6802
Robogók!!:)
  • OrioN the S
    :DDDDDDDD
  • Zetorg
    hát nekem most olyan 7 és 16 liter között eszik :D
    attól függ milyen kedvem van :)
  • OrioN the S
    Kb. enyém is úgy ... ZEtorg neked ,hogy? :DDDD EMléxem amikor a JOG 6.5 l evett :DDDD
  • Crat
    Az az RS igazából SR... :)
  • Crat
    Hali
    Aprilia RS-em 4 fölött fogyaszt, kicsit sokallom. Ennyi a normális vagy lehet rajta állítani valamit? Köszi
  • fifi
    na ma hoztak hozzám egy sérült 98-as/?/ Runnert. 180-as henger van rajta, azzal kis pille 118kilós testemet 140-ig vitte :)
    a fék viszont katasztrófa rajta...
  • doubleW
    és egyébként egy aprilia sr esetében mire kell még figyelni?Tehát milyen alaktrészekre, és hány 1000 km-től tekinthető széthajtottnak?vagyis inkább ugy kérdezem, h mennyi az annyi, ami még nem mondható soknak?
  • doubleW
    kinéztem egyet, vagyis egyelőre csak nézelődtem.És erről azt írják, h "fekvő minarelli blokkos", gondolom akkor ez a jó.kösz
  • Zetorg
    ha minarelli blokkos, akkor jó az is.
    volt belőle régebbi, suzuki blokkos, én azt kihagynám.
  • doubleW
    aprilia sr?
  • Zetorg
    yamaha, piaggio, gilera, malaguti...
    japán vagy olasz legyen.kimco-t meg a többi kínai csodát kerüld :)
  • doubleW
    sziasztok!

most fogom letenni a kreszt, és szeretnék vásárolni egy robogót.
    Természetesen nagytestűt, mert a kicsi számomra életveszélyes:)
    Szóval az lenne a kérdésem, h milyet érdemes venni igy első motornak?Tehát márka, teljesítmény, stb..Nagyon nem értek hozzá, ezért fordulok helphez.De ha vki tudna ajánlani egy konkrétat, még jobb lenne:)köszi
  • Realdanee
    de a 90-95 nem 120-130 :DD

Pavlo: Amúgy hétfőn meglesz a runnerem :))))
  • Zetorg
    remélem engem nem mértek ma be :))
    most állítgattam az új karbit :)
  • Pavlo
    Ez így van. Haveromat tegnap mérték be a zsaruk 92-vel, és csak egy henger + egy végáttétel van benne. A 70-es cucc is tök alap, mert egy kétgyűrűs DR öntöttvashenger. Amiről beszélek, az egy Malaguti F12, és vízhűtéses.
  • Attix70
    Ha veszel pl. egy suzuki sephiát és motorikussan rendbe rakod és csak a végáttételt cseréled ki nagyobbra akkor simán tudsz vele utazni 90 körül !
    Ahhoz , hogy mennyen a moci nem kell feltétlen mindent kicserélni , de a nagyobb henger és az áttétel elengedhetetlen
  • Realdanee
    Fogjátok fel hogy attol hogy bele kúrsz csak egy hengert vagy csak egy szijat cserélek meg ilyenek attol még nem fog 15-20 Le-s lenni a motorod!

Ez lemaradt :S Reggel van még! :D
  • Realdanee
    Ez annyira nem szeretem..... mindenki ezen az elven dolgozik : "nem akarok sokat költeni de enyém legyen a bivaj erős legjobb robogó...." emberek fogjátok már fel hogy ahoz hogy kb 120-130 al repesszetek ahoz kurva sok mindent ki kell cserélni!

-henger
    -tengely (12mm)
    -tengely csapágy
    -variátor
    -kuplung
    -végátétel
    -görgő
    -szíj
    -karburátor (minimum 19)

és esetleg sport légszűrő ami nem kötelező!

Fogjátok fel hogy attol hogy bele kúrsz csak egy hengert vagy csak egy szijat cserélek meg ilyenek...

Amugy meg csak egy 70 es henger el csak azt éred el hogy mindent tropára fogsz benne hajtani...semmi mást... nahh bye :)
  • oneal1
    áááhh
  • Zetorg
    nem
  • CLINT EASTWOOD9
    Ha a variátorban a görgőket kicserélném meg az ékszíjakat kicserélném a sebesség 20km/h órával megugrana egy robogóban?
  • OrioN the S
    mekkora oldszkúll :DDD jeah ehez télleg napszemcsi kell meg mesztelenül menni ,hogy csapdossa a tökömet a szél :D jah és egy félvér punci mögém :D
  • fifi
    hát csupán egy nagyobb hengertől nem fogsz 120-al menni drága barátom...
  • Realdanee
    skacok ti nem féltek a durr defekt től? :DD
  • cenobite
    Pótkerék biz'a! :D

4 sebesség, 3 kerék.
  • tigeroo
    pótkerék?:D voa, fasza nagyon
  • cenobite
    Múltkor elmaradt a kép a Vespa-ról. Ő az:

A plexit tegnap levettem, mert ugye lassan itt a dögmeleg nyár és had nyalogassa a nap az én bársonyos bőrömet.

• Realdanee
    Tibi:

Ha léghűtéses akkor ezt ajánlom: Hebo Alu Race hengerszett(70ccm) HR4000161

Ha vízhűtéses akkor meg ezt: Hebo Manston Replica hengerszett(70ccm) HR4000171N

Amúgy meg ahoz hogy vigye a 100-120 at nem csak henger kell bele!

70 es henger,minimum 17,5 es karbi, megfelelő kipufogó, tengely, kuplung, variátor stb

Sajna én is ilyen egyszerűnek láttam elelyinte......de nagyot néztem :D
  • lipovics
    Kerdezz meg egy hozzaerto szerelot, ne a forumra hagyatkozz, nem ket forint...
  • OrioN the S
  • Tibor
    egy aprilia 125-ös blokkot:D
  • SCANIA TIBI
    Sziaszotk!lenne egy kérdésem!!!egy aprilia rallyba milyen 70-es hengert tegyek bele ami jol birja??????????????help!!pls!!ja meg hogy vigye a 100-120at!!!!!!!!!!!
  • Zetorg
    lekésted rohatt :DD
  • OrioN the S
    :) Haggyuk... :D
  • Zetorg
    jön ma valaki citadellára? :\
  • Zetorg
    lassan készül az enyém is :)

majd csinálok róla normális géppel is.
  • Zetorg
    majd kérek
  • Zetorg
    nem tudom.
    te mondtad a kipufogót, én csak kiegészítettem a hengerrel.
  • OrioN the S
    A másikról nincs kép? :) Amivel EB-n mentek és 160-at megy? D: KÉPT !!! :D
  • lipovics
    Mennyi idos ez a moci? :)
    (sztem a kipu se gyari :D )