6802
Robogók!!:)
-
#1001 új izzóval is lehet ,hogy jólesz -
Marci D #1000 jah bocs hogyha nem válaszolok rögtön. Nem mindíg érek rá feljönni. :( -
Marci D #999 Hát nem hiszem hogy akitől vettem az cserélt vona égőt benne. Nekem a tompított világít felfelé kb 90 fokban. A refi meg olyan szar mint állat. Meglehet ezt oldani nagyobb watt-számú izzóval?
-
#998 meg nekem is nrg-van és kiégett az első két égő de csak refi nincs és én se látok szart se :S -
#997 jah 2002 ..gondolom használt..
-
#996 jólvanna nem kel beszarni egyből :S na szal hasznhált a motor? új az égő? mert pl Zetorgnak is elállítódott és felfelé világított... plz válaszolj és válaszolok... -
vizoo #995 Látom csupa segítőkész humoristapalánta olvassa ezt a topicot... -
#994 bányászsisak :D -
Marci D #993 Szisztok!!!
Vettem egy Piaggio NRG MC2-est (2002). Szal az a gondom vele hogy sötétbe nem nagyon mutat semmit. Tehát szeretném ha a lámpája kicsit messzebb világítana és erősebben. Hogy tudnám ezt megoldani?
Köszi a segítséget
:) -
vizoo #992 így is lehet mondani :) -
#991 joazúgy :DD -
#990 100 cm3-is motorját. 50 cm3 „iratokkal"
tehát papírok nélkül... -
vizoo #989 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hátha van, akinek volt már szerencséje ehhez a motorhoz. Egy ismerősöm ajánlotta a Honda SCV100 Lead típusú 100 cm3-is motorját. 50 cm3 „iratokkal”. Erről szeretnék infókat, tapasztalatokat, javaslatokat kérni. Fogyasztásra, és utazási tulajdonságokra kiemelten kiváncsi vagyok.
Köszönöm előre is mindenki segítségét
-
#988 aham -
#987 na meg jah :) BWS.. az amúgy yamaha nem? D: -
#986 BW's vagy booster! az félterep robogó!
555 nek üzenem hogy megnézném hogy a 20-25 Le robogó a 80 kg val nem pördíti el a kereket meg nem áll fel 1 kerékre.....öcsém az a gáz hogy oltod itt az embereket és asse tod mi az a robogó....maximum ujságban láttál.... -
#985 NRG, F-12(bár ebbe nemtom van egy félterep XD) -
#984 100-120e - ért milyen motort ajánlotok?hegyen lakom, szal vmi félterep verzió lenne a legjobb, de azonkívűl városban használnám. -
bogciii #983 ok
-
#982 nyjó bevagyok baszva :8 -
#981 hát még jégerböl D: -
#980 akkor takaroggyál el te szar :C -
#979 vazeeee:DDDDDDDD
az még vízből is sok:))) -
#978 -
#977 nekem? sorolnám:
X8
Typhhon 2005-ös 2db
Stalker 2005-ös 2db
NRG 2db
Runner 1db
ZIP 4T 1db
még valamit? -
#976 Tess... ez lehet kiállna kerékre D:
-
#975 nemazé mondtam .. amúgy Piaggio NRG de az a lényeg hogy idejössz és oltasz ,hogy nem áll kerékre holott némeik igen csak :) meg nem pörög ki a kerék :DDD húha mind1.... lényeg ,hogy a tiedén se -
555 #974 NEKED MEG milyen van kenyérközzel müködő bicikli -
#973 simán lehet velük egykerekezni... -
#972 Neked meg simsonod van :DDD azzal nyomod az egykereket? és kipördül a kereke?ésnaon szép... -
#971 "Arra goldoltam hogy ha a benzinbe tiszta alkoholt öntök vagy metil alkoholt"
jah sry ... ezek szerint neked sem gsx-r-ed van :)... -
#970 Akkor nem kell ideírni :) Ha nem tetszik akkor ennyi ....Meg erre jött össze :| HA lenne rá keret énizs vennék 750 gsxr-t meg ieneket... -
555 #969 NEM tudom miért kedvelitek a robogókat !!!
NINCS SBVÁLTOJA AZ EGÉSZ VEZETÉST UNALMASSÁ TESZI KICSI A TELJESITMÉNY GYENGÉK SZARUL NÉZNEK KI
NEM LEHET VELE GYORAN INDULNI HOGY A KEREKE MEGPÜRDÜLJÖN
EGYKEREKEZNI A HÁTSO KERÉKKEL HA NEGY GÁZT ADOK
EGYSZERÜEN SZARRR -
#968 -
#967 én most mértem...6,5 literrel 70km-t mentem :o -
#966 enyém 5.5 et is megeszik ha rántva van neki:P :DDD -
#965 ehh egyre komolyabb hozzászolások születnek itt :DDDD
Clint "Ész"wood ajánlom neked ezt az oldalt: http://www.egumotors.hu azon belül meg a fórumot! Olvassgass egy kicsit! :DD -
#964 nem jön ki...
kendácsolás lesz a vége az egésznek, semmi értelme -
#963 :) szvsz nem -
#962 Egy sport kipufogó hasonmását otthon előállítani szerintetek célszerű dolog vagyis arra gondolok hogy nem megveszem több tízezer forintért hanem hogy összeheggesztgetem szerintetek abból kijön ugyanaz a várt teljesítmány és kipufogó séma?