6802
Robogók!!:)
  • CaviaR
    Attól függ, venni akarsz?

Én toronymagasan az elsőre szavaznék! Nagyon szép darab. A 100ccm nagyon tud menni, lever egy tuning 50est, ráadásul sokkal kevésbé is van olyan nevetséges fűnyíró hangja. :D

Nézd meg élőben, kerekei is nagyobbak, sportosabb is.
    Ilyet akartam venni, csak pont lecsúsztam róla anno...
  • Scania Dáci
    az alap h azt a 15öt elengedje:D,alkudás nélkül nincs vásárlás:)
  • chr1s
    Köszi! Én miért nem találtam? Egyébként pont az előbb voltam itt nálunk helyben megnézni egyet, 245E jó állapotban, de alkudnom kell mert csak 230E kp-m van. Egyéblént simán vágós sztem h nem 50es, de mindegy. Elég láma lehet a rendőr, ha nem lesz neki gyanús. Remélem jó vétel lesz...
  • Scania Dáci
    első
    második
  • chr1s
    Hi! Szerintetek ezek közül melyik? ...1
    ...2
    ...3
    ...4
    ...5
    ...ja és ez az utolsó igaz lehet a maga 10 pacijával?
    Egyszerűen nem találok SR125- öt...
  • Zetorg
    az a sisak arra jó, hogy ne baszogasson a rendőr...
  • OrioN the S
    ok nem szolok bele ... D:
  • fb2
    Az oldal www.sportvue.com

Az ertettem a "Magyarral" hogy "Magyarorszagon". Gondolom 4500ft ert a sisak talan olcsobb, mint pl. egy Boeri vagy hasonlo....?
  • fifi
    nem tudom mit takar a "Magyarban",aZ oldal sem jön be, de nyitott sisakok legalja olyan 4500Ft körül megvehető már...
  • fb2
    Magyarban mennyibe kerul egy tipikus Nyitott arcu bukosisak (Robogokhoz ajanlott) amire fel lehetne szerelni ezt a SportVuekeszuleket?
  • fifi
    mondom én neked...
    sőt ha be akarnak szopatni lesz az 11-12 is :)
  • bp
    a motorkereskedők hazudnak: most olvastam a cetelem honlapján.......bizony nem 0% a THM...
  • bp
    a hitellel kapcsolatban tényleg elfelejtettem valamit:
    most akció van a Cetelem Banknál, kizárólag motorra, és ez azt jelenti, hogy minden motorkerékpárra felvett cetelemes hitel után KIZÁRÓLAG havi 1% kezelési költség van!
  • bp
    rendben, de indokold meg: miért válasszak egy használt kétütemű garancia nélküli 2 éves motort egy vadiúj négyüteművel szemben?

2004-es Piaggio NRG 260.000.- HUF
    vadiúj MotoZeta 220.000.- HUF
  • fifi
    na azért annak a hitelnek pontosan nézz utána, mert 0 THM-el senkinek nem áll érdekében pénzt kihelyezni. + készülj fel rá, hogy 50-es smkphoz kezest is fognak kérni; egyet tuti...
  • OrioN the S
    NRG-t vegyél !!!! Ennyiből tucc venni faszát..szvsz Vagy F-12-t Ezekről tudom ,hogy jó..
  • bp
    igen, erről van szó!

pont ma néztem meg, a Suzuki forgalmaza, 220e HUF-ba kerül és most 0% THM -mel és 0.- HUF befizetésével elvihető.
    Valóban lassabban gyorsul mint a kétütemű, de szerintem így is jó. Én viszont nem repülni akarok vele hanem kényelmesen motorozni a városban 60-70-nel... (csak szabályosan... :o)) A kényelem nálam azt is jelenti, hogy nem üvölt a motorja, szebb a hangja, csendesebb, alacsonyabb fordulaton jár. Euro 2-es motorja van, Moto-Zeta, valami olasz gép.

Hacsak le nem beszéltek róla erősen akkor lehet megveszem,egyébként még töprengek a Piaggio NRG-n is.
  • OrioN the S
    Csak nekem baj neked nemhiszem...me végülis nembaj :) csak a 2ütemü szvsz jobban megy :$

Amúgy ezaz? ez
  • bp
    csak abból gondolom, hogy kínai összeszerelés, mert létezik ez a motor FUTONG néven is. Viszont ma kipróbáltam, 70-nel megy, kényelmes motor és nem üvölt, mivel négyütemű és kisebb a fordulat. Mi a baj azzal, hogy négyütemű 50-es??
  • fifi
    nálam most van 3 db Piaggio ZIP 4T is, és tök jók, még a pille 118kilómat is lazán viszik, Bár nemtom hogy vannak folytva/mert tuti vannak/
  • OrioN the S
    kínai összeszereléssel

na nekem ez szúrt szemet :/ meg hogy 4ütemű 50-es
  • bp
    Moto-Zeta Rally 50?
    tudtok róla valamit? 4 ütemű, tárcsafékes, kis fogyasztású olasz motorral és kínai összeszereléssel...
  • OrioN the S
  • bp
    mi más?
  • barret
    Aprilia?
  • Zetorg
    nem lesz elég, de ez van.mostanában nem lesz pénzem mégegy jogsira :(
    veszek valami 50-es, a maradék pénzböl meg szarrá tuningolom, hogy azért menjen valahogy.180-as után nem kicsit lesz szar ráülni :((
  • barret
    Mentem ma egy 125-os Vespaval:) Nyomatek van,vegsebesseg 85-90...Gondolom nem eszik sokat(4 utemu:)
  • bp
    tudnék néhány dolgot mesélni a motorok üzembetartásáról és a motorosok büntethetőségéről.........de majd akkor ha szereztetek nekem egy jó SR50-et! :o)
  • barret
    Hmmm eleg lessz 50 ccm?
  • Zetorg
    eladom.nem akarok félve motorozni.
  • barret
    DDD Egy darabig meg fizethetsz,mire kimerul a 140k :)
  • Zetorg
    5k :)
  • barret
    Mennyit fizettel a 140 000-hez kepest?
    Gondolom igy olcsobb:)
  • barret
    Termeszetesen:D
  • Zetorg
    a fakabát mondta...
  • fifi
    b+ olyan sok a regadó egy ilyenen?
  • Zetorg
    reg adó + vizsgáztatás
  • fifi
    mitől 140ropi az üzembe helyzés?
  • Zetorg
    fizettem.
    180-as runner-ral
  • chr1s
    És hogy úsztad meg? Milyen mocival kaptak el?