgaim, kulturalatlan ocsamny modon akarok kiezni. persze csak napszemuvegben megyek utcara, es teljesen feloltozva. de a legjobb lenne 3 napi hidegelelmet spajzolni -
#3111 hát én csak osztani tudom a véleményed... :D -
#3110 :) nyugalom a hosszu elet titka. ezt pedig mint tudjuk, ugy lehet a legjobban elerni, a kulturaltan bepippantunk. -
#3109 ezaz, csak megfontoltan ! :D -
#3108 nem meg mindig pesten.
13. an vegzek elvileg a vizsgakkal. akkor megyek haza, ha mar nem leszek betepve 15en. -
#3107 itthon ? -
#3106 aha. ha meglesz a szigo berugok mint a disznaj. ha nem akkor csak sirni fogok. -
#3105 én most keltem
[memlát] -
#3104 bobbi határőrködik or számting -
#3103 itt feterengek a suliban a rohogestol. szigorlatom volt, egyig nincs eredmeny, ugyhogy inkabb olvasom a matula.hut -
#3102 szoolgalatben, mirol maradtam le? -
#3101 bobbi ma szolgálatban van asszem :) -
#3100 ték -
#3099 BOBBI ITT VAGY? -
#3098 ma este zolival a basszerossal a randiban????!!!! -
#3097 ez a szep a madzsar felsooktatasban: az nem is erdekli a vizsgaztatot h te mit gondlolsz, mi a velemenyed, vagz milyen egyeb ismereted van a temaval kapcsolatban. a lenyeg, h amit o hallani szeretne, azt mondja az ember... persze van ahol vagy tudod vagy nem a dolgokat, az azsiai krizist en sem tudtam elrizsalni. -
#3096 mija zenekar neve? -
#3095 a minimális energiabefektetés elvének alkalmazása csak egy módszer, egy lehetőség a diploma megszerzésére.
tehát az nem lehetőség, hogy nem lesz diploma...
ha muszáj, akkor energiát kell befektetni, csak az a lényeg, hogy minimálisat.
hosszú egyetemi éveim alatt velem pl többször is előfordult, hogy néha el kellett olvasnom a jegyzetet. előfordul, hogy ez elkerülhetetlen és bár én is tudom, hogy egy vizsga nem ér meg egy óra tanulást, néha muszáj... -
#3094 Úgy érted ehez nem kell ész, csak szorgalom?
Egyetértek! -
#3093 Persze, ez így van. És még ugye az a kérdés, hogy kinek melyik típusú tanulás megy jobban. Hiába okos a gyerek, ha minden este részeg a rokiban, az itt kb az első vizsgaidőszak végéig marad, aztán megköszönjük neki :-) -
#3092 vminél bejön, vminél nem..
simán tantárgy függő -
#3091 lál :D -
#3090 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3089 a suli szarul megy de nem érdekel :D
nem vágom le mert félek a változásoktól :D
pedig ennél már csak jobb lehet :D