Péntek 13 sorozat

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Van egy Jason Voorhees (Péntek 13) hokimaszkom eladó eredeti bontatlan csomagolásban, akit komolyan érdekel, az írjon nekem a langesz kukac citromail pont hu email címre!

Várom a komoly érdeklõdõk leveleit!
http://www.amazon.co.uk/Friday-The-13th-Complete-1-8/dp/B001E0C4F4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1342805571&sr=8-2
Na ez a nem semmi!

Kicsit magas az ára, de minõséginek néz ki!

Klikk ide!

Lehet egyet beszerzek, idén is lesz Halloween! :D
Csá
Honnan lehetne megszermányolni e részeket, de tényleg, feliratos is jó
vki nekem nem tudja átküldeni a Péntek 13 2.3.4.7ik részét sürgõs. ftp-n vagy msn-en vagy postán
A nagyobb hibák javítása:
- a 3. részben kerül rá elõször a hokimaszk
- 7. Tina telekinetikus képességekkel bír
- A 4. részben nem Tommy a fõszereplõ (bár, ahogy vesszük)

Ne érts félre kérlek, nem kötekedem!! Imádom a szériát én is:)
Látom(bár kicsit megkésve lesz a reagálás) nem sokan vágják a témát. Péntek 13: itt Jason anyja Pamela Voorhees a gyilkos.

2: Itt már Jason, de köze nincs az élõholtakhoz. Csak egy szellemi fogyatékos ember(ráadásul még a hokimaszk sincs rajta)
És nem hal meg a végén, csak rádõl egy ház

3: Még itt is csak egy fizikailag erõs ember.

4: Itt kerül rá a hokimaszk, és itt ölik meg elõször

5: Egy hegyvidéki szanatóriumban játszódó történet, a 4. rész fõszereplõsrácával. Nah, ez a legjobban vitatott rész, bár kétség kívül ötletes. Az indok egyszerû: Nem is szerepel benne Jason.

6: Itt támad fel elõször Jason, amikor belecsap egy villám a sírjába. Szvsz ez a legjobb rész, ekkora lesz élõhalott, és kb 10x olyan erõs mint egy átlag ember. Plusz halhatatlan is.

7: Itt vmi médium csaj harcol vele

8: Manhettenes rész, ami egy hajón játszódik

9: Asszem már csak szellemként van jelen benne Jason

10: Jason X:)
wesker24
irtam privit engem érdekelnének a Jason részek !!!
adam first
Hy!"Most azon gondolkozom, hogy melyik a legjobb Péntek 13 film, persze a Freddy vs Jason kivételével."Nekem megvan az összes Jason rész(1-9+Jason X) és azt kell hogy mondjam a 3-ik rész a legjobb.Az elsõ három része(Péntek13,Péntek13 2rész a mészárlás folytatódik,Péntek 13 3rész Véres kirándulás).Szerintem ezek a legjobb részek és ezekbõl is az 1 és a 3-ik része a legjobb,legfélelmetesebb,legakciódúsabb.(Bár félelemetesenek ma már nem mondható,inkább ijesztõ mint sem félelemetes).Jók a Jason filmek de a Rémálom az elm utcábant valahogy jobban komálom,ott is az elsõ három rész a legjobb de ha ijesztõ rémálmot akarok nézni, akkor az elsõ két részre szavazok.A Halloweent sajnos még nem láttam ott állítólag az elsõ két rész a legjobb,de amint lesz idõm azt is bepótolom.

wesker24
nem tudja valaki hol lehet leszedni a Péntek 13 sorozat 1-8 részét ????
<#help><#help><#help>
Harly18
Én most láttam a Péntek 13: Vérfürdõ az intézetben cimû részt, azt hiszem a 2. vagy 3. rész...........Az elsõt sajnos nem láttam, de biztos jobb ennél......Csak hentelés-hentelés, amit szeretek néhanapján, de valahogy nagyon kiszámitható volt az egész, kicsit unalmas is.......:(

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

décé-torrent-emule-kazaa Mindenhol megtalálod mert elég népszerû sorozata a világnak.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

filamester
és van aki ad érte annyit?
inkább valahonnan le kéne tölteni!
tudtok valami jó címet?

Azta! Nem kevés a lóvé! Ha mindent adnak bele akkor darabja kicsit kevesebb mint 5000 pénz. Most már "csak" 54000.

Voltan
Basszus, azt hittem, elírás történt, de tényleg 55 rongy. Hát hülyék ezek, basszus???? <#wow1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#violent>Én találtam www.filmzona.hu de a 9. rész a jason x a 10. meg a freddy vs jason ja és 56080 ft ba kerül!!!
én már megrendeltem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leszólok Freddynek a kazánházba!

Ramadamammy rapidrandi

Killgore
huhh, ma péntek 13 van...:D

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Hát egy-két próbát megér...talán igazad lesz.
Waterhorse
Antikvárium. Meglepõ dolgokat találhat ott az ember<#crazya>

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Hát akkor úgy tûnik én ezt már nem fogom tudni beszerezni. Kár, mert nagyon szeretem ezt a saga-t. Azért köszi, hogy utánanéztél.
Mázlista...:)
Na, Simon Hawke - Péntek 13 I-II-III, kiadó nincs (nem vicc!!! Részt vett a kiadásban a Maecenas, de enm az övék), és a legmeglepõbb: 1991. Te jó isten, 14 év már nyolcnak tûnik :(
Öregszem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mindjárt megkeresem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

nekem megvan a könyv, de emlékeim szerint egy részt tartalmaz.
Emlékeim szerint kb. 8-10 éve jelent meg a könyv (egyben az elsõ 3 rész!), maximum antikváriumban.

