64
Jason Vorhees gyilkolása 10 filmen keresztül!
-
Daniel19 #64 Sziasztok!
Van egy Jason Voorhees (Péntek 13) hokimaszkom eladó eredeti bontatlan csomagolásban, akit komolyan érdekel, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre!
Várom a komoly érdeklődők leveleit! -
4rc28 #63 http://www.amazon.co.uk/Friday-The-13th-Complete-1-8/dp/B001E0C4F4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1342805571&sr=8-2 -
Béka Benő #62 -
Daniel19 #61 Na ez a nem semmi!
Kicsit magas az ára, de minőséginek néz ki!
Klikk ide!
Lehet egyet beszerzek, idén is lesz Halloween! :D -
Segasonic #60 Csá
Honnan lehetne megszermányolni e részeket, de tényleg, feliratos is jó -
lolo50 #59 vki nekem nem tudja átküldeni a Péntek 13 2.3.4.7ik részét sürgős. ftp-n vagy msn-en vagy postán -
Szolnokboy #58 Top ten kills of Jason:
http://www.i-mockery.com/minimocks/jason-10kills/
:D -
mastertime #57 A nagyobb hibák javítása:
- a 3. részben kerül rá először a hokimaszk
- 7. Tina telekinetikus képességekkel bír
- A 4. részben nem Tommy a főszereplő (bár, ahogy vesszük)
Ne érts félre kérlek, nem kötekedem!! Imádom a szériát én is:) -
kanduhr #56 Látom(bár kicsit megkésve lesz a reagálás) nem sokan vágják a témát. Péntek 13: itt Jason anyja Pamela Voorhees a gyilkos.
2: Itt már Jason, de köze nincs az élőholtakhoz. Csak egy szellemi fogyatékos ember(ráadásul még a hokimaszk sincs rajta)
És nem hal meg a végén, csak rádől egy ház
3: Még itt is csak egy fizikailag erős ember.
4: Itt kerül rá a hokimaszk, és itt ölik meg először
5: Egy hegyvidéki szanatóriumban játszódó történet, a 4. rész főszereplősrácával. Nah, ez a legjobban vitatott rész, bár kétség kívül ötletes. Az indok egyszerű: Nem is szerepel benne Jason.
6: Itt támad fel először Jason, amikor belecsap egy villám a sírjába. Szvsz ez a legjobb rész, ekkora lesz élőhalott, és kb 10x olyan erős mint egy átlag ember. Plusz halhatatlan is.
7: Itt vmi médium csaj harcol vele
8: Manhettenes rész, ami egy hajón játszódik
9: Asszem már csak szellemként van jelen benne Jason
10: Jason X:)
-
#55 irtam privit engem érdekelnének a Jason részek !!! -
#54 Hy!"Most azon gondolkozom, hogy melyik a legjobb Péntek 13 film, persze a Freddy vs Jason kivételével."Nekem megvan az összes Jason rész(1-9+Jason X) és azt kell hogy mondjam a 3-ik rész a legjobb.Az első három része(Péntek13,Péntek13 2rész a mészárlás folytatódik,Péntek 13 3rész Véres kirándulás).Szerintem ezek a legjobb részek és ezekből is az 1 és a 3-ik része a legjobb,legfélelmetesebb,legakciódúsabb.(Bár félelemetesenek ma már nem mondható,inkább ijesztő mint sem félelemetes).Jók a Jason filmek de a Rémálom az elm utcábant valahogy jobban komálom,ott is az első három rész a legjobb de ha ijesztő rémálmot akarok nézni, akkor az első két részre szavazok.A Halloweent sajnos még nem láttam ott állítólag az első két rész a legjobb,de amint lesz időm azt is bepótolom. -
#53 nem tudja valaki hol lehet leszedni a Péntek 13 sorozat 1-8 részét ????
-
#52 Én most láttam a Péntek 13: Vérfürdő az intézetben cimű részt, azt hiszem a 2. vagy 3. rész...........Az elsőt sajnos nem láttam, de biztos jobb ennél......Csak hentelés-hentelés, amit szeretek néhanapján, de valahogy nagyon kiszámitható volt az egész, kicsit unalmas is.......:( -
reanimator #51 décé-torrent-emule-kazaa Mindenhol megtalálod mert elég népszerű sorozata a világnak. -
#50 és van aki ad érte annyit?
inkább valahonnan le kéne tölteni!
tudtok valami jó címet? -
mochee #49 Azta! Nem kevés a lóvé! Ha mindent adnak bele akkor darabja kicsit kevesebb mint 5000 pénz. Most már "csak" 54000. -
#48 Basszus, azt hittem, elírás történt, de tényleg 55 rongy. Hát hülyék ezek, basszus???? -
atty666 #47 Én találtam www.filmzona.hu de a 9. rész a jason x a 10. meg a freddy vs jason ja és 56080 ft ba kerül!!!
