6802
Robogók!!:)
  • Zetorg
    vélemény?

gondolom a 15 lóerő enyhén kamu... :)
    persze az árból is alkudnék jól
  • Pavlo
    Én Ipone-t használok. Ebből 2500 Ft 1 liter, én sokat motorozok, kb havonta veszem. Pont ma dobtam ki egy üres flakont. :)
    Nekem csak akkor füstöl, ha még hideg a motor, ami teljesen normális. Még a Fuchs-ot tudom ajánlani, nagyon jó az is.
  • Cvd
    Személy szerint Shell Advance VSX-et használok, azzal nincsennek ilyen gondok. Direkt nagy fordulatszámú motorokhoz ajánlott, füstölés és kipufogó eltömődés nélkül. Igaz 2600 egy liter, de mivel évente 3-4 liter kell csak nem egy nagy kiadás a plusz amivel többe kerül az átlagnál.
  • CaviaR
    Milyet ajánlasz 100cc-hez? Kétütemü a srác, de ahoz képest is eléggé füstöl.
    Van ez a Motul olaj 2000ért füstölgésgátló adalékkal. Megéri megvenni?
  • Pavlo
    Szintetikus olajat kell használni, attól nem kokszosodik a gépezet.
  • Pavlo
    Kétütemű a motor, az el nem égetett olajat muszáj kiköhögnie.
  • Pavlo
    Az teljesen normális, hogy olaj jön ki a kipufogóból. Ez nálam is így van. . Semmi gáz.
  • Zetorg
    érdekes...
    majd jön valami szakértő és megmondja mi lehet.
  • CLINT EASTWOOD9
    hát cseppfolyós fekete furcsaság törölhető ki a kipufogóból

• Zetorg
    az is lehetm hogy csak sok olajat kap és ezért lerakódik.
    lehet, hogy csak az adagolót kell beállítani.
  • CaviaR
    Hogy kerülhet kipufogóba olaj??
  • CLINT EASTWOOD9
    Ha a kipufogó belseje feltünően olajos, akkor az nagy hibát jelöl?
  • Pavlo
    Soprontól 35 km-re lakok. Sajnos nem. :)
  • CLINT EASTWOOD9
    2ütemű
  • CLINT EASTWOOD9
    Ha 100-ezer ft körül akarnék egy 50cm3-is, használt motort venni, milyen márkát ajánlotok?

• Zetorg
    nem tudsz esetleg valami helyet budapesten, ahol megbízható motort lehet venni?
    90 rongyom lesz vasárnap és el akarom költeni :)
  • Pavlo
    Most lépek, késöbb még leszek.
  • Pavlo
    SYM Shark. Magyarországon RS néven forgalmazzák. Úgyis mondhatnám, hogy kóreai motor, japán technikával. A Honda X8R blokkja van benne, nem saját fejlesztés. (Hál' Istennek.) Én megvagyok vele elégedve. Igaz mehetne jobban is. Azért veszek 70-es hengert. Masszív gép, 112 kg, nagy, van is hely rajta bőven. Ha felpakolom hátra barátnőmet, vígan elférünk rajta ketten. Esténként néha kirándulunk egy kicsit, persze 100% illegalitásban. De jó. :)
  • Zetorg
    :)
    30ft-ért kell nekem is :D

szép a géped!milyen motor ez? :)
  • Pavlo
    Izé... 30e Ft volt.
  • Pavlo
    Én DR-t fogok venni, csak még nekem sem jött rá össze a pénz... De kipuff már van! :) 30 Ft volt. A #456-os hsz-ben van a motorom.

Öntöttva hengert ajánlanám, ha utcai motorként akarod használni, nem pedig versenycélokra. Ha valami gáz van, lehet fúratni, javítódugot tenni bele. nagyobb az élettartama, mint egy alu hengernek. Viszont az alu henger könyebb, nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. Da ha vége, akkor tényleg vége, mehet a kukába.
  • Zetorg
    amit eddig összeszedtem az 60 rongy és nincs benne kipufogó...
    egy 3KJ Jog-hoz.

asszem ezt csak részletekben fogom megvenni :)

DR cuccokról van valami tapasztalat?
    alu vagy öntöttvas henger a jobb?
  • Pavlo
    Örülök, hogy tetszik. Tedd azt. :)
  • Zetorg
    köszi, ez jó oldal!
    körülnézek egy kicsit :)
  • Pavlo
    Jah? És azért egy kipufogó sem árt, sokat javít a gyorsuláson.
  • Pavlo
    A link nálam csak Internet explorerrel működik. A mozilla semmit nem hoz be. Erre figyelj.
  • Pavlo
    A varió az varió, a kuplung az kuplung. Két külön dolog. A variátor maga a sebességváltó, ami természetesen fokozatmentes. Röpsúlyos kuplung van a robogókban. Adok egy címet, itt majdnem mindent megtalálsz: Egümotors webshop
  • Zetorg
    varió az kuplung, ugye?
    mennyibe fáj egy olyan?mondjuk polini kuplung+henger?
  • Pavlo
    Én a tereprobogókért nem vagyok oda. De ha Te azt szereted...
  • Pavlo
    Mire gondolsz? Lopás elleni védelem?
  • Dóraa
    Gilera Stalker ;)
  • CLINT EASTWOOD9
    Ezekben az 50cm3-is robogókban, milyen védelmi rendszer van?
  • Pavlo
    Sztem Yamaha Jog + 70 cm3-es henger + hozzá még egy varió. Tuti befutó, mindenkit otthagy. Óvatosan is kell vele bánni, mert hamar egykerékre áll! Tapasztalatból mondom.
  • Zetorg
    140ezerig mit ajánlotok?
    persze használtan.Piaggio NRG, ami nagyon bejön most és majdnem kapok is ennyiért :)
    vagy arra is gondoltam, hogy egy next zone 80-90-ért és a maradék pénzből meg tuning...
  • Pavlo
    Azt mondtam, hogy szerintem. Én azt venném. De kérdezz meg másokat is.
  • tEchX
    Igen mert 50eFT a különbség közöttük, köszi a válaszodat! Szóval akkor Yamaha inkább?
  • Pavlo
    Szerintem a Yamaha Aerox R, vagy a Max Biaggi Replika széria. Minarelli blokk van benne, nagyon jó tuning alapanyag. SR-ből csak karburátorost ajánlok, mivel a DI-Tech Suzuki motoros, drága a javítása.
  • tEchX
    hY! Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik a jobb: Yamaha Aerox vagy Aprilia SR? És mivel? Előre is köszi
  • oneal1
    ohh:DDDD
  • Lt.Balu
    SOPRON