64
Jason Vorhees gyilkolása 10 filmen keresztül!
  • Buddy
    több szálon fut a cselekmény?
    elvégre az intézetes résznél nincs Jason, ott a mentős kattan be és adja elő magát
  • Voltan
    A harmadik részben már felnőtt, de a gyerek még akkor is a vizben van. Be is ránt valakit, ha jól emlékszem, szóval rather strange...
  • Waterhorse
    Nem biztos, de én úgy tudom, hogy Jason időközben felnő. Pontosabbat nem tudok most mondani mert rég láttam, a részeit, de az 1. rész végén még kisgyerekként ugrik elő a vizből, aztán felcseperedik az idők folyamán.
  • Voltan
    Azzal nem mentek volna sokra...
  • Buddy
    ha zombi, akkor szerintem próbálták volna szentelt vízzel locsolgatni :)
  • Voltan
    Hát, én is szeretném megtudni, hogy végül is mi a franc Jason. Amúgy azt sem értem, hogy miközben a maszkos Jason szecskázik az erdőben, közben a Kristály tóban ott van a fiatal Jason, aki szintén gyilkolászik néha. Most akkor mi is van, kérem?
    Egyébként szeressem a sorozatot. Most vadászok a részek után.
  • Waterhorse
    Szóljon aki máshogy gondolja, de szerinte Jason egy zombi, aki talán azért jött vissza mert levágták az annyát. Legalábbis a jelleme igencsak zombira emlékeztet.
  • Loál János #17
    A Jason-sorozatnak nem tudom hány részét láttam, elég kicsi voltam még, anno a VHS-királyságban valamikor. Nekem sosem tetszett igazán, ha majd jön Ramza barátom, ő csípi a figurát, és vágja a témát.
  • Loál János #16
    A DF első 10 perce nekem tetszett, de ami utána jött, az a trágya fekáliájának szarjánál is rosszabb volt. :(
  • Buddy
    szürke eminenciás :)
  • Gnome
    Tenyleg Jason mi is?...merhogy mindenreszben megolik vagy 6x a kovetkezoben meg mindig visszater...nemnagyon ertettem
    egyszer meg a pokolra is jutott..onnanisvisszatert..akkor o satan hirnoke vagymi?
  • Buddy
    hát igen, nem kellett sokat szinkronizálni a srácot :))
  • Alien
    Én birom ezt a mamlasz Jason-t, főleg azt, hogy meg se nyikkan soha, még ha agyon döfik is vmivel, akkor sem :)
    Nekem nem volt semmi bajom a Jason X-el, szerintem nem olyan rossz film az.
  • mochee
    Nemtom, a boszi-storin beszartam majdnem a röhögéstől, de tényleg láma volt, azt leszámítva hogy moziban néztem, és olyan hangulatot csinált oda néhány fősulis csávó, hogy életreszóló élmény maradt a film, kb olyan volt, mint amikor a Sikoly 2-ben a moziban őrjöng egy csomó beizgult horrorrajongó.
  • Taptarap
    a DF mekkora láma film :((
  • mochee
    Egyébként valahogy a Darkness Fallsra hasonlított a 7. Jason múvi hangulatilag, nekem mintha ez jönne be másodiknak, az első amikor a pali még szemüveges kiscsávó volt, valahogy az volt összerakva a legjobban, bele tudtam magam élni.
  • Matthewpamer
    itt fennt vannak
  • Buddy
    egyébként én az amerikai résszel bezárólag láttam őket.....talán a legjobb a Jason él volt....bár a lényeg eléggé ugyanaz......mindig sötét van, erdő, esik az eső, Jason csak lépked, előtte futnak ezerrel, de mindig beelőz a mester vhogy :))
  • Buddy
    én a jómultkoriban láttam vagy 5-6 részt egy dvd-boltban fejenként 7000 ft-ért....meg vannak ezek kergülve...

egyébként a Péntek 13 sorozat szerintem a leginkább horrorfilmre hasonlító cucc, nekem pl. bejön

igaz, ahogy követik a részek egymást, egyre összecsapottabb érzést keltenek
  • mochee
    Jason X filmet nem Jasonnel kellett volna megcsinálni, hanem sztem valami teljesen mással, bár a jövőben játszódó horrorfilmekkel special semmi bajom nem lenne, lehetne keverni katasztrófa elemekkel, ugy nagyobbat ütne. Szerintem csak eladhatóvá kellett tenni a stuffot, és igy lett a gyilkos Jason, meg nemtom hogy vagytok vele, de mintha siettek volna a forgatókönyvvel, és csak a mindig feltámad poénok ujabb garmadájára tellett volna, bár meglehet, hogy csak régen láttam a filmet.
  • Augustus Gigo
    nekem ezt a kettőt enm számítva ajason goes to hell teccett, meg az a rész, mikor diliházban voltak.
  • Matthewpamer
    én is csak azt a 2őt láttam :(
  • Sadun Tryst
    sajnos én csak a modern Jason-filmeket láttam. Jason X-et és a Freddy Vs. Jason-t. a Jason X nagyon gagyi lett a vége miatt, a F Vs. J pedig mint írtad, nem ide tartozik...
    szal csak annyit akarok mondani, hogy a hallottakból a Jason X a Péntek 13 sorozat megcsúfolása... :(
  • mochee
    Hali!

Nyitottam egy topicot Jason barátunknak is, nehogy féltékeny legyen Freddyre. :)

A mostani hotrrormentes időszakban egyre inkább sínylődök, azt jól esik visszatérni a 80-as 90-es évek termelésére. Ide az írjon, aki véleménnyel rendelkezik a sorozatról, miattam anyázhat is, néhol van miért.

Egyébként nem értem miért kell állandóan a házba futkosni, J. nem fut sosem, el lehetne húzni a francba.

Most azon gondolkozom, hogy melyik a legjobb Péntek 13 film, persze a Freddy vs Jason kivételével.