6802
Robogók!!:)
-
#801 En most egy Nrg Power es egy Malaguti F-12 boldog tulajdonosanak mondhatom magam :) -
#800 vagyis a malaguti elött 2ja volt.az elött volt 27v :) -
#799 érdekes elmélet :D
nekem 27V-s jog-om volt a malaguti elött, de valahogy megérzem a külömbséget :) -
#798 CVD
Amugy visszaterve az eszmefuttatasodra, mondjuk egy normalis jog 120.000. Es normalis, regi NRG 160.000. A regi nrg 80-at siman megy, nagytestu, nagykereku. A regi jog 60-at megy hatszelben, kiskereku (magyarorszagi utakon halal), kistestu (nagy forgalomban elonyos).
De. Ha soha senki nem venen uj robogot, akkor hasznalt robogok se lennenek :) -
#797 Gondolom nem fogod elhinni, de en foleg azert fizettem tobbet a robimert, mert hatul is tarcsafekes :)
Mostani csak elol tarcsas, hatsot csak lassitasra hasznalom, megallni vele 50-rol szinte lehetetlen. Pedig fekbetet csere volt. Az elso meg blokkol, ha berantom :) -
Cvd #796 Node mint említettem KISTESTŰ Jog-ról beszéltem, tehát nyilvánvalóan nem az újról. Csak arra akartam rávilágítani hogy mennyire alaptalan sztárolni a vízhűtéseseket (persze nem rosszak), meg mennyire értelmetlen rákölteni többtízezer forintot a tuningra hogy aztán egy gyári állapotú 15 éves konstrukció elverje a csodagépet. -
#795 az én aerox om 15 lovas!!
csak nem indult be tegnap:DD
már rég mentem vele... -
#794 Hat, azert egy olyan motor, ami tunningal viszi a 100-at, az mar kozel se gyerek dolog.
Amugy a Jog-od hasznaltan kerul kevesbe, az uj Yamaha Jog R kozel egy arban van az enyemmel. -
#793 Igazad van. Én mondjuk egy elég drága, nagytestű 100köbcentis robogóval kezdtem, és attól azért mégiscsak lemarad egy kis Jog. :)
Persez ez is csak egy gyerekjáték, de jó amíg komolyabb vashoz nem jut az ember. :) -
Cvd #792 Persze le lehet fikázni, de semmiben nem marad el pl. az itt emlegetett nagytestű társaitól (féktávban esetleg). Egyébként meg eleve az összes 50-es robogó kis szar, gyerekeknek való tanulómoci. Addig el lehet velük bohóckodni ameddig az ember nem vezethet rendes motort.:) -
#791 A jog az egy kis szar. Pizzafutároknak vagy 13 éveseknek való tanulómoci. -
Cvd #790 Ez szép, csak még mindig elmarad egy teljesen átlagos kistestű, léghűtéses, mindenféle tuningalkatrésztől mentes, ennek a töredékébe kerülő Jog-tól.:) -
#789 -
#788 En a mult heten csutortokon vettem egy uj NRG Power-t DD-t.
Csak 30.000-el tobb, mint a levegos, nehogy olyat vegyel.
A vizes elonyei:
1. vizhutes (tobb loero, nagyobb nyomatek, egyenletesebb gorbe)
2. Hatul is tarcsafek
3. Rezonator dobos sportkipu, a tapasztalatok szerint ez megy 80-85-t, mig a levegos csak 70 korul.
Ha ez nem er meg neked 30.000-et te tudod, de meg fogod banni kesobb.
