302
Kiből lesz az új zidane,ronaldo?
-
forzajuve #182 aha -
_Vegeta_ #181 A nyirsuli az nyiregyet jelent ? -
forzajuve #180 a cselzi labdaszedői szabin vannak, kell valaki aki helyettesíti őketí???
na jó viccet félre! sok szerencsét nekik meg minden :D -
_Vegeta_ #179 Mit jelent ez mas szavakkal ? :D -
#178 -
_Vegeta_ #177 Max magyar viszonylatba, remelem igy ertetted.. :) -
#176 Ebbe a témába ide venném Husztit és Tőzsért is.
Jó játékosok lesznek(Huszti már most is az) -
_Vegeta_ #175 Franc.. pedig tudok egy fizetos ftpt ahol szokott fenn lenni cucc csak nemsokaig. Magyar-Brazil is fennvolt, csak nem vagyok elofizeto. :( -
#174 nemhiszem :D -
_Vegeta_ #173 Sorry ugyertem magyar kommentarral :) -
_Vegeta_ #172 Tenyleg akkor mar egy kerdes... Kellene vmi akarmi letolto hely ahol talalni magyar meccseket. Full meccseket. :) Tud vki ? -
_Vegeta_ #171 Neeem, a realban hanem ugy amblokk. viszont igazad van robi carlost is birom, nagyon tisztelem a sracot. -
pilboy #170 a Real-ban?
hát nemtom
akkor mán inkább Roby Carlos -
_Vegeta_ #169 Pedig tok normalis fazon! A legnormalisabb a sztarok kozul -
pilboy #168 figo-t nem szeressem -
_Vegeta_ #167 Hat ha nemjatszik nemjatszik. Valogatottsag fontosabb, legalabbis nekem. :)
Figo nemmegy az olimpiara sajnos, es azt se lehet tudni h lesz e meg valogatott. -
pilboy #166 azért kár, mert így nem jáccik az első 6 bajnokin kb., többek között a cselszkij ellen
Figo már csak az olimpiára jó -
_Vegeta_ #165 Mier kar ? Inkabb az a kar h Figo nemmegy. :(
Amugy manchestert nemkomalom :) -
pilboy #164 jaja, kár, h megy az olümpiára -
_Vegeta_ #163 Nemcsak az eb-n, a mencseszterbe is jol jatszik :) -
_Vegeta_ #162 Oks, aze nem mondtam, nem volt idom vegigolvasni. -
#161 c.ronaldo most bizonyított az eb-n,nagy játékos lesz. -
pilboy #160 aszthiszem én írtam :)
(de nem bizti) -
_Vegeta_ #159 Tiago is portugal nyenyenye. :D -
_Vegeta_ #158 Nemtudom Christiano Ronaldo szerepelt mar ? Szvsz nagyon nagy sztar lesz nemsokara 18eves. Asszem mindenki ismeri Portugal es beckhem helyere szerzottetek. ;D -
forzajuve #157 Cardoso Mendes Tiago
született: 5/2/1981
nemzetísége: Portugal
178cm/80kg
jelenlegi klubja: Benfica -
pilboy #156 jó, elismerem, h van 1-2 kivétel, de akkor sem technikásak, csak erősek és sokat tudnak futni (gyorsak) -
forzajuve #155 elhiheted, h ezek már focizni is megtanultak máskülönben nem lennének 17-18 éves korukra egy holland vagy francia csapat játékosai -
pilboy #154 hát épp ez az, h csak atlétikus testalkattal nem lehet focizni ;) -
forzajuve #153 de akkor is vicces, h mindenki az "utánpótlásnevelésről" regél közben meg egy rohadt játékost nem tudnak kinevelni aki megüti a mércét -
forzajuve #152 (Burkina faso, korea, trinidad, tajföld, mali, macedón, üzbekisztán...
szerintem nem kéne ezeket az államokat lenézni, főleg az afrikaiakat nem, mivel ezek olyan atletikus alkattal vannak megáldva, h az csoda és ha mellette még focizni is tudnak akkor... -
#151 torghellén meg szabicson kívül más tehetség nincs és ők is már 23-24 évesek -
forzajuve #150 ehhhh! egy qrva magyar gyerek nem szerepel az oldalon, ez tényleg elég szánalmas... -
#149 nemtudom,csk vicceltem :D -
pilboy #148 mi? ő rajta van a listán? -
#147 torghelle sanyi -
pilboy #146 itt is mindenféle szar nemzetből van(Burkina faso, korea, trinidad, tajföld, mali, macedón, üzbekisztán...) tehetség, csak Mo-ról nincs... -
#145 Találtam egy olyanoldalt ahol a jövö sztárjairól lehet olvasni!
-
#144 fernando torres kibaszót jó játékos,multkori spanyol meccsen is rohadt jó volt. -