Órai beszólások

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
számtech óra: helyettesítõ tanár van, mindenki rohangál a másik gépéhez, nézelõdik, teng-leng. Tanárnak elege lett, és beszól, hogy:
- Mit járkálnak itt, mint a fürdõskurvák? Azonnal mindenki vissza a helyére?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

matek ora:
nagyban bambulok, asse tom mi a helyzet,össze görnyedve ülök a székben, mindenki kussol és ir mint az állat, eccercsak hangosan ilyet szolok: "mi a fasz van?" bakker, mindenki elkezdett röhögni mint állat én meg asse tudtam hogy mi van?! 😄DD

CoolStuff
lol

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

[Walaki]D`Lair
Idén január, magyar kisérettségi írásbeli...kis Walaki írja a verselemzést, de nem akar összejönni a minimális 4 oldal...

Walaki: Tanárnõ nekem ez nem megy, nem tudom 4 oldalra elhúzni!

Tanár: Jocika, cifrázd, meglesz az!

Walaki: De már így is olyan csöpögõs mint a híg macskafos!!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CoolStuff
3.
A fizika tanárunk, aki egy öreg banya, soha nem késik el óráról, és nem is hiányzik soha, ráadásul mindíg ugyanaz a fehér köpeny van rajta, az õ kezén volt egy horzsolás, ami elég csúnyán nézett ki...
Erre az egyik gyerek megkérdezte tõle, hogy nem fáj, mire azt válaszolta a tanár, hogy semmi közöd hozzá!
Erre a haverom megszólal...
- Nem fáj neki, hiszen élõ szövet a fémvázon!
Én majd beszartam a röhögéstõl, mire a tanár kihívottfeleni, és akozben is rögötem!
Durván ennyi lett volna a történet...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

[Walaki]D`Lair
Szike dumált matekórán....

Tanárnõ: Marci mi lenne, ha legalább 5 percre befognád a szádat?
Szike: Bepókhálósodna a torkom....

LOÁÁÁÁL

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

3.

seAke
2.

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

I.C.ram
1.
← ElőzőOldal 6 / 6