243
  • traXion
    Szerintem jó lesz!
  • [NST]Cifu
    Megnéztem az E3-as videót és...
    A "nézd a hátam" nézet kegyetlenül nem jön be, és tartok tőle, hogy azért ezt mutatták, mert továbbra se lehet látni a fegyverünket "belső nézetből". Amúgy nem néz ki rosszul, de valahogy többet (több újdonságot) vártam a játéktól. Az, hogy a rögzített géppuskát lehet használni engem valahogy nem dob fel...

Meg mondjuk csodálkoztam volna, hogyha az XM8-at nem pakolják egyből be... :)
  • traXion
    Az E3 Demo jobb! :D
  • grebber
    Jók a képek meg a trailer .
    Ja info:Gamestar
  • grebber
    E3: Ghost Recon 2 még az idén

[2004-05-12 @ 19:11 - Mady]

Tom Clancy's nevével fémjelzett Ghost Recon várhatóan novemberben fog a boltok polcaira kerülni. Mivel addig még elég sokat kell aludni, érdemes ellátogatni a Ghost Recon 2 hivatlaos oldalára, ahol friss infókat és néhány új képet lehet felfedezni.

Hivatalos oldal
  • Kaplan
    Hát nem tudom mit hoznak ki a game-ból.
    De azért kiváncsi vagyok rá.
  • traXion

• traXion
    Relase Date: 11.2004
  • traXion
    Látom grebber csak topicot nyit, de teljesen érdektelenül. Akkor én feldobom a topicot. Újságból scannelt X-Boxos képek elérhetőek innen:

01 02 03 04
  • traXion
    Teaser
  • FREAK
    igen, az is jó, de ezzel kapcsolatban is szültem már vagy 2000 kommentet a megfelelő topikban
  • Tikal #32
    valoban a háboru közepén? ez mit jelenthet?

OFP nagyon király, de már itt az Americas Army, ami egyre csak fejlődik :D
  • HuAn82
    lol! Erre csak annyit, hogy próbáld ki ezt:
  • cifuatwork
    Jogos, rossz helyre ment akkor a válaszom :)
  • Tibre
    Én nem görcsölök,csak mondtam Sadunnak,hogy a MoH:PA-tól ne várjon mást mint az eddigi részektől...
  • cifuatwork
    Az összes MOHAA és folyománya Arcade játékok, szóval nem tudom, mit kell ezen görcsölni :)))
  • cifuatwork
    Jujj...
    Akkor nézd meg az OFP-t...
    Realitás és feeling téren veri még a H&D2-őt is :)))
  • lwb
    akkor azon. :) mindegy, régen jáccottam már vele. mindenestre tetszett az első rész, szóval nagy elvárásaim vannak ezzel szemben is.
  • Tibre
    egyébként gratulálok a 60-dik topicodhoz,ha így folytatod még húsvét elött jubilálsz.
  • Tibre
    Sztem MoH:PA jobban arcade-os lesz mint a cod,elég csak kiindulni az eddig moh játékokból
  • Punker
    birkapásztor szerintem a Desert Siege-ben volt :)
  • lwb
    Remélem csiszolnak egy keveset az AI-n, mert hangyányit felidegesített, amikor az Island Thunderben a szarházi, szakadt birkapásztora a képernyő másik feléről éjszakai sötétben kilőtte az emberemet egy AK-val. Az se jó persze, ha az ellenfél két lépésről se képes eltalálni, de ez meg a másik véglet volt. Remélem a 2-ben egy picit közelítenek majd a realitás felé.
  • Punker
    remélem jó hosszú lesz a game, mert a 2 kieg elég rövid volt
  • Punker
    én vágom
  • dikki*yysw
    Tényleg ennyire nem vágja senki, hogy ez nem WWII-es játék?
  • M@TriX
    ez alapvető el volt ismerve szóval én nem szaroznám le.
  • M@TriX
    a H&D volt az első háborús FPS amiben keményen kellett taktikázni. nagyon brutál volt abban az időben, mint graf mint AI, stb.
  • FREAK
    de még az első Deadly Dozen is közelebb állt a háborús élményhez
  • FREAK
    bugosak az tény, de nem hent, mint a mohaa és társai
  • grebber
    Ezt kár volt megemliteni mert rakás szar volt mind a kettő!
  • FREAK
    az első "olyan akciójáték, melyben valóban a valós háború kellős közepén érzed magad" az a H&D, a második és utolsó pedig a H&D2, a többi csak rágógumi shooter ahhoz képest
  • traXion
    HUUAAAAAAAAAAAAAAA

Remélem a CB beszáll, és szétalázunk mindenkit! :)
  • zaki
    bocs az offért
  • zaki
    a MOHAA-ban meg a normandiai partraszállás volt atomkirály
  • zaki
    azé a sztálingrádi partraszállás elég kira volt
  • HuAn82
    Végre egy jó hír!
  • Punker
  • Sadun Tryst
    még a CoD-ra se mondanám, hogy igazán élethü, és átadja a háború érzését! nagyon arcados még ott is az emberek mozgása... (azaz kurva gyorsan mozognak) :(

amitöl én igazán nagy háborús élményt várok, az a MoH-PA! :) na az királyos lesz! :)
  • Punker
    az alap Ghost Recon 2008-ban játszódott a 2 kieg nem tom mikor, ez vajon mikor fog játszódik majd? amúgy CoD-dal nem kéne összehasonlítani hiszen teljesen más stílusú FPS a 2-ő
  • zaki
    biztos nem játszott a cikk írója a Call of Dutyval