12
-
#12 Magyarban a Paradicsom szo illetve a hozza tartozo noveny csak engem emlekeztet a Marsra? :) Hajra ezoterikusok! :DDD -
Vamp #11 Inkább találja meg egymást a két marslakó és csináljanak utódokat, mert a következő generáció utiköltsége is magas :-P -
#10 A földön 1,5 Mrd ember él napi max $1-ból... -
Pepito #9 No itt már erősen ingoványon járunk. Nem ismerjük az értékrendjét annak aki a pénzeszsákon ül.
Számolgatni persze lehet. :)
Igérem, mostantól befogom a pofám. ok?! -
Pepito #7 Koszonom a kerdest. :)
Kontextusabol kiragadva valoban butan hangzik. Talan az eredeti szovegkornyezetben nem ennyire esetlen a dolog. De most nem masolom ide az ottaniakat. Ott a link. -
Pepito #5 Aztan elolvastam a rover site-ot. Tenyleg felgyorsitjak oket egy kicsit. -
#4 azért örülök hogy nem hagyták ott porosodni őket miután letelt a 90 nap -
Pepito #3 Igen, tudom. En is ezt mondtam hogy sokba kerul. Azt is mondtam, hogy szerintem nem eri meg a napi szazezer dollart.
Az amik szerint megeri. Nekik legyen mondva. :)
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=30784
De ugye azt latjuk, hogy kicsit eltolodott a hangsuly. Most mar azt is kutatjak, hogy milyen a legkor, hogyan viselkednek a napelemek a porban, stb.
El tudom kepzelni, hogy frissitik az autonom navigacios rendszer szoftveret es megengedik a rovereknek, hogy kicsit gyorsabban menjenek. Talan.
Meg ugye a napi ritmusuk is atall foldire, hogy ne rokkanjanak bele az idoeltolodasba. -
#2 Jah, mivel a földön több óriás rádióteleszkópot is most alá kell rendelni e feladatnak, plusz az egész kiszolgáló apparátust tovább kell fizetni. Az pedig nem olcsó mulatság. De mi ebben a furcsa? -
Pepito #1 No most vegyük csak elő a korábbi topikot és vessük össze a költségvetés számait.
Mire is megy el a 15 milla?! Persze! Az erőforrások fenntartására.