6802
Robogók!!:)
-
Pavlo #841 Nemsokára beszerzek egy eredeti rms görgő csomagolást. Lefényképezem, és beteszem ide, hogy meglásd, nekem van igazam. -
Rolesz #840 Hondába mennyi volt ösz a tuning és honnan szerezted?Nekem Af35 van. -
#839 Sajna nem eladók .
SR:Levegős , 70ccm vas Malossi hengerszett , nagyon hosszú végáttétel , Malossi variováltó , erősebb nyomó és kuplung rugó , 17mm Mikuni karbi , kevláros rezgőszelep , nagyobb szívótorok , Leo Vince rezó kipuf.
Gyári főtengely , gyári légszűrő ( rendszeresen tisztítva , légszűrőolajjal kezelve ).
Van még hozzá egy sokkal keményebb aluhenger szettem is de azt nem rakom rá mert ez is elég nekem.
Honda :Malossi vashengerszett , Malossi variováltó , Malossi hosszabb végáttétel , erősebb nyomó és kuplung rugó , kevlár rezgőszelep , MHR főtengely és Arrow rezó kipuf . -
Rolesz #838 Nem akarod eladni az egyiket?:) Vagy meg tudod mondani honnan szerezek SR50et és enyire honnan tudom feltuningolni?
-
#837 Nagyon sok robit javítgattam és tuningoltam már . Az én SR-em bemérve 120km/h fogyija 4l , van 1 Honda Dióm is 110km/h bemérve !
A börgők súlya nem befojásolja a végsebességet ( a nagyon kis súlyút csak akkor szabad használni ha megnöveljük a motor fordulatát )mivel mindig összenyit a vario váltó !
Nézz utánna Te !
-
Pavlo #836 De de... A görgők igenis befolyásolják a sebességet. A könnyebb görgőkkel jobban gyorsul a motor, de kevesebet megy végre. A nehéz görgőkkel lomhább, de nagyobb végsebességet lehet velük elérni. Nézz csak utána vhol... -
#835 Az ár nagyon jó, de a sebbesség túlzás !
A görgök + nem befolyásolják a sebességet tehát van a hírdetésde kamu is !
A Di-tech - es gépek gyárilag le vannak szabályozva és max 60-at mennek
Elektronika hozzá húzós ! -
#834 Sziasztok!
A Yamaha aerox újonnan milyen árban van? -
#833 Sr 4ever
-
Rolesz #832 lehetséges hogy tényleg enyit menyen?70 henger nélkül?
Piaggio (Vespa) nrg mc3 extreme
Ár: 150.000 Ft
Évjárat: 2000
Futott km: 15000 km
Állapot: Normál
Üzemanyag: Benzin
Hengerűrtartalom: 50 cm³
Kivitel: robogó
Szín: fekete
Felszereltség: Automata váltó, fordulatszámmérő, információs kijelző, kipufogó tuning, sport kipufogó, tárcsafék, 12 V rendszer, bőrülés, lábtartó, zárható doboz, garázsban tartott, második tulajdonostól, rendszeresen karbantartott.
Leírás: 120km/h megy de most csak 110km/h mert kisebb görgők vannak benne.Nagyon erős 50- nek.Jól gyorsul.2 hónapos gumi elöl hátul.Előre új fékbetétet kapott és új erősebb toló rugót is.Ha érdekel írj emailt vagy hívj fel és akkor küldök képeket és megbeszéljük ami még érdekel.
-
#831 Piag. Energy Mc2 vizes , nagyon jó
Nekem Apr. Sr-van
-
Rolesz #830 Robogó vásárlás/eladás előtt álok.És egy kis segitségre szorulok
Van egy eladó Honda Dio AF34-em 1000km van benne nagyon új állapotú aszem én vagyok az első tulaja(mert vater vette és kb 120 km volt benne alapból haverjától)ezt szerintetek menyiért érdemes meghirdeti és hol(képem is van róla+adok hozzá egy enyhén törött első idomot)
És szeretnék venni egy használt megbizható és gyors motort Milyet érdemes?Lehetőleg ne legyen tuningolva de nagyon menjen és lehetőleg keveset fogyaszon.
