47786
-
#4331 meek suliba bibii -
#4330 meek haza, bibii hétvége! -
#4329 reggelt -
#4328 oszt panaszkodsz... -
#4327 Hát ja.
(de amugy nem is jövő hét, hanem utána)
-
#4326 ez az egyik lehetőség, mármit, hogy rápihensz.
a másik az aklimatizálódás lenne.
de ki olyan hülye... -
#4325 Most pihenem ki előre a jövőhetet.
-
#4324 hogy-hogy ilyen későn? -
#4323 és jóreggelt, persze :-)
-
-
#4321 má megörültem, hogy végre...
jövök reggel (ahogy minden reggel) mályiból, és a tapolcai elág után a Szilágyi-SoltészNK elágazásánál balra tartok.
átlagos iskolai napok reggelén tilos a külső sávban menni (minden közlekedő tudhassa), mert ott gyermeküket gépkocsival iskolába hordó szülők parkolnak, ki-be fel-le meg-meg állnak, szerencsétlenkednek, szóval teljesen elfoglalják rögtön a kereszteződés után az út 50%-át, nem kis problémát okozva ezzel a közlekedés többi résztvevőjének.
és ma reggel...
rutinosan az eleinte lassabbnak tűnő belső sávhoz ragaszkodva haladok. mellettem egy rendőrótó. odaérünk a kérdéses helyre.
ekkor meglátok egy másik rendőrautót, amelyik a(z egykori) füvön (ahová a szülők is fel szoktak) áll. mögöttem jobbra hátul a másik indexel, hogy megáll.
és én naív (meg még néhány aggódó szülő) azt gondolom, hogy végre.
végre tesznek valamit a rend büszke őrei.
és valóban tesznek!
jaaaa... neeeem...
puszta jelenlétükkel, figyelmeztetéssel, felszólítással, vagy büntetéssel nem próbálják a forgalmi rendet helyre állítani. nem.
ők is a gyereküket hozták iskolába.
hát igen... hiszen a rendőrnek is lehet gyereke...
mikor ezt láttam, elmosolyodtam, és csak azt sajnátam, hogy az evolúció nem volt egy kicsit szigorúbb ezekkel az emberekkel. -
#4320 -
#4319 pompás
"nyugovóra térek"
jóéjt -
#4318 majd holnap megkérdem :o :)) -
#4317 lehet tudni legalább melyik évfolyam ? -
#4316 bazzeg, jó vagy :) -
#4315 na haver is 5öd 6od:) majd figyeljél egy szemöldök pírszinges palit barna haj gyúrós arcot :) -
#4314 Nemtommég:D Majd mondom a fejleményeket:D:D -
#4313 Nálunk nem először volt már:D:d Múltkor ronggyal tette ki anya, de abba belegabalyodig:/ Ezért ajánlotta a nejlont:D:d Deh így meg átharapott.. De az a poén h a redőny órák óta le volt húzva és utána esett le föntről vmi miatt:D Lehet vele aludtam már tegnap is:D
Amúgy sztem jófejek:) Aranyosak csak nem a legjobb nekik errefelé.. -
Szuperkaraj #4312 nemleszel vámpír? -
#4311 eccer tartottam kezembe egyet, mert mikor családi házba laktunk, lakott vagy bejutott mindenesetre vhogy a padlásra... szétfeszítettem szárnyainál fogva és nem semmi mérete volt
azóta is vigyázok velük, mikor ütnek rajtam :D -
#4310 Hehh.. bejött a szobába egy denevér.. (már benn van régóta valszeg) és megharapott:D
Deh nekem úgy rémlik, h most szigetelték a házat, ergo a denevér eltűnik... meg mintha már szedték is volna őket... lényegtelen. -
#4309 Mer nekem hétfőn kezdődik:P -
#4308 5öd 6od :) -
#4307 hi!!4 -
#4306 szakközép rész vagy 5öd 6od év ? -
#4305 hi -
#4304 Szemere -
#4303 -
#4302 Mondtam én.
-
#4301 csordában élni jó. mozogni is jó. csordában is! -
#4300 akkor nem most igen -
#4299 Jah, sajnáltam is érte magamat.
-
#4298 annak idején te is köztük mozogtál. -
#4297 Délutánra járni jo, már csak azért is, mert lehet aludni sokáig. Ez pozitiv. Melyik iskola?
-
#4296 :DDDDDDDDD -
#4295 nézd a jó oldalát: akkorra már nyitva vannak a kocsmák.
nekem sokszor okozott ez problémát... -
#4294 délutánra kellesz járni... -
#4293 vigyázz! még megárt! -
#4292 kb 10 percet