47786
-
#4291 mi meg bent gebedtünk :((((( -
#4290 te nem mentél ma suliba ? :O -
#4289 mekbeszéltük:D -
#4288 nám :D -
#4287 Nincsbaj, értetlenkedek:D H ez most újdonság, v miaszösz. -
#4286 mér, mi baj? -
#4285 Mi, h lány vagyok?:D:D -
#4284 Tehát igaz? -
#4283 baj?:D -
#4282 "az a hazai vendégszeretet issstenem..." -
#4281 43 új üzenet
tracsparty volt ? -
#4280 ehh... kénytelen vagyok dolgozni egy kicsit... -
#4279 nyilván nem, de azér a célt ki ehet tűzni! -
#4278 Teljesen igazad van, viszont azt is hozzá kell tenni, hogy ez még jo pár évig nem fog megvalósulni.
(csak ha a bicajosok átveszik a hatalmat)
-
#4277 azt álítom, hogy mindössze két kerékpárút megépítése nagyban javítaná Miskolc közlekedését.
vagy tévedek?
-
#4276 Egyszerre kettő.....??
-
#4275 mér, a Papírgyár-Metro, az nem ilyen? -
#4274 Ja egyébkén télleg elhangzott ma reggel az Búza térnél az anyós ülésről, hogy: "Te jó ég mennyi ember".
De én a sávváltással vótam elfoglalva, mert egy Suzukis papa képtelen volt felfogni, hogy melyik sávban (nem ból, ban) merre kell menni. -
#4273 Vagy elaludtak.
-
#4272 Cora-tesco, hiszen az végighuzódna az egész városon, nagyon jo lenne igen, de szerintem ilyet még a leghantásabb polgármester-jelölt se merne igérni, mert ez nagyon drága lenne.
-
#4271 én csak a kocsik számát láttam, mondom, az régen vészesebb volt.
persze az is lehet, hogy ez volt az első nap és volt aki jó korán felkelt, hogy biztosan odaérjen, a többi meg későn kelt kapkod és elkésik majd. lehet, hogy én a két turnus között slisszantam át a városon. -
#4270 egyébként szerintem már két kerékpár út is nagyon sokat javítana a helyzeten.
az egyik a Cora-tól a Tesco-ig, a másik a Paírgyártól a Metro-ig.
ez a kettő. olyan nagy kérés ez? -
#4269 Azért ahogy én kinézek (még most is) búza tér körül rengeteg ember (gyerek) van.
-
#4268 tudom... -
#4267 egyébként ahoz képest, hogy ma van "Az első nap az iskolában", szóval nem is volt olyan vészes a forgalomnövekedés reggel. -
#4266 Neked túl nagyok az igényeid.
-
#4265 maj kinövi! -
#4264 A kerékpár út jó lenne...
Vagy járda...
De én má akkor is elégedett lennék, ha a vízlefolyókat, aknafedőket az úttest szintjére hoznák, hogy a cikcakkozó bribgások mindennapi testi épsége ne az én jószándékomon és figyelmemen múljon.
A kátyúkról már nem is beszélek... -
#4263 A sportcsarnokot meg azért nem változtatták meg, mert már csak néhány év(tized)et kell várni és retro lesz. -
#4262 egyébként a fia osztálytársam vót, onnan ismerem. -
#4261 áh... csak simán menő!
-
#4260 Jóreggelt.
Már megint a szokásos: a búza térre busznyi gyerek érkezik, folyamatosan, és csordákbe verődve mennek az iskoláik felé, szerencsétlenek :-)))
-
#4259 lál -
#4258 prezi. fiú.
:|
hm? -
#4257 zúzmara. lány.
:| -
#4256 pedig csak egész nyáron csinálták.. -
#4255 Szökőkút most se jo, csak ugy mondom.
-
#4254 Ja engem is elvágtak szóbelin egyszer magnó miatt kaptam 2 pontot és 5 kellett volna :o
Fejér volt. -
#4253 Gulyás volt az ofőm:D:D Neked?:)
Ööö már én sem chatelek fujjos...:D:D
Rigós hát rigós.. Rigós nyelvvizsga:)) Voltam párszor:D *tapasztalt* -
#4252 hm. Ki volt az osztályfőnököd ?
Ezért utálom a csetet. Persze ha én csinálom ezt akkor jó :O
Rigós??:O