Gondolkoztam az Aprillia SR50 Di-Tech-en és a Yamaha Aerox-on(talán még
Malaguti F15).LENNE az egészre egy eladott hondám meg kb 50-60-70 ezer forintom.Ebből lehet jó mocit venni? -
Disinfo #829 Uhh, megnézem ha hazaértem.
Köszi! -
Pavlo #828 Bocsi, én nem tudtam, hogy voltak 6 V-osak is. :) -
Cvd #827 Nana! A régiek 6 voltosak, és mint írta az övé elég régi. Ne szivasd meg ha nem muszáj.:)
Egyébként ha az index csak néha villog (inkább folyamatosan ég, vagy nagyon gyorsan vibrál), önindítóra semmit sem csinál, és nem megy a kürt sem az ugyanúgy lehet kiégett biztosíték is mint rossz aksi, főleg ha egyik pillanatról a másikra kezdte csinálni. Nem ártana tudni hogy pontosan milyen típus, ha jól emlékszem az alvázszám eleje a típussal indul. -
Disinfo #826 Köszi szépen! -
Pavlo #825 12V-os. Savas is jó bele, de a zselés is. -
Disinfo #824 Sziasztok!
Van 1 Yamaha Jog-om, elég régi darab, ami mostanában küszködik. Önindítóra nem indul, ha sikerül manuálisan életre kelteni a motort, akkor az indexem csak néha villog. Több mint valószínű megadta magát az aksija /legalábbis naívan Én erre gondolok). Akartam venni 1 újat, de mivel lövésem sincs a témához, kiszedtem megnézni milyen is való bele. Okosabb nem lettem tőle, mert csak 1 "made in Italy" felirat díszelgett rajta. Szóval lényeg a lényeg, milyen aksi való ebbe a kis robiba 6os vagy 12es? Esetleg merre tudnék rendelni, ha a környéken nem kapok?
Válaszokat előre is köszi! -
GTuning #823 Hello van egy jó oldal ahol mindenféle motor tuning van, érdemes megnézni!
a cím GTuning.atw.hu -
#822 sziasztok.....Van egy malaguti f12 phantomom és az alaplapon levő jeladótekercset szétverte egy csavar.....Ez egy ducati blockos gép,de általában yamaha blockosak szoktak lenni.....sikerűlt szereznem hozzá egy alaplapot,viszont a kábelezés nem teljesen ugyan olyan...."azaz...A trafóba irányuló kábelek nincsenek az alaplapon és ráadásul van rajta 1 tekercs,amin csak 2 forrasztási pont van az eddigi 3 helyett....."tud valaki valamit ,mondani erről az egészről?...pl.érdemes e átforraszgatni,vagy egyátalán működni fog e vele? -
#821 Halli !
Általánosságba minden robitulajdonosnak figyelni kellene :
1. Légszűrő állapotára ( nincs kiszakadva , tiszta ? )
2. Olaj legalább félszintetikus !
Ha a légszűrőn kívül máshonnan is tud falsot szívni a motor akkor nem ér semmit a légszűrő ! -
Bagoly81 #820 #817: 2 hétig néztem folyamat a hirdetéseket nemvolt egysem igazán. lehet amit vettem azsemjo.. nemértek hozzá hozzáteszem 200km nemfogok elautozni egy 10e olcsobb mociért. amugy mértvan az hogy az összes motoros szaki nemir semit!? mindenki a tuningrol beszél de arrol nem mire kell odafigyelni.
