47786
-
#4211 Thudom:)):P
áj láv miskolc <3 -
#4210 Nagy városok már csak ilyenek, tudod...
-
#4209 Nem, csak itthon, de ha nem javul az állapot, az lesz :-)))
-
#4208 :)
egyetemre is sálba jársz? akkor majd jobban figyelek -
#4207 Okk:) -
#4206 mmmh, semmi D: -
#4205 ? Oo -
#4204 hülyeség :) -
#4203 Minden fórumon és chaten van Miskolc szoba/ téma stb?:D:D
Kezdem azt hinni h minden miskolci a neten lóg:D -
#4202 thx
-
#4201 gratulálok! -
#4200 Hi
-
#4199 hi -
#4198 bye -
#4197 Na jól megfáztam már megint. Szerintem én vagyok miskolcon az egyetlen ember, akin jelenleg épp sál van.
-
#4196 kár... -
#4195 én sose :D -
#4194 Flém szagra gyűl az éjji vad.
Te tetted ezt. Király! -
#4193 lál -
#4192 persze ha te buzi vagy, akkor veled kivételt teszek! -
#4191 viszlát. -
#4190 Amúgy jóreggelt.
-
#4189 Nekem meg az a véleményem, hogy a normális emberek döntő többsége nem várta, hogy ebből normális dolog lesz. Ezt tudni kellett volna annak is, aki beleölte a pénzét. De ha másoknak ennyire tetszett, már jövő héten megrendezhetitek a Miskolc Parádé 1.2-t, Alsóhámor-Felsőhámor útvonalon, pl.
-
#4188 ti nem vagytok cigányok?
akkor nem is beszélgetek veletek tovább!
-
#4187 végre valami izgalom... -
#4186 lol flame... -
#4185 A TE személyeskedésed és agresszív hozzászólásod egyáltalán nem a normális beszélgetésre kész hangnemet ütötte meg.
A nagy erőfeszítést nem firtatom, mint már írtam előző HSZben is. De ha a szervezők tudatában vannak h egy ilyen ingyenes buli milyen közönséget vonz akkor változtassanak. Ne háborodjál már fel, mikor te is belátod hogy tökéletesen igazam van.
A leszólás nem javarészt nem a szervezőket minősítette, hanem a globális, átfogó hangulatot. -
Holy #4184 Ezzel nem lehet mit csinalni, az ingyenes partyk nagyja ilyen.
De nem kell egybol leszolni az egeszet, ugyanis rengeteg munka es erofeszites allt a hatterben. -
#4183 Elismerem hogy nagy felhajtást kerítettek a dolognak, ebben teljesen egyetértünk. Viszont én tömegközlekedéssel jöttem haza, és sajnos pont akkor amikor végelett a party-nak. A "kis" számú etnikum összeverekedett a villamos pótlón, a megállóban is balhé volt, és a közönség jórésze - ahogy láttam - többségében a 12-15 éves korosztály.
Blackout, karthago koncerten, szintén ingyenes, szintén a hősökterén, az emberek többsége jólszituált, kultúrált volt.
Sajnos a nyilvános diszkózás ezzel jár. A megoldás? -
Holy #4182 Nem irok inkabb semmit... Nem fogunk kozos nevezore jutni ugysem.
Nekem bejott, szerintem nagyon jo buli volt, ennyi. -
#4181 Egyáltalán nem.
Igazat írt. Miskolcon tényleg nincs élet, és ahogy hallom, ez a parádé tényleg szánalmas volt, akkor meg minek szépíteni??
-
#4180 -
Holy #4179 Sajnos Te vagy az, aki szanalmas...
Ha nem tetszett, probalj jobbat osszehozni!
Semmi elet nincs miskolcon, party lehetosegek szinte egyenlo a nullaval.
Ha meg valaki probal valamit osszehozni, beleolve rengeteg munkat es penzt, akkor az ilyen kis suttyo gorenyek egybol lefikazzak... Es sajnos ez a szanalmas! -
#4178 sajnos :( igen, nyilván ilyen rendezvényen Miskolcon (is) ilyenekből van a legtöbb -
#4177 jaja, etnikum képviselte magát rendesen :| -
#4176 Jó hogy nem mentem.
-
#4175 hősök terén volt több dolog is. elég szánalmas. rosszabb mint amire számítottam.
cigányok, kurvák, buzik. -
Szuperkaraj #4174 az ITC-nél volt 2 kamion olyan 15:30 körül, elég hangos volt 4 méterről :DD
De nem néztem tovább :DDD -
#4173 £ parádé, de nem sokáig -
#4172 majd meglessük :C