6802
Robogók!!:)
-
#961 :DDDDDDDD -
#960 hát nekem most olyan 7 és 16 liter között eszik :D
attól függ milyen kedvem van :) -
#959 Kb. enyém is úgy ... ZEtorg neked ,hogy? :DDDD EMléxem amikor a JOG 6.5 l evett :DDDD -
Crat #958 Az az RS igazából SR... :) -
Crat #957 Hali
Aprilia RS-em 4 fölött fogyaszt, kicsit sokallom. Ennyi a normális vagy lehet rajta állítani valamit? Köszi -
#956 na ma hoztak hozzám egy sérült 98-as/?/ Runnert. 180-as henger van rajta, azzal kis pille 118kilós testemet 140-ig vitte :)
a fék viszont katasztrófa rajta... -
#955 és egyébként egy aprilia sr esetében mire kell még figyelni?Tehát milyen alaktrészekre, és hány 1000 km-től tekinthető széthajtottnak?vagyis inkább ugy kérdezem, h mennyi az annyi, ami még nem mondható soknak? -
#954 kinéztem egyet, vagyis egyelőre csak nézelődtem.És erről azt írják, h "fekvő minarelli blokkos", gondolom akkor ez a jó.kösz -
#953 ha minarelli blokkos, akkor jó az is.
volt belőle régebbi, suzuki blokkos, én azt kihagynám. -
#952 aprilia sr? -
#951 yamaha, piaggio, gilera, malaguti...
japán vagy olasz legyen.kimco-t meg a többi kínai csodát kerüld :) -
#950 sziasztok!
most fogom letenni a kreszt, és szeretnék vásárolni egy robogót.
Természetesen nagytestűt, mert a kicsi számomra életveszélyes:)
Szóval az lenne a kérdésem, h milyet érdemes venni igy első motornak?Tehát márka, teljesítmény, stb..Nagyon nem értek hozzá, ezért fordulok helphez.De ha vki tudna ajánlani egy konkrétat, még jobb lenne:)köszi -
#949 de a 90-95 nem 120-130 :DD
Pavlo: Amúgy hétfőn meglesz a runnerem :)))) -
#948 remélem engem nem mértek ma be :))
most állítgattam az új karbit :) -
Pavlo #947 Ez így van. Haveromat tegnap mérték be a zsaruk 92-vel, és csak egy henger + egy végáttétel van benne. A 70-es cucc is tök alap, mert egy kétgyűrűs DR öntöttvashenger. Amiről beszélek, az egy Malaguti F12, és vízhűtéses. -
#946 Ha veszel pl. egy suzuki sephiát és motorikussan rendbe rakod és csak a végáttételt cseréled ki nagyobbra akkor simán tudsz vele utazni 90 körül !
Ahhoz , hogy mennyen a moci nem kell feltétlen mindent kicserélni , de a nagyobb henger és az áttétel elengedhetetlen
-
#945 Fogjátok fel hogy attol hogy bele kúrsz csak egy hengert vagy csak egy szijat cserélek meg ilyenek attol még nem fog 15-20 Le-s lenni a motorod!
Ez lemaradt :S Reggel van még! :D
-
#944 Ez annyira nem szeretem..... mindenki ezen az elven dolgozik : "nem akarok sokat költeni de enyém legyen a bivaj erős legjobb robogó...." emberek fogjátok már fel hogy ahoz hogy kb 120-130 al repesszetek ahoz kurva sok mindent ki kell cserélni!
-henger
-tengely (12mm)
-tengely csapágy
-variátor
-kuplung
-végátétel
-görgő
-szíj
-karburátor (minimum 19)
és esetleg sport légszűrő ami nem kötelező!
Fogjátok fel hogy attol hogy bele kúrsz csak egy hengert vagy csak egy szijat cserélek meg ilyenek...
Amugy meg csak egy 70 es henger el csak azt éred el hogy mindent tropára fogsz benne hajtani...semmi mást... nahh bye :) -
#943 áááhh -
#942 nem -
#941 Ha a variátorban a görgőket kicserélném meg az ékszíjakat kicserélném a sebesség 20km/h órával megugrana egy robogóban? -
#940 mekkora oldszkúll :DDD jeah ehez télleg napszemcsi kell meg mesztelenül menni ,hogy csapdossa a tökömet a szél :D jah és egy félvér punci mögém :D -
#939 hát csupán egy nagyobb hengertől nem fogsz 120-al menni drága barátom... -
#938 skacok ti nem féltek a durr defekt től? :DD -
#937 Pótkerék biz'a! :D
4 sebesség, 3 kerék. -
#936 pótkerék?:D voa, fasza nagyon -
#935 Múltkor elmaradt a kép a Vespa-ról. Ő az:
A plexit tegnap levettem, mert ugye lassan itt a dögmeleg nyár és had nyalogassa a nap az én bársonyos bőrömet.
-
#934 Tibi:
Ha léghűtéses akkor ezt ajánlom: Hebo Alu Race hengerszett(70ccm) HR4000161
Ha vízhűtéses akkor meg ezt: Hebo Manston Replica hengerszett(70ccm) HR4000171N
Amúgy meg ahoz hogy vigye a 100-120 at nem csak henger kell bele!
70 es henger,minimum 17,5 es karbi, megfelelő kipufogó, tengely, kuplung, variátor stb
Sajna én is ilyen egyszerűnek láttam elelyinte......de nagyot néztem :D -
#933 Kerdezz meg egy hozzaerto szerelot, ne a forumra hagyatkozz, nem ket forint... -
#932 -
#931 egy aprilia 125-ös blokkot:D -
#930 Sziaszotk!lenne egy kérdésem!!!egy aprilia rallyba milyen 70-es hengert tegyek bele ami jol birja??????????????help!!pls!!ja meg hogy vigye a 100-120at!!!!!!!!!!!
-
#929 lekésted rohatt :DD -
#928 :) Haggyuk... :D -
#927 jön ma valaki citadellára? :\ -
#926 lassan készül az enyém is :)
majd csinálok róla normális géppel is. -
#925 majd kérek -
#924 nem tudom.
te mondtad a kipufogót, én csak kiegészítettem a hengerrel. -
#923 A másikról nincs kép? :) Amivel EB-n mentek és 160-at megy? D: KÉPT !!! :D -
#922 Mennyi idos ez a moci? :)
(sztem a kipu se gyari :D )