6802
Robogók!!:)
  • OrioN the S
    Annyiért kapsz már Piaggio NRG-t talán még egy MC2-es is kijöhet! A Malaguti meg kijön belőle!

ui.:naon drágák a Piaggio alkatrészek a Malagutié meg olcsóbb mert Yamahablokkos.
  • bens
    100-150ezerért?
  • OrioN the S
    Nekem Piaggiom van és a spannak meg egy Malagutija ,azért mondtam a Malagutit me Piaggiot nem mondott :P Amúgy naon faszás a Malaguti!
  • Pavlo
    Ha jó robogót akartok venni, akkor csak a Piaggo-Gilera-Vespa triumvirátus jöhet szóba. Nem azt mondom, hogy a többi nem jó, de ez a család a csúcs.
  • OrioN the S
    Hát meg ha egymás mellé rankánk a 2-öt ,akkor sztem még a tanácsunkat sem kérnéd egyből rászaltóznál a malagutira :)
  • bens
    Malagutit ajánlom. a Dio nem valami jó.
  • OrioN the S
    Malaguti Malaguti Malagut és Malaguti! Honda Dio :S sztem hagyd ki!

ui: #680
  • lipovics
    Koszi!

Malaguti F12-t neztem magamnak vagy Honda Dio ZX-et.
    Ezekrol mi a velemeny altalanossagban?
  • bens
    lehet vezetni 50ccm alattit. de ha jól kevered a lapokat 125-öst is kibulizhacc...

100-150ért én az aprilia scarabeot venném, ha nincs túl nagy igényed, és csak városba kell...
  • lipovics
    Sracok, teljesen amator vagyok!

Most tettem le a B kategorias jogsimat, azzal vezethetek ugye smkp-t.

Szeretnek venni egyet, lehetoleg hasznaltat.

Mit ajanlotok? 100-150e kozott van ra keret es varosban hasznalnam. Nincsenek nagy igenyeim, de ne essen szet alattam, es azert menjen 60-at.
  • DanielT
    Halvány fogalmam sincs :)
  • bens
    ja az enyémnek 85 a rekordja, de most le van véve az alapjárat a fogyasztás végett. így megy 75-öt.

tied mennyit eszik?
  • DanielT
    Kormány+egyéb díszek különböznek.

50köbcentis és 75 -öt megy. Előtte volt egy másik ugyanilyen, az 500km után is alig vitte az 50-et, kicseréltettem, ez már nagyon korrekt, menni fog 80-at is, ha kicsit jobban bejáródik.
  • bens
    jajj hát a kománya nem olyan, de attól ugyanaz a motor. amúgy ki lehet cseréltetni krómozottra, csak nagyon drága.

tied 50-es, vagy 125-ös?
    mennyviel megy?
  • DanielT
    Hehe, köszi a dícséretet, semmi érdemem nincs benne, max annyi, hogy jó oldalról fényképeztem. Egy sima Canon A520 -as géppel készült, puszta szerencse, hogy ilyen szépek voltak a fények.
  • CaviaR
    Ezt valami nagyon komoly fotósvilágítással csináltad, vagy profi vagy?

Nagyon szépek a fények rajta, habár a moci nem jön be nekem. :)
  • DanielT
    Ha sötétkék akkor az nem ez a verzió, nézd csak meg a kormányt. A Custom -ot csak feketében és bilikékben gyártották.

Enyém a tiéd mellett :)

• bens
    sötétkék

egyébként van 1 olyan hátránya, h naggggyon nehéz szerelni. ha ki akarsz cserélni vmit benne, szét kell szedned az egész idomot, ami nem egyszerű feladat. sok szerelő nem is vállalja el emiatt. egy síma gyertyacsere is kész idegölés.
  • DanielT
    Ilyen?
  • DanielT
    3 hónapja tegnap röffentettem be, nem volt egyszerű :) 300km van benne egyébként :D
  • bens
    néha menj vele 1 kört, mert beáll a henger ; )
  • bens
    pont ilyenem van csak kék!!!!!!
  • OrioN the S
    Szép meg minden, de nem az én világom ez a chopperes elegánsos robogós szerintem. :)
  • DanielT
    Ez bizony oltári kellemetlen! Remélem valamijét eltörte amikor elesett vele.

