Péntek 13 sorozat

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gnome
Tenyleg Jason mi is?...merhogy mindenreszben megolik vagy 6x a kovetkezoben meg mindig visszater...nemnagyon ertettem
egyszer meg a pokolra is jutott..onnanisvisszatert..akkor o satan hirnoke vagymi?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Buddy
hát igen, nem kellett sokat szinkronizálni a srácot 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Alien
Én birom ezt a mamlasz Jason-t, fõleg azt, hogy meg se nyikkan soha, még ha agyon döfik is vmivel, akkor sem 😊
Nekem nem volt semmi bajom a Jason X-el, szerintem nem olyan rossz film az.

Nemtom, a boszi-storin beszartam majdnem a röhögéstõl, de tényleg láma volt, azt leszámítva hogy moziban néztem, és olyan hangulatot csinált oda néhány fõsulis csávó, hogy életreszóló élmény maradt a film, kb olyan volt, mint amikor a Sikoly 2-ben a moziban õrjöng egy csomó beizgult horrorrajongó.

Taptarap
a DF mekkora láma film 😞(

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Egyébként valahogy a Darkness Fallsra hasonlított a 7. Jason múvi hangulatilag, nekem mintha ez jönne be másodiknak, az elsõ amikor a pali még szemüveges kiscsávó volt, valahogy az volt összerakva a legjobban, bele tudtam magam élni.

Matthewpamer
itt fennt vannak

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Buddy
egyébként én az amerikai résszel bezárólag láttam õket.....talán a legjobb a Jason él volt....bár a lényeg eléggé ugyanaz......mindig sötét van, erdõ, esik az esõ, Jason csak lépked, elõtte futnak ezerrel, de mindig beelõz a mester vhogy 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
én a jómultkoriban láttam vagy 5-6 részt egy dvd-boltban fejenként 7000 ft-ért....meg vannak ezek kergülve...

egyébként a Péntek 13 sorozat szerintem a leginkább horrorfilmre hasonlító cucc, nekem pl. bejön

igaz, ahogy követik a részek egymást, egyre összecsapottabb érzést keltenek

Jason X filmet nem Jasonnel kellett volna megcsinálni, hanem sztem valami teljesen mással, bár a jövõben játszódó horrorfilmekkel special semmi bajom nem lenne, lehetne keverni katasztrófa elemekkel, ugy nagyobbat ütne. Szerintem csak eladhatóvá kellett tenni a stuffot, és igy lett a gyilkos Jason, meg nemtom hogy vagytok vele, de mintha siettek volna a forgatókönyvvel, és csak a mindig feltámad poénok ujabb garmadájára tellett volna, bár meglehet, hogy csak régen láttam a filmet.

nekem ezt a kettõt enm számítva ajason goes to hell teccett, meg az a rész, mikor diliházban voltak.

Matthewpamer
én is csak azt a 2õt láttam 😞

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Sadun Tryst
sajnos én csak a modern Jason-filmeket láttam. Jason X-et és a Freddy Vs. Jason-t. a Jason X nagyon gagyi lett a vége miatt, a F Vs. J pedig mint írtad, nem ide tartozik...
szal csak annyit akarok mondani, hogy a hallottakból a Jason X a Péntek 13 sorozat megcsúfolása... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Hali!

Nyitottam egy topicot Jason barátunknak is, nehogy féltékeny legyen Freddyre. 😊

A mostani hotrrormentes idõszakban egyre inkább sínylõdök, azt jól esik visszatérni a 80-as 90-es évek termelésére. Ide az írjon, aki véleménnyel rendelkezik a sorozatról, miattam anyázhat is, néhol van miért.

Egyébként nem értem miért kell állandóan a házba futkosni, J. nem fut sosem, el lehetne húzni a francba.

Most azon gondolkozom, hogy melyik a legjobb Péntek 13 film, persze a Freddy vs Jason kivételével.

← ElőzőOldal 2 / 2