Robogók!!:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nem közvetlenül melette álsz meg.......
hanem elõrébb, vagy hátrébb 3 méterrel...
a robogó ált 50-es
én a Vespa-ról beszélek.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A köt bizt kb a duplája, vizsgázni 2 évente kb 15-20 e ami kibírható.
Más költség nincs.
elmolyolsz a motor körül valamit.
rágyújtasz egy cigire......
stb...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Csak nem 40 km/h a max sebessége, ha nem 80.
B jogsival vezetek.
Egyébként robogósokat, meg rendszám nélküli "segédmotorokat" nem nagyon állítanak meg a rendõrök.
Az új PX-eket már nem is forgalmazzák magyarországon.
Nekem egy 83-as PX-em van. Semmivel nem büdösebb, rosszabb, környezetszennyezõbb egy 250es ETZ-nél.
Bezzeg olaszoknál millió egy ilyen gép szaladgál.
Hol van itt EU harmonizáció! A Jó Büdös Q.. A...
nem nagy ördöngõség, 1 hét után már rutinból fog neki menni.
Egyébként kezdésnek tényleg egy kisebb motor kellene.
Vegyél egy Simsont, 1 hónap alatt belejössz, és ha borulsz, akkor nem a fél millás mocit dobod el, hanem csak egy 60e-es "ócskavasat"
Bálint
A hülye rendõr meg nem fogja ott helyben megmondani, hogy az 50, 125, vagy 200 ccm.
Nincs hozzá adatbázisuk sem...
Én imádom a Vespám. Egy életforma!
Sajnos nem lehet forgalomba helyezni magyarországon, mert nem felel meg a környezetvédelmi és egyéb elõírásoknak...
Ha mehetne vizsgára, akkor én is letenném a jogsit.
Bálint
Nem ertem a mai embereket, hogy ha szeretnek motorozni, akkor miert nem kepesek letenni a jogsit, igazan nem egy nagy kunszt!
a valtoval nem hiszem hogy 0 tapasztalattal megbirkoznal
300watt tudod mire eleg??talan megmoccan a moci, de az se valoszinu...
most akkor osszefoglalom mi a segedmotor:
-50cccm-et meg nem halado loketterfogatu, belso egesu motorral hajtott 2-3-4 kereku jarmu vagy(!!!) legfeljebb 4 kwatt(=4000watt) teljesitmenyu egyeb motorral hajtott 2-3-4 stb.
-tervezesi sebessege 45km/h-nal nem nagyobb es sajat tomege max 350 kg
majd ilyet:
ezt nezzetek inkabb:
(apronet.hu)
"CAGIVA FRECCIA 1991- es 125 cm3 50- es papírok. Speed motor új gumikkal frissen szervizelve nagyon erõs tökéletes motorral, váltóval, lengéscsillapítókkal hibátlan állapotban szezonra felkészítve eladó. Metál fekete színû mondhatni karcmentes állapotú. 30Le, 7 sebesség, folyadékhûtés, elöl - hátul tárcsafék, power szelepes + (exup) mechanikus kipufogófojtás szabályzás, önindítós, 155 km/h a végsebessége, 5- 6 l fogyasztás 100km- en. "
Ár: 260.000
Glory Glory Man United!!
volt egy Aprilia Habana-m, az folytva ment 80-at.
Ellopták
most egy 200 ccm-es Vespa-m van.
Az megy 100-at.
Természetesen 50-es papírokkal.
ja es azt ugye nem kell ecseteljem hogy mi tortenik akkor, ha lemeszelnek a zsaruk mondjuk 80-nal
eleg liberalisnak tartom magam, de 15 evesen en nem szeretnem ha 100-zal tepnel az utakon, bocs
Glory Glory Man United!!
Haveromak is ezt csinalta az o 50ccm -sevel!
Glory Glory Man United!!
csinald meg a jogsit szvsz
mondjatok 50cm3 mocit 500.000 ft-ig! Sport legyen gyorsan menjen lehet hasznàlt is!!
ehhez hasonlo, faxxa legyen:

Glory Glory Man United!!
Ha még aktuális a kérdés a CPI moci ügyben:
a CPI és a Keeway nagyjából egy kutya,Keeway-t kapsz 199ért ujonnan.lényegében Amerikai futómü,japán motor, kínai összeszerelés.Jól néznek ki,elméletilewg alkatrészt is gyorsan szereznek hozzá.2 Haveromnak is CPI -je van (Hussar),kb 1 éve,eddig nemvolt velük gopnd,csak annyi a hibájuk,hogy rajt ülve lábbalé visszafogod csutkagázon,szal nem vmi erõs a motor..nha errõl irtam egy kisregényt😊
Amúgy nekem egy 97es Apriliám van, nagyon tudom mindenkinek ajánlani,nagyon megbizható,és sportos gép.
Nha egyenlõre ennyi..hja és tigeroo: robogo.lap.hu-n nézz körül!
Üdv:
Lt.Balu (HA-FUN)
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Egyébként jo mocikat csinálnak és nem is drágák annyira, pl ez 460 ezer.

http://druglord.buzz.hu/ ;)
War. War never changes.
kiállítasz róla egy smkp papírt és gyí! ;-)
Megy 80-at, 3litert fogyaszt, oszt igénytelen, meg az autókat is odabaszod jó esetben a körúton kis lámpaközöknél... 😄DD
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
350 ezer vadi uj...

http://druglord.buzz.hu/ ;)
*hihi ** *
\"For those about to rock-we salute you!\"