En szerdan hozom el a szalonbol, kedden eltavolitjak a folytast. Az elso otszazon bejaratom en, utana mar lehet huzatni :)
Csak a jo ido legyen velem. Mindjart berakok egy grafikont, miert is a vizest kell valasztani. -
#787 meglátjuk mi lesz...
mikor lesz egyáltalán? :)
ha addigra normális állapotba kerül a gépem, lehet elgondolkozok rajta. -
Pavlo #786 Nekem sem kisebb falat... :) Soprontól 35 km-re lakom, és Balatonszemes igen csak messze van onnan is. -
#785 nem Egü, nagykerből hozzák nekem :)
balatonszemes nagy falat nekem, pesti vagyok... -
Pavlo #784 Csak nem Egümotors-ról rendeled a cuccokat? :) Balatonszemesre jössz? -
#783 most malossi vas henger, malossi vario, top kuplung, zx cső
lesz top tengely, athena alu henger, polini for race cső -
Pavlo #782 Milyen tuning van most benne? És mit megy? Sztem a DNA kényelmetlen, és kicsi is. Igaz, én 183 cm vagyok... :) -
#781 egyelőre igen.jó kis motor, szeretem :)
csak a DNA kihagyhatatlan ajánlat volt, de nem jött össze :( -
Pavlo #780 Akkor ezek szerint marad a Malaguti? -
#779 megvan még :)
lett volna olcsón 25-ös DNA, de nem vitték el az enyémet :((
most vettem hengert, jövő héten meg remélem meglesz a tengely :) -
Pavlo #778 Nincs mit. :) -
#777 Hát még gondolkozok rajta mindenesetre köszönöm a segítségedet.
Megyek mostmár aluszkálni.:) -
Pavlo #776 Köszi. :)
Neked volt F12-esed? Megvan még? Asszem a motor.hu-n láttam, ott árultad. Ha nem, akkor sorry. :) -
#775 szép :)
én is használtam vennék most is...
mondjuk mc3-at, vagy f15-öt -
Pavlo #774 Nem hiába van ott az a 150.000 Ft-os árkülönbség. Szal, a konzekvenciát vond le Te. A helyedben használtan vennék robogót, újonnan nem ér meg annyi pénzt. Én ezt vettem 190.000 Ft-ért.
Kép 1
Kép 2
Vizes blokk, jó állapot, 90 km/h-s végsebesség, amellett, hogy totál gyári.
Döntsd el Magad, mi éri meg jobban. Újat venni drágán, vagy egy kis idő ráfordításával végignézni a motorhirdetési portálokat. -
#773 Aha értem csak az a baj hogy ígyis qurva drága a motor.
Csak a levegős piaggio 450 000 ft a vizes meg 600 000.) -
Pavlo #772 És ezt nem csak mondom, hanem tényleg így van. -
Pavlo #771 A vizhűtésesek? Nem mondanám. Nekem Gilera Runnerom van, ugyan az a blokk van benne, mint a Piaggio NRG-kben. Semmi gondom nincs vele. Igaz -18°C-ban csak a 2 rugásra indult, de nincs semmi gond vele. És ez komoly. Jobb a vízhűtés, mint a lég. -
#770 De télen nemindulna szarabbul? -
Pavlo #769 Ha rám hallgatsz, vízhűtéseset veszel. Jobban mennek azok. -
#768 Levegő -
Pavlo #767 Akkor csak az a gond, hogy nem olyan erős a blokkja, mint a régebbieknek, mondjuk mint egy mc3-asnak. Levegős-vizes? -
#766 Zsír újjat akarnék venni. -
Pavlo #765 A típus jó, csak az is jó állapotban legyen, amit néztél. -
#764 Sziasztok!
Valaki aki ittvan tudna 1 kis infót mondani milyen a piaggio NRG DT tipusú robogó?
Mert én most olyat szeretnék venni csak nemnagyon ismerem még hogy milyen.
Válaszotokat köszönöm.:) -
#763 készülődök a nyárra :)
rendeltem, egy athena alu hengert, az holnap érkezik, jövő hét elején jön a polini for race cső, meg 2-3 hét mulva veszek főtengelyt :)) -
#762 én nem így szoktam csinálni. az én módszerem olcsóbb. alátétnek rongyot használok és teljesen jó. már 2 éve így csinálom.