én már megrendeltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ugot2know #46 Leszólok Freddynek a kazánházba! -
#45 huhh, ma péntek 13 van...:D -
vyland #44 Hát egy-két próbát megér...talán igazad lesz. -
#43 Antikvárium. Meglepő dolgokat találhat ott az ember -
vyland #42 Hát akkor úgy tűnik én ezt már nem fogom tudni beszerezni. Kár, mert nagyon szeretem ezt a saga-t. Azért köszi, hogy utánanéztél. -
vyland #41 Mázlista...:) -
Ramza #40 Na, Simon Hawke - Péntek 13 I-II-III, kiadó nincs (nem vicc!!! Részt vett a kiadásban a Maecenas, de enm az övék), és a legmeglepőbb: 1991. Te jó isten, 14 év már nyolcnak tűnik :(
Öregszem. -
Ramza #39 Mindjárt megkeresem. -
winnie #38 nekem megvan a könyv, de emlékeim szerint egy részt tartalmaz. -
Ramza #37 Emlékeim szerint kb. 8-10 éve jelent meg a könyv (egyben az első 3 rész!), maximum antikváriumban. -
vyland #36 Ezeket a könyveket be lehet szerezni Mo-n vagy marad a net?
Nagyon szerettem-szeretem a Péntek 13 sorozatot, az a hang ami akkor hallatszik amikor Jason jön az valami iszonyat szuper.
Most állítólag össze akarnak hozni egy Freddy-Jason-Ash hármas csatát. Az nagyon durva lenne. -
winnie #35 a könyv a filmek alapján készült, nem mérvadó. -
mochee #34 Most szedtem le a Halloween 20 évvel későbbet, és meg akarom szerezni a többi részt, elvileg ebből is volt egy rakat. Valaki tudja hol lehet ezeket begyűjteni, akkor ossza meg. Ja, meg hasonló a Dzsézönhöz, úgyhogy meg kell nézni. -
antiflag #33 bazeg ez a Jason téma nagyon durva, szerintem rohadt jó karakter, bár tény hogy elég nagy összevisszaság van a részek között... -
#32 Ohh én olvastam az elsö 3 részt könyvben. Jason valami torzszülött kölyök volt, az anyja meg szakács a Kristálytavi táborban. No a felügyelök elmentek töcskölni, meg énekelni a tábortüzhöz, Jason meg bumm +fulladt. Ez 57-ben történt. Ott henyélt a tó fenekén 1pár hónapig, aztán kimászott, a teste lassan regenerálódott. Következö évben az anyuci kibelez 2 felügyelöt, Jason ezt látja is, csak fél a muti haragjátol. Aztán jön a film elsö része ami valahogy a 70-es években jáccodik, talán a 80-as elején. Muter megint vissza, öl, megölik stb. Jason elviszi a fejét, ez benne van a 2-ben is. Ezután már Jason gyilkolászik. Ja és nem zombi, hanem egyszerü 'mber csak a szervezete folyton regenerálja magát. Ezért nem fulladt meg anno. -
#31 Azóta is átkozom magam, hogy nem vettem fel őket. Bár végül is elég lenne egyet, hiszen mindegyikben ugyanaz történik... -
Ramza #30 Magyarországon csak azt adták ki, illetve tavaly év végén az első részt is.
Azt hiszem, hogy 2-8-ig van egy kiadó kezében az anyag, a többi másé (ezért játszották a tv2-n annak idejénb mindig csak ezt a 7 részt) -
#29 P13-at kiadták dvd gyűjteményben 1-10ig? én csak 2-6os gyűjteményt találtam -
#28 htx :D -
Ramza #27 Jó gyorsan ideértem :D -
Ramza #26 Pázeee :DDDD
Amúgy a "mi valójában Jason" kérdésre nagyon egyszerű a válasz: az, aminek az éppen aktuális rendező megálmodta. Merthogy részről részre más... A természetfeletti vonulatot is az ötödik rész táján kezdték csak el pedzegetni, az elpusztíthatatlan lény pedig a hetedikben és kilencedikben jött elő igazán.
Az a legjobb, hogy többször is meghalt úgy, hogy a következő rész elején vidáman futkorászott megint - mindezt magyarázat nélkül :D (a nyolcadik rész végén Manhattanben kisgyerekké változva meghal, majd a következő elején megint fickós :) - de ugyanez a kilencedik-tizedik fordulóján is a helyzet, előbbi végén Freddy segítségével lehúzzák a mélybe - mindez egy évtizeddela Freddy vs. Jason előtt! - a tizedik részben mégis él.
-
#25 Nyílvánosságra hozták, hogy a Jason sorozat megtörtént eseményeken alpul.
Bizonyíték erejű fénykép: