302
Kiből lesz az új zidane,ronaldo?
-
pilboy #142 igen, reája "gondoltam" -
#141 -
#140 nem -
pilboy #139 ő volt már?:
Huszti :P -
forzajuve #138 :) -
#137 jah. -
forzajuve #136 bár lehet, h lesüllyednének a magyar viszonyokig :S -
forzajuve #135 naja, aztán meg ha tényleg őstehetségek akkor go valamelyik nyugati elit bajnokásgba, persze szép kis átigazolási summáért, abból meg jöhetne a következő. -
#134 ja,én se.16 évesen simán leigazolthatnánk egy párat,kapnának jó fizetést,1évig ifibe játszanának aztán go a felnőttbe. -
forzajuve #133 bazz nem értem a magyar klubokat ők is mehetnének nézelődni dél amerikába, jó nem Diegókat hoznának haza de tutira lenne pár őstehetség, akik szívesen jönnének az nb1-be, nb1es fizetésért. -
#132 nemsokár fekete-kék mezbe láthatjuk -
-
forzajuve #130 ok, nem hesegetem el a feletted lebegő lila ködöd. tudod a remény hal meg utoljára :P -
#129 de azt mondta moratti hogy nyáron!!!
tehát most akarja,nekem legalább av nhírem,te meg bizonyíték írogatsz! -
forzajuve #128 hihi :D -
#127 2003 november -
forzajuve #126 és ez mikor hír??? -
#125 olimpián nem lesznek mert nem jutottak ki. -
#124 aha.ezt hol hallottad?szerinted az inter emberei nincsenek kint?bemásolok egy interes hírt:
Miután a Milan leigazolta Kakát, lépnie kellett valamit az Internek is. Mivel a csapatnak nincs klasszikus irányítója (Recoba és Emre nem tudta eddig megoldani ezt a problémát), így adott volt a dolog. Zaccheroninak egy vérbeli irányító kellene. Így került a képbe a Santos új csillaga aki Pelé 10-es mezét viseli, azaz Diego Ribas de Cunha, röviden Diego. A játékos 1985.február 18-án született Sao Paoloban, 173cm és 73kg. 1997-ben 12 évesen került a Santoshoz, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat mégnem 2002-ben a kezdőben találta magát. Ahogy pedig a nagy tehetségekkel lenni szokott azon a bizonyos első America di Rio elleni bajnokin a 20.másodpercben kiharcolt egy 11-est. Tavaly bajnok volt a Santossal és a Libertadores Kupában csak a döntőben maradtak alul a Boca Juniors-al szemben. Tagja volt az U17-es válogatottnak most pedig az U20-as ban szerepel, jövőre pedig az Olimpián biztos megcsodálhatjuk a játékát. Annyit érdemes még tudni, hogy 2005-ig köti szerződés a Santoshoz, de Moratti már nagyon szeretné őt jövő nyáron kékfekete mezben látni. Emiatt folynak most a tárgyalások a játékos ügynöke és a Lele Oriali, Marco Branca duó között. Hamarosan meglátjuk milyen eredménnyel... -
forzajuve #123 jóvan persze persze! de nem a roma, inter, milan emberei mentek ki braziliába tárgyalni vele, hanem a JUVENTUSé -
#122 és?moratti megveszi elöbb! :)
több pénzt adunk miénk.de azt mondta hogy bármelyik csapatba menne az INTER a milan a juve és a roma közül! -
forzajuve #121 amúgy diego azt mondta hogy legnagyobb álma a juve lenne
na látod emberünk már el is árulta, h hova fog igazolni. 1ébként ezt a srácot nagyobb tehetségnek tartják mint Kakat -
#120 :D
amúgy diego azt mondta hogy legnagyobb álma a juve lenne,de ez moratitt hol érdekli? :P -
forzajuve #119 ehhh! szerinted a Juvét hol érdekli, h moratti mit pofázik?
amúgy ezt hol olvastad?
sehol. pletyi szintű hír, semmi konkrétummal (de tod ezek szoktak a legnagyobbat szólni ha bejönnek). -
OPM #118 épp ez jutott eszebe a topic címéről nekem is :DD -
#117 az baszna be!!!!ő mennyen szépen csak az interbe,moratti is azt mondta hogy nyáron már kék-feketébe szeretné látni!amúgy ezt hol olvastad? -
Takezó #116 Torghelle Sándor :D -
forzajuve #115 és lehet, h jön a Santosos Diego is de sajna ez még csak pletyka :( -
Rudee #114 4 évet írt alá. -
#113 ez igaz? -
#112 amúgy,az egyik fiatal sztárt,kapo-t leigazolta a juve. -
#111 mert az mu-nak vannak figyelői,akik gondolom figyelik,és nem hiába hívják.
-
#110 hát ez karcos....leglábbis erős ilyesmit most kijelenteni.
Az meg hogy függ össze, hogy azért lesz jobb, mert már most hívta a MANU, stb??? -
#109 diegonak nagyon megy,nézzétek a santos meccset -
#108 robinhot nagyon akarják már európába.nyáron tuti jön,vagy a barcába vagy az interbe.de szerintem barca -
#107 gyerek kicsit kettyós, hagyd rá -
#106 bff
del piero hol volt 14 évesen?az iskolapadban -
DePreSsZYo #105 Hát ez no comment :D -
#104 meg charlton cole is rohadt jó. -
#103 jaja:)