6802
Robogók!!:)
  • CaviaR
    Nézz körül itt:
    hondadio.moci.hu
  • Rolesz
    Valaki rakott már 50ccm Honda Dio-ra 70-es hengert?
  • 2Bálint
    Allianz
  • CLINT EASTWOOD9
    Melyik a legolcsóbb biztosító egy 50cm3-is robogóra?
  • CLINT EASTWOOD9
    Márkát nem tudok mondani de már láttam olyan motort ami 50cm3-er volt és hát 100-al simán tudott repeszteni?
  • blackfish
    vegyél 125cm3 és jelntsd be 50nek
  • Rolesz
    Melyik 50ccm-ben a leggyorsabb robogó?
  • blackfish
    egyik sem vált be.
    nem lett bajom.
  • Cvd
    Kis szerencsével ugyanaz a teendő mint egy biciklinél, csak ott egyedül is meg lehet csinálni: valakivel megfogatod egyenesben a kereket, aztán rámarkolsz a kormányra és erővel azt is egyenesbe húzod. Ha megvan akkor ellenőrizd le hogy nem lazult-e ki az anya, de ennyitől nem lenne szabad. A bonyolultabb (és szakszerűbb) megoldás az hogy lebontod az elejét hogy hozzáférj a kormánynyakhoz, lelazítod az anyát, így könnyedén fog mozogni a kormány függetlenül a többitől. Egyenesbe állítod és meghúzod az anyát.
  • Zetorg
    jövő héten ráugrik a Malagutira a 70-es malossi meg egy kis kuplung tuning :)
  • Beniboy
    nagyon összetört? nem lett bajod?
  • blackfish
    Vettem egy Piaggio NRG 1998 as robogót aza bajom elestem vele és elmozdult a kormány ha egyenes tartom balra néz a kerék mi a teendő ?
  • Csaby89
    Szeva mindenkinek. Most vettem egy Aprilia Rally 50-est és tudnátok nekem tapasztalatokat vagy vmilyen észrevételeket mondani? Jo motor.
    A vásárlás az ugy történt hoigy volt nekem egy régen nem használt BMW 520-om(1983-as).120-ért kináltuk a kocsit de a muki többet kért a motorért.Fizettünk rá még 43e Ft-ot. Igy kb 160 ra jön ki a motor ára.A motor 2000-es évjáratu. Sztetek megérte?????????
  • Pavlo
    Ha 20000 van benne ne is csodálkozz rajta. Ma akartam feltenni a 70-es hengert, és kiderült, hogy főtengely csapágyas az enyém is. 17500 km van benne. Ezen nem kell csodálkozni, nagy fordulaton üzemelnek.
  • CLINT EASTWOOD9
    Szerintetek egy B+E jogosítvány kiváltja a C+E jogosítványt?
    Meg hogy az M kategóriás jogosítvánnyal lehet 50cm3-is QUAD-ot vezetni?
  • JGTC
    Nem rossz, teccik a szine. Az a pár karc meg szinte mindegyiken rajta van...
    Azért egy visszapillantót dobhatott volna rá a régi gazdája!
  • Zetorg
    Az ígért képek!

majd lekicsinyítem őket, mert baszott nagyok lettek :\
  • Zetorg
    mindjárt csinálok párat
  • Zetorg
    amíg nem volt tuningolva, addig se volt jó...
    így tuninggal sokkal nagyobb nyomást kapnak az alkatrészek és ilyenkor jönnek ki a hibák.
  • GM Jojo
    20200km körül, de már 8 éves. Még nincs egy éve, hogy megvettem. A MOL-os olaj addig jó volt a motorba, amíg nem volt tuningolva.
  • Pavlo
    Igen, lehetséges. Ha MOL olajat használtál akkor meg csak gratulálni tudok. Ha annak az olajnak egy kicsit jobb lenne a minősége, akkor akár szar is lehetne. Mennyi km van benne? Mennyi idős?
  • JGTC
    még pótolhatod
  • chicco
    lehet ,de nem 1 hónap után
  • GM Jojo
    Sziasztok!
    Nekem egy Aprilia SR-m van pollini tuningal és 70-s hengerrel. Egy hónappal a tuningolás után csörgést hallottam a motor körül. Gondoltam elviszem a szerelőhöz, a biztonság kedvéért. A szerelő pedig azt mondta, hogy a rossz minőségű olaj(MOL-os) szétcseszte a főtengelycsapágyat és az zörög. Szerintetek tényleg megtörténhet az, hogy rossz minőségű olaj ennyire roncsolja a motort?
  • chicco
    a robogó nagyon jó dolog kényelmes nem kell váltani ,jól gyorsul,de nem a Magyar utakra és a Magyar mentalitás mellé találták ki.Én pont ebből kifolyólag vettem 1 endurót mert ha belekényszerít a drága autós 1 kátyuba a 21"-os kerék vigan átmegy rajta.A robogón a nyelvem lenyeltem 1 ilyen után
  • Zetorg
    elfelejtettem a képeket :\
  • CLINT EASTWOOD9
    Ti szerintetek melyik motort jobb venni 50cm3-ben?
    Simson-t vagy Robogót?
  • Braveheart
    Ha 50cc-s akkor igen.
  • CLINT EASTWOOD9
    Furcsa kérdés.
    A robogó tekinthető segédmotornak?
    Lehet hogy hülye kérdés de passzolom a választ légyszíves segítsetek!
  • JGTC
    ez azért ütős
    szart szarért
  • Zetorg
    thx :)
    holnap csinálok fotókat
  • JGTC
    nagyon karajul néz ki !!!! jó a színe is...

#529 képet mikor látunk??? Különben grat!
  • Zetorg
    megvettem egy malaguti f-12-t!
    nagyon fasza!!!úgy örülök
  • chicco
    Valaki tudna ajánlani kismotor felujításra műhelyt vagy normális szakembert.Van 1 dt yamahám 81 es évjárat csörög a mocija.Köszi
  • Zetorg

yamaha jog Z next zone 98- as robogo . Brembo tárcsafékes . 70cm3- es DR henger 11 le , Topperformances variátor+ékszij. GIANELLI G. S. P tuning kipufogo, doppler karbon membrán, daytona CDI tuning gyújtás. új sport lengéscsillspitó ,új féktárcsa, fékfofák . kitűnő állapotban. kevés kilóméterrel kis idom horzsolással. eladó. képet kérésre küldök.

ezért 155ezret kérnek.
  • Zetorg
    ja, szerintem is, a 10-11 LE meglehet.nem olyan kevés érte a 130, mindjárt mutatok egy másikat.
  • Zetorg
    én is azzal szemezek.az a baj, hogy a hasznaltmoror.hu-n, nincs feladási dátum...
  • Pavlo
    A Yamaha egy kicsit túlzás, de ha tényleg benne van a polini és a dellorto cucc, akkor minimum 11 LE. És ez nem vicc. Utána lehet nézni. Viszont akkor a 130e Ft
    -ot kevessellem ezért a motorért.
  • JGTC
    az első Malagutit venném

a Jog meg tényleg nagy mese
  • Zetorg
    lenkelek ide párat, mondjátok meg, melyik éri meg.
    Malaguti F-12
    mégegy F-12
    Piaggio NRG

mára ennyi :)