melyiknek mi a hibái mire figyeljünk. de ha tud valaki egy magyar oldalt ami összefoglalja ezeket ! az rakjon be egy linket. csak erröl tudok megis osztom a töbiekkel. http://robogo.novar.hu/teszt/index.htm
remélem nemköveznek meg. -
Coco #819 Sziasztok!Vettem egy Piaggio Freet.Érdekelne hogy van-e vagy volt-e esetleg vkinek ilyen gépe.Mi az amire figyelni kell stb.Köszi előre is a válaszokat! -
Vlala #818 Szervusztok. Nagyrobogó vásárlásán gondolkodom éppen, pl. egy Piaggio Hexagonon. Van valakinek erről a típusról tapasztalata? -
#817 :D tök jó.. én 95-é neked adtam volna :) mind...késő.. -
Bagoly81 #816 vettem énis egy mocit piaggioa nrg 1998 as 130k ért. sokért vettem???
vannak rajta sérülések de nemvészes pöcre indul.
MIkor lesz már JÓ idő????? -
#815 d
-
#814 fölment a motul 600 ára 4490-re :( -
MacrosTheBlack #813 Persze hogy +. Egyedüli hátránya hogy a szar magyar utak szétkúrják a kereket. Az én hondámnak is deformálódott az alufelnije a sok kátyútól (10-es kerék mindenbe belemegy). Most krosszmotorra gyúrok, ide a Balkánra csak az való. -
#812 Csá !
Mennyit megy a robi ?
mennyit tudsz húzni a gázkaron ? Szedd le a karbiról a légszűrő csonkját és nézd meg teljes gáznál teljes-e a furat !
Írd + mi van !
-
#811 hi all
Nem tudja vki hogy a piaggio nrg mc2 motorban a karburátor fojtást hogyan lehet kiszedni?? -
#810 Sziasztok !
Robi ügyben ha máshogy nem akkor tanácsba tudok segíteni .
F12 - ben van olyan varzió is aminek agyújtása megeggyezik a 27 v -vel .
Tudni kell , hogy belül vagy kívül van a jeladótekercs.
Az f12 abban kűlönbözik leginkább a 27v-től , hogy a végáttétel jóval hoszabb .
Az f12 -nél fekvő henger van , a 27v-nél álló henger de ennek nincs jelentőssége .
A fekvőhengeres motornak kisebb a főtengely súlya ezért könyebben ugrik , amúgy mid a 2 motorra van 25Le tuningszett !
[email protected] nekem 2 robim van : Honda Dio kb.110-et megy alattam ( 80 Kg ) és egy Apr. Sr levegős ( blokkja megegyezik F12 vel ) kb. 10-at megy és ehhez van még keményebb szettem is.A fogyasztásuk 80-90Km/h-nál 3.5-4 l !!!
Mind a kettőn rezonátordob van , az SR-en 17.5 mm Mikuni karbi és mind a kettőbe sport varió van valamint mid2-ben hosszabb végáttétel .
Jó időt ! -
#809 privi ment -
#808 nekem a használt is jooo
-
#807 Köszönöm szépen!!! -
#806 szerintem csak komlett alaplapot fogsz kapni, de az szinte bárhol...
fekvő minarelli blokkhoz keress.
holnap megkérdezem haver, ha kell, neki lehet, hogy van használt. -
#805 Sziasztok!Remélem valaki tud nekem segíteni....Az-az igazság,hogy nekem 1 malaguti f12-m van "léghűtéses" és sajnálatos módon a gyújtáselósztón található jeladótekercs szakadt...Az lenne a kérdésem,hogy hol kaphatnék ilyet,mert minden boltból negatív visszajelzést kaptam eddig...A választ előre is köszönöm.... -
Cvd #804 Csak pontosításképp egy normális régi Jog is simán tud 80-at (az én széthajtott 3KJ-m most is megy annyit, de hoztam el úgy nagygenerálból hogy ment 90 fölött is). Az igaz hogy kiskerekű, node az NRG-é (vagy más újabb robogóé) sem nagy csak nagyobb, azért legyünk már őszinték. Magyar utakra még ugyanúgy halál. -
#803 vizes -
#802 vizes f12, vagy levegős?