47786
-
#47386 úristen de jó hogy benéztem...első ment a kedvencekhez, köszi :)
-
#47385 Nem tudjátok hol található vmilyen lista, hogy milyen kedvezményekre jogosít a pontmiskolc kártya? -
#47384 "Bizonyos teórai szerint Hamburger"
csak két helyesírási és nyelvtani hiba -
#47383 Én még nem voltam, de tervezem, hogy elmegyek haverokkal. Engem csak az árai riasztanak el egy kicsit :) -
Szerintem az első lehet, mert annak a szlogenjében van benne, hogy "Fald fel Amerikát". :)
Köszi. Esetleg ha valaki már járt benne, akkor ajánlja? -
#47381 Vagy erre
vagy erre gondolsz -
Hát amik a Fald fel Amerikát-ban vannak. :D
Nem a már unalmas sima hamburgerek, gyrosok, hot-dogok, stb., hanem különleges szendvicsek.
Ugye abban a műsorban mindig olyan kaják vannak, amik egy adott kajáldának a specialitása (családi öröksége), amit az egész város ismer. Szóval nem csak zsemle + húspogácsa + zöldség + ketchup, mustár, hanem valami plusz. :)
Nem tudom, hogy itt is azok vannak-e, de a hirdetésből erre gondolnék. -
#47379 milyen ételekhez hasonló? -
Hello.
A Radio M műsorát hallgattam ma, mikor meghallottam egy új (?) kajálda hirdetését - az volt benne, hogy a régi villamos-végállomásnál van egy hely, ahol a Fald fel Amerikát c. műsorban látható ételekhez hasonló kaját lehet kapni. Már régóta keresek valami hasonlót amúgy.
Ti voltatok már ott? Tényleg jó? És pontosan mi a neve a helynek, könnyű megtalálni?
Bocs a sok hirtelen kérdésért... :D
Köszi előre is. Üdv. -
#47377 Munkakeresők:
www.vodafone.hu/karrier
Jelentkezzetek! -
#47376 Igen, ismerem az oldalt, találtam is egy fazont pont akkor pont a megfelelő útvonalon, csak azért körbeszaladom a lehetőségeket :) -
#47375 www.oszkar.com :)
kb 2000-2500ft körül megy a benzinköltség :) -
#47374 Sziasztok!
Jövőhét szombaton vagy vasárnap (ápr. 14-15) a reggeli, délelőtti órákban megy valaki autóval Budapestre? Fuvart keresnék költségmegosztással.
Privátot küldjetek légyszi. -
#47373 nyertem a miskolci renegade focicsapat meccseire bérletet :)
-
#47372 nyertem egy gokartozást rob huffal :D -
#47371 nemzetkozi aru fuvarozo ceg ?! -
#47370 az ott mit keres? :)
-
#47369 nema' mi jott a melohely fele a mai napon. jolesett ilyet latni. -
#47368 -
#47367 ez milyen igaz ááá
-
#47366 3!!! -
#47365 van vkinek KÖLCSÖNBE iPhone kábele? -
#47364 itt lehet szavazni milyen legyen a villamos
Sztem a 3-as néz ki a legjobban, de még a 2-es lehetne mert az olyan mkv-s. de ne úgy nézzen már ki a villamos mint egy busz :S
-
#47363 No igen, de nekem olyan kellene aminél a VGA és a SCART is "apa" tehát tűs végződésű. Bár vannak kételyeim, hogy még ha kapnék is ilyet működőképes lenne-e... Laptopot (DSUB) akarnám TV-re (SCART)kötni, és ehhez kellene.
ITT még leírás is van, hogy hogyan kellene használni, szval nem tudom tényleg működne-e, vagy mindenképp kellene-e vennem vmilyen átalakítót ami kb. 10-15eFt. :/ -
#47362 Itt egy pár..
Esetleg edigital, az van itt Miskolcon is: link -
#47361 Na sztem marad az ebay, vaterán csak aranyozott van és nagyon drágák. -
#47360 Ilyen kábelt szerintetek hol tudnék beszerezni?
-
Köszönöm szépen. :) -
#47358 http://www.excelsiorsport.hu -
Hello.
Már tiszta hülyének érzem magam, hogy mindig ilyen ügyben járok ide... :D De eddig szinte mindig tudtatok segíteni, így most megint hozzátok fordulok.
Nem tudtok valahol Miskolcon olyan boltot, ami kifejezetten kerékpárbolt?
Országúti biciklihez kellene egy pár alkatrész.
Tudom, hogy a Tescoval szemben van egy (Bombastic), de ezen felül tudtok még?
Előre is köszi. :)
Üdv. -
#47356 klikk -
mistermiskolcz #47355 Kigyulladt? -
#47354 Firma lettem ólé : ólé :D -
#47353 Ég a Murphy's Pub...ódejó..
-
skygt90 #47352 Hali . Remélem van itt olyan aki jártas az akvarisztikában . Miskolcon lehet valahol kapni Easy Life Profito terméket ? -
#47351 mivel viszont kívánom, ezért köszönöm is! -
#47350 Mivel ritkán jársz erre...
Előre is Bódog Nemzetközi Zoltán napot!
De majd kapsz sömöst is :)
Rally lesz? megyek! :) -
#47349 én (annakidején) végigmentem a sétálón és találtam kedvemre valót.
persze előre látó módon meglepetés volt a kedves (akkor még leendő) feleségemnek, így nem volt kérdés, hogy tetszik-e neki.
természetesen nemleges válasz esetére előre tisztáztam a visszavásárlás feltételeit az üzletben.
és végül díjmentesen bővítettek 2 méretet.
nekem a gyűrűtartó beszerzése okozott némi problémát... -
Hát igen, erre én is gondoltam, találtam is szépeket... Csak az a gond, hogy ha nem teljesen jó a méret, vagy a választottnak nem annyira tetszik, macerásabb cserélni... :S :) -
#47347 akkor rendelj netről :)
pátria mellett a pizzériával szemben :)