Péntek 13 sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer meg a pokolra is jutott..onnanisvisszatert..akkor o satan hirnoke vagymi?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Nekem nem volt semmi bajom a Jason X-el, szerintem nem olyan rossz film az.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
egyébként a Péntek 13 sorozat szerintem a leginkább horrorfilmre hasonlító cucc, nekem pl. bejön
igaz, ahogy követik a részek egymást, egyre összecsapottabb érzést keltenek
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
szal csak annyit akarok mondani, hogy a hallottakból a Jason X a Péntek 13 sorozat megcsúfolása... 😞
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Nyitottam egy topicot Jason barátunknak is, nehogy féltékeny legyen Freddyre. 😊
A mostani hotrrormentes idõszakban egyre inkább sínylõdök, azt jól esik visszatérni a 80-as 90-es évek termelésére. Ide az írjon, aki véleménnyel rendelkezik a sorozatról, miattam anyázhat is, néhol van miért.
Egyébként nem értem miért kell állandóan a házba futkosni, J. nem fut sosem, el lehetne húzni a francba.
Most azon gondolkozom, hogy melyik a legjobb Péntek 13 film, persze a Freddy vs Jason kivételével.