134
-
[Walaki]D`Lair #54 Hát akkor nagyon rossz edzésen voltál, ha uncsi és egyhangú...:)) -
#53 ja... : ) az nem sok. én 1 évig nyomtam, csak nem fért bele a programomba, szal ráhagytam. meg sztem 1 kicsit uncsi, egyhangú. de azért jó : ) -
[Walaki]D`Lair #52 Nem.
Lassan 3 hónapja -
#51 Tráser Tomit?
amúgy mióta nyomod? -
[Walaki]D`Lair #50 Nem -
#49 ismered a Csalatibit?
Ő volt az edzőm. teljesen yó fej. -
[Walaki]D`Lair #48 Bizony -
#47 Walaki. Te kendózol? mert én is kendóztam. csak azé -
[Walaki]D`Lair #46 -
[Walaki]D`Lair #45 DÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
-
[Walaki]D`Lair #44 Nálunk japán mester van, végzettsége szerint Kendotanár, szal nem rossz...:) -
Jimmyke #43 Van ahol igen, de általában önkéntes edzők jönnek segíteni 4 évig. Nálunk magyarok tartják, egy ideje nem láttam a japán mestereket. -
#42 Ki tartja az edzéseket? Japán az illető?
Itt Egerben egy időben abbamaradt/elköltözött a Kendo, miután összeomlott az a tornaterem, ahol edzettünk. Pár hónapja újraindult, és egy kis japán mester tartja. Lehet visszamegyek művelni, mindenki nagyon dicséri. -
[Walaki]D`Lair #41 jaj ez a mai edzés ez kifárasztott nagyon...meg fáj mindenem...:D -
Jimmyke #40 Hajrá hajrá -
[Walaki]D`Lair #39 már csak 15 edzés és mehetek vizsgázni...:P:P -
Jimmyke #38 Jajj :) Akkor megyek bokkennel azt még a men sem fogja fel :D -
[Walaki]D`Lair #37 vigyázzá' mer' két shinai-ra fogok gyúrni...:DDD -
Jimmyke #36 Hehe :) Sok sikert, talán majd összefutunk szakura kupán :) -
[Walaki]D`Lair #35 idestova 2 azaz kettő hete:D
De a hugom már 1 éve -
Jimmyke #34 Mi óta űzöd? -
[Walaki]D`Lair #33 MJKK -
Jimmyke #32 Ha majd egyszer beugrik valaki attól kérdem: Hova jártok edzeni?
Én Főnixes vagyok -
Jimmyke #31 Egyet értek, szóval aki arra akarja használni a tudását, hogy aki neki nem szimpatikus azt kettévágja az már el se kezdje!!!!!! -
Jimmyke #30 Kicsit kihalt ez a fórum. A Hasegawárol meg annyit, hogy nem elterjedtebb mint a babusz, akármennyire is biztonságos :) Na emberek éledjetek :) -
#29 hagyjál -
#28 járjál kick-boxra és az utcán amikor lőnek rád kerüld ki a golyókat/ennyi erővel/ :))
ez nem erről szól/nem önvédelmi sport/ -
#27 ilyet én is akartam régen csinálni, mondjuk csak azért, mert tetszik a ruhájuk, de szentem amúgy ha utcán rád ktnek, és nincs egy bot a közelben, akkor cseszheted a tudományod. úgyhogy inkább járok kick boxra. -
Zsoldos #26 megteszi :) -
#25 volt valami sejtésem hogy rosszul tudom de találó név nem?:) -
Zsoldos #24 jaa, az a bo-jitsu :) -
#23 bot-jitsu nak nevezték... -
Zsoldos #22 kardot nyomtatok jiujitsu-n? vagy kenjitsu volt? -
#21 Én egy vasbottal művészkedek.Amit anno Ju-jitsu edzésen tanultamazt gyakorlom.Az a baj csak egy-két fogást tudok... -
#20 Tök jónak tartom azt, hogy szinte a legutolsó kis dojo-ban is japán tartja az edzést. Nálunk is eredetileg japán a sensei, csak pár hónapja visszarendelék az anyaországba, mert cukorbeteg lett. De a nyáron kapunk helyette újat.
Azért erre a japánok odafigyelnek, és tök jól műxik ez az ösztöndíjas rendszer náluk. -
#19 M2-n most mutatják -
#18 Ja és az EB helyszínén lehetett venni egy csomó mindent. Többek közt japán gyártmányú shinai-t is CSAK 10500 HUF-ért, állítólag az ilyen amúgy 16000-17000 Ft.
Úgyhogy vettem is egyet gyorsan. Már csapkodom is vele a csillárt. -
#17 Sajna a férfiak kiestek, pedig derekasan küzdöttek. -
#16 Na akkor jóhírek:
Női csapatban a magyar csajok nyerték el az első helyet, és női egyéniben is egy magyar lány vitte a pálmát (Király B.).
Most kaptam telefonon az infót... -
#15 már haza jöttél?