Ezt tuti nem lopják el, ki sem áll a garázsból :) Igazából kb a dísz szerepét tölti be :) A gyerekeimnek van félretéve :)
  • 2Bálint
    nekem is ilyen movim volt

csak ne ma custom, hanem a sima változat
    és narancssárga volt
    és csak egy hónapig volt az enyém, mert ellopták

vigyázz rá vaze
  • DanielT
    Ehehehe :) Még senkire nem volt ilyen hatással :D

• OrioN the S
  • DanielT
    Itten van a szépség:

• OrioN the S
    Akkor hajrá! Ha neked megfelel arra a célra amire venni akarod akkor no para csak azért nézesd meg egy oannal aki ért hozzá!
  • Vlala #692
    25000Ft-ért tudnék most venni olyat, amit kipróbáltam, és nem szakadt össze alattam.
  • Cvd
    Annyit nem hogy érdemes legyen direkt motoros thermoruhát venni. A sima bőrruhák meg kevesek a hideg ellen. Én télen is robogózok, de többet ér a réteges öltözködés, mint egy drága ruha. Van egy olcsó orkán sínadrágom, azt felhúzom a simára, felülre meg a póló+pulóver párosítára egy vastag télikabát és kész. Mondjuk kapucnis pulóvert szoktam felvenni ilyenkor, és a kapucnit a sisak alá felvéve a nyakam is védve van. A menetszél nem sokat számít, mert éppeszű ember úgysem megy 30-40-nél többet minuszban. Amivel nem nagyon lehet mit kezdeni az a kesztyű, mert a kezem pillanatok alatt átfagy bőrkesztyűre húzott síkesztyűben is. Nem árt valami szélterelőt szerelni a markolatok elé ha megoldható, az gondolom sokat javít a helyzeten.
  • Ronny
    Mennyit védenek a hideg ellen a jobb motoros cuccok?
  • CaviaR
    Nekem van kocsim, de inkább robogóval járok ha tehetem. Budapesten a belvárosban kell magam naponta 4x átvergődnöm a dugón és ebből általában 3 időpont a csúcsforgalom. Nem csak azért, mert olcsóbb a fentartása és az üzemanyag bele, hanem sokkal gyorsabb, és különben is: robogózni JÓ!!! :D

Zsaruk nem piszkálnak, min 200km-enként kell csak tankolni, és akkor is max 1200 Ft-ért.
    Ha viszont esős lesz az idő, és/vagy hideg, az állításom érvényét veszti. :)
    Addig viszont éljenek a kétkerekűek.
  • OrioN the S
    Jah! Ha most veszel akkor olcsóért tucc jót venni szal. szvsz most érdemes venni! Igaz ,hogy télen nem tod használni de ha elkezdődik a szezon kib. drágák lesznek!
  • Zetorg
    igen-igen :)
    sokkal könnyebb a közlekedés vele, mint egy autóval és olcsóbb is.
    mondjuk lassan jön a hideg, szal gondolkozz el a vásárláson. :)
  • Vlala #686
    sziasztok, lesz egy hülye kérdésem:
    jó robogózni? Megéri robogót venni? (Oops, ez már kettő volt.)

Elgondolkodtam rajta, hogy nem kellene mindenhová autóval járkálni, mert egy kicsikét sokat fogyaszt... a bicajhoz meg lusta lettem.
  • Pavlo
    Jé, tényleg... Észre sem vettem a sok verda közül. :)
  • malison
    Nem rossz
  • OrioN the S
    Elkéstél már látuk! :D De amúgy jah........sudár!
  • Pavlo