Ezeket a könyveket be lehet szerezni Mo-n vagy marad a net?
Nagyon szerettem-szeretem a Péntek 13 sorozatot, az a hang ami akkor hallatszik amikor Jason jön az valami iszonyat szuper.
Most állítólag össze akarnak hozni egy Freddy-Jason-Ash hármas csatát. Az nagyon durva lenne.
a könyv a filmek alapján készült, nem mérvadó.
Most szedtem le a Halloween 20 évvel késõbbet, és meg akarom szerezni a többi részt, elvileg ebbõl is volt egy rakat. Valaki tudja hol lehet ezeket begyûjteni, akkor ossza meg. Ja, meg hasonló a Dzsézönhöz, úgyhogy meg kell nézni.

bazeg ez a Jason téma nagyon durva, szerintem rohadt jó karakter, bár tény hogy elég nagy összevisszaság van a részek között...
Apus
Ohh én olvastam az elsö 3 részt könyvben. Jason valami torzszülött kölyök volt, az anyja meg szakács a Kristálytavi táborban. No a felügyelök elmentek töcskölni, meg énekelni a tábortüzhöz, Jason meg bumm +fulladt. Ez 57-ben történt. Ott henyélt a tó fenekén 1pár hónapig, aztán kimászott, a teste lassan regenerálódott. Következö évben az anyuci kibelez 2 felügyelöt, Jason ezt látja is, csak fél a muti haragjátol. Aztán jön a film elsö része ami valahogy a 70-es években jáccodik, talán a 80-as elején. Muter megint vissza, öl, megölik stb. Jason elviszi a fejét, ez benne van a 2-ben is. Ezután már Jason gyilkolászik. Ja és nem zombi, hanem egyszerü 'mber csak a szervezete folyton regenerálja magát. Ezért nem fulladt meg anno.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Voltan
Azóta is átkozom magam, hogy nem vettem fel õket. Bár végül is elég lenne egyet, hiszen mindegyikben ugyanaz történik...

Magyarországon csak azt adták ki, illetve tavaly év végén az elsõ részt is.
Azt hiszem, hogy 2-8-ig van egy kiadó kezében az anyag, a többi másé (ezért játszották a tv2-n annak idejénb mindig csak ezt a 7 részt)

repro
P13-at kiadták dvd gyûjteményben 1-10ig? én csak 2-6os gyûjteményt találtam

N0 TXT TLK PLZ!4!

Loál János
htx :D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Jó gyorsan ideértem :D

Pázeee :DDDD
Amúgy a "mi valójában Jason" kérdésre nagyon egyszerû a válasz: az, aminek az éppen aktuális rendezõ megálmodta. Merthogy részrõl részre más... A természetfeletti vonulatot is az ötödik rész táján kezdték csak el pedzegetni, az elpusztíthatatlan lény pedig a hetedikben és kilencedikben jött elõ igazán.
Az a legjobb, hogy többször is meghalt úgy, hogy a következõ rész elején vidáman futkorászott megint - mindezt magyarázat nélkül :D (a nyolcadik rész végén Manhattanben kisgyerekké változva meghal, majd a következõ elején megint fickós :) - de ugyanez a kilencedik-tizedik fordulóján is a helyzet, elõbbi végén Freddy segítségével lehúzzák a mélybe - mindez egy évtizeddela Freddy vs. Jason elõtt! - a tizedik részben mégis él.

Loál János
Nyílvánosságra hozták, hogy a Jason sorozat megtörtént eseményeken alpul.

Bizonyíték erejû fénykép:

Buddy
több szálon fut a cselekmény?
elvégre az intézetes résznél nincs Jason, ott a mentõs kattan be és adja elõ magát

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Voltan
A harmadik részben már felnõtt, de a gyerek még akkor is a vizben van. Be is ránt valakit, ha jól emlékszem, szóval rather strange...

Waterhorse
Nem biztos, de én úgy tudom, hogy Jason idõközben felnõ. Pontosabbat nem tudok most mondani mert rég láttam, a részeit, de az 1. rész végén még kisgyerekként ugrik elõ a vizbõl, aztán felcseperedik az idõk folyamán.

Voltan
Azzal nem mentek volna sokra...

Buddy
ha zombi, akkor szerintem próbálták volna szentelt vízzel locsolgatni :)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Voltan
Hát, én is szeretném megtudni, hogy végül is mi a franc Jason. Amúgy azt sem értem, hogy miközben a maszkos Jason szecskázik az erdõben, közben a Kristály tóban ott van a fiatal Jason, aki szintén gyilkolászik néha. Most akkor mi is van, kérem?
Egyébként szeressem a sorozatot. Most vadászok a részek után.

Waterhorse
Szóljon aki máshogy gondolja, de szerinte Jason egy zombi, aki talán azért jött vissza mert levágták az annyát. Legalábbis a jelleme igencsak zombira emlékeztet.

Loál János
A Jason-sorozatnak nem tudom hány részét láttam, elég kicsi voltam még, anno a VHS-királyságban valamikor. Nekem sosem tetszett igazán, ha majd jön Ramza barátom, õ csípi a figurát, és vágja a témát.

Loál János
A DF elsõ 10 perce nekem tetszett, de ami utána jött, az a trágya fekáliájának szarjánál is rosszabb volt. :(

Buddy
szürke eminenciás :)

Oldal 1 / 2Következő →