243
-
#43 Szerintem jó lesz! -
#42 Megnéztem az E3-as videót és...
A "nézd a hátam" nézet kegyetlenül nem jön be, és tartok tőle, hogy azért ezt mutatták, mert továbbra se lehet látni a fegyverünket "belső nézetből". Amúgy nem néz ki rosszul, de valahogy többet (több újdonságot) vártam a játéktól. Az, hogy a rögzített géppuskát lehet használni engem valahogy nem dob fel...
Meg mondjuk csodálkoztam volna, hogyha az XM8-at nem pakolják egyből be... :) -
#41 Az E3 Demo jobb! :D -
#40 Jók a képek meg a trailer .
Ja info:Gamestar -
#39 E3: Ghost Recon 2 még az idén
[2004-05-12 @ 19:11 - Mady]
Tom Clancy's nevével fémjelzett Ghost Recon várhatóan novemberben fog a boltok polcaira kerülni. Mivel addig még elég sokat kell aludni, érdemes ellátogatni a Ghost Recon 2 hivatlaos oldalára, ahol friss infókat és néhány új képet lehet felfedezni.
Hivatalos oldal -
#38 Hát nem tudom mit hoznak ki a game-ból.
De azért kiváncsi vagyok rá.
-
-
#36 Relase Date: 11.2004 -
#35 Látom grebber csak topicot nyit, de teljesen érdektelenül. Akkor én feldobom a topicot. Újságból scannelt X-Boxos képek elérhetőek innen:
01 02 03 04 -
#34 Teaser -
#33 igen, az is jó, de ezzel kapcsolatban is szültem már vagy 2000 