6802
Robogók!!:)
-
#921 70-es athena henger van rajta, a többi gyári. -
#920 Latom a kipu mas, mt csereltek meg rajta? -
#919 Varjuk a kepet. -
#918 tegnap lett kész haver DNA-ja:
-
#917 Megvan a Vespa!!! Juhéééé! Igaz nem a nagyon régi típusú, de VESPA! Egészen pontosan VESPA PK 50 XL
Örülök mint állat. :) Majd este szúrok róla egy képet - most dolgozom. -
#916 aha -
#915 fogalmam sincs -
#914 mennyi idő alatt kophat el? -
#913 ja -
#912 és az a sebességet korlátozhatja? -
#911 ha már nagyon szar a szíj, akkor biztos -
#910 a variátoron az ékszíj szal magyarul a blokkban lévő ékszíj megcsúszhat? -
#909 nem csúszik az sehova -
#908 A variátor megcsúszhat akkor a blokkban ha lassan megy a motor? -
#907 Tudtok egyszerű tuningokat robogókhoz? -
#906 Amúgy egy barátom 50k-ért vett néhány éve egy régi kis Hondát, ami azóta is pöpecül megy. Szóval ki lehet fogni. -
#905 Szétnéztem... 100k körül kellesz minimum belefeccolni, de akkor már lehet, hogy Vespa lesz belőle! (még egy kicsit hozzárakok) :) -
#904 Nem fogsz hatvanezerert megbizhato motort venni. -
#903 A kiegészítők már megvannak. :D -
#902 Az igazi oldscool ^^ ehez bilibukó kell egy rohattnagy napszemcsi meg hávájmintás ing :DDD -
#901 Oksa, köszi! :)
Jog, vagy Dio lesz sztem, esetleg egyéb régebbi típusú Honda még szóba jöhet. Ismerősnek van egy DJ, elég régi, de kb. 5 évet állt garázsban és tegnap pöccre indult.
Az álomrobogó egy ilyen régi típusú Vespa:
Csak itt már jobban zsebbe kell(ene) nyúlni. -
#900 Sepiát gyorsan felejtsd el :)... Sztem JOG ^.^ -
#899 Szisztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Robogóvásárlás előtt vagyok, csak még nem döntöttem pontosan mi is legyen az "áldozat". A lényeg: 60.000 Ft-ig gondolkodom - és most itt kérem mellőzni "a jó mocik 200k-nál kezdődnek" szöveget - normál használatra lesz (nem gyorsulgatni lámpától-lámpáig), a lényeg, hogy megbízható legyen. Amiket nézegettem idáig, azok a Honda Dio, Honda DJ, Honda Tact, Suzuki Sepia, Yamaha Jog, Yamaha Mint. Ezek árban is beleférnek. Szerintetek melyikkel járnék legjobban, illetve mi az, amilyet semmiképpen ne vegyek?
Előre is köszi a válaszokat! -
Rolesz #898 meg azt hogy lehet alkudni
-
Rolesz #897 azt a sort elfelejtetted olvasni hogy 1000km van benne -
#896 Megnézném azt a Hondát amely alap 50-esként 100-at megy ! -
#895 Én 90-éé adnám el az 1-es Nrg-t D: -
Mester01 #894 6éves és 140.000ért?
Nem értek nagyon hozá de piciket drága nemde? -
Rolesz #893 Majdnem újonan vettem.Úgy rendeltem egy havertól aki külfölről hozta be 2000 évjárat ilyen raktáron maradt cucc.2000 be gyártottak utoljára azért mondom hogy legújabb mert a tipus is legújabb meg az évjárat is. -
#892 Kistestube hiaba raksz nagyobb hengert, kell ra karbitol kezdve kipuig minden, es ugy mar hatvanezert biztos. Es fordulat szam emeles nelkul meg ez se er szart se.
Az meg kinyirja a motort hamar es megemeli a fogyasztast.
Af35-s diot meg miota nem gyartanak? 5 eve mar biztos, annyira fiatal nem lehet. 1000 km? Blokkot csereltel benne? Tudod, hogy belpiacos modell, itthon ilyet ujonnan biztos nem vettel?
Nem akarlak bantani, csak nem szeretem a ferditeseket es a feligazsagokat -
Rolesz #891 Nekem van egy eladó Honda Dio Af 35 öm legújabb nagyon új 1000km van benne 100km/h val nem megy!De lehet bele szerezni 70es hengert meg egyéb tuningokat!Ja árból alkudni lehet!140ezer forint -
#890 Az ilyen aron arult robogok meg vagy kibirjak az elso hetet vagy nem. Ha nem, akkor legalabb meg a felet rakoltod es allandoan szervizbe fogsz jarkalni. Te tudod te penzed. -
Mester01 #889 Hogyne nekem szinte csak adig kell amedig jo idő van! -
#888 Ennyi penzert gondot veszel, normalisak 200-250e. -
Mester01 #887 A Segitségeteket kérném!
Venék 1 robogot igy Nyára csak nem értek hozá hogy mi jo és minem az ami fontos:50ccm (Papiron) :D és valami márkás nem ilyen kinai Noname legyen :D és 100-120e körül..
Tudtok mondani valamit?
Köszönöm elöre is! -
#886 miért miattad? -
Pavlo #885 Miattam... -
#884 Jó a malaguti f12 én is azt akartam venni! :)
de sr50 lett a vége :D -
#883 ehhehh, rég volt ez már 120 -
#882 malaguti f12