155
Mekkora forma már ez az ember! :)
-
#155 http://www.youtube.com/watch?v=6lwpwKkprSg -
Grenzjager #154 azt hittem hogy tudok káromkodni...
tévedtem
Mucsi Zoltán és pár barátja villanyt szerel! -
#153 Nagyon sok oldala van, szerintem bármit el tudna játszani. De ez biztos hogy belülről jön. -
Kancsalka #152 Én épp ezen gondolkodtam... Vajon ez neki mennyire fakad belülről és mennyire csak a színitanodában felszedett tudás? Egyáltalán ő végzett valami ilyen iskolát? -
#151 Na látod ezt teljesen el tudom hinni Mucsiról... :P -
#150 Hát, szerintem őt konstans módon feszíti belülről valami... -
Boromello #149 Azért ennyire még ő se jó színész =) -
stringr #148 én egyszer utaztam vele a metrón, éppen egy szövegkönyvet szorongatott a kezében :) tanult, gondolom az esti előadásra... ugyanilyen fejet vágott, mint a filmeket, szóval ez szerintem nála belső indíttatású :D De persze jól is játssza, nekem bejön :D -
rorock #147 Lehet ,hogy egyiket sem csinálja,haneme gyszerűen csak hitelesen elő tudja adni magát;) -
#146 Szerintem csak a fejére kell nézni és megkapod a választ! :) Szerintem biztos hogy dohányzik, a piát gondolom csak alkalmakként veszi igénybe :) -
#145 A reklámokban iszik és dohányzik is Mucsi, a való életben is hódol szerintetek ezeknek a káros szenvedélyeknek? -
Boromello #144 De ahhoz hogy ironikus legyen, muszáj a puszta életből meríteni :) Én speciel már láttam/hallottam pont ilyen szintű káromkodást ugyanilyen hanglejtéssel, és az nem megjátszott volt -
#143 Igen, kell tudni felvenni ezt a stílust, és viccesen, irónikusan előadni, ez benne a szép és ez benne a nehéz. -
#142 Tulajdonképpen valóban a flegma fej meg a hangvitele a kulcs. Ha pl csak olvasnád azt amit mond, semmit nem érne az egész... -
#141 Én nem tudom megunni, ez a flegma fej amivel ő rendelkezik, és amit tud vágni, elengedhetetlen az alakításához :) -
#140 Egy idő után azért már biztos megunnánk, de egy-két egész estés film még beleférne :) -
Daza500 #139 Jancsó-filmekben is megállja a helyét, hát még ezekben ! :D -
rorock #138 Hihetetlen ez a színész!Havonta készíthetne hasonlókat:D -
#137 Tudtuk hogy a magyar az egyik legszínesebb nyelv káromkodás szempontjából, ha mindezt párosítjuk egy karakteres színésszel, megkapjuk Mucsit :) -
#136 Király! Már sok helyen láttam, de ez sokkal jobb mint a régi :D nem tudja elrontani! -
stringr #135 Hát ez kész, nagyon imádom Mucsit... :) -
#134 Az őrület ismét kezdetét veszi, új Mucsi videók
-
extrem10 #133 igen, ilyen nyugtató szerű készítmény ez
azt mondják, hogy elég hatásos és nincs semmi mellékhatása
majd egyszer kipróbálom, ha szükségem lesz rá -
kirde #132 elvileg valamiféle homeopátiás stressz oldót reklámoz, de ahogy elnézem nem is ártana neki :D:D -
extrem10 #131 még nem találtam újat, úgy tűnik ennyiből állt ez a sorozat :( -
Izgága1 #130 sziasztok! eltelt egy hét,de én nem találtam új Mucsi videót! és ti? amúgy ezek milyen reklám videók? -
extrem10 #129 klasszikus értelmeset ne nagyon várjál... az nem az ő stílusa :) -
vagodgeci #128 Ezzel teljesen egyetértek, ezen 3 videót már szinte mindenki látta.
Jó volna már valami újat is látni a figurától....mondjuk valami értelmeset is! -
extrem10 #127 jó mind a 3, de lassan tényleg jöhetne már újabb... -
#126 Tetszett de igazából nekem a printelj tetszik a legjobban mikor meggyűlik a abaja a fénymásológéppel :):P az nagyon jó... -
tronk #125 Nincs semmi új kár... Neked hogy tetszett az ágyas? -
#124 Igen én vagyok! Én úgy tudom, hogy a legutolsó Mucsis videó az a Mucsi az ágyban (indavideon például megnézhető),de ujjabbról sajnos nem tudok ami elég nagy kár :( -
tronk #123 Hali Van itt valaki? Egy igazi Mucsi fan sosem rest... ír és tájékoztat minden új Mucsi videóról. Talált valaki egy újat? -
#122 lehet, de attól még nagyon nagy arc az ürge. láttam minden filmet, kisfilmet, reklámot amiben szerepel.óóóriási:D -
vizilou #121 szerintem Mucsinak még szövegkönyvet sem adnak, rábízzák mit hadovál össze. Ezért káromkodik annyit -
tronk #120 Na ugye hogy jól játszik a fazon :P -
extrem10 #119 http://port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=7067&i_direction=2&i_city_id=3372&i_county_id=-1
itt szemezgess kérlek... de hogy csak a fontosabb dolgokat említsem:
Díjai:
A filmkritikusok díja: legjobb férfi alakítás- 1999
Hekuba-díj - 2000
34. játékfilm szemle legjobb férfi főszereplő - 2002
Filmkritikusok díja legjobb epizód (megosztva) - 2003
Vidor Fesztivál: Arlecchino-díj, a legjobb férfi alakításért - 2005
Jászai-gyűrű - 2007 -
mopsar #118 figyelj, mucsi nem tud kibújni a bőréből, egy romantikus film főszerepét biztos nem osztanák rá . amit csinál, azt felsőfokon csinálja, persze ezt az érzékenyebb lelkületűek valószínűleg nem tudják értékelni -
morfologus59 #117 A mindenen mit értesz? Kérlek mondj pár példát, hogy mit alakított még Mucsi. -
vexler #116 Az állandó idegeskedés az nem de Ő MUCSI neki minden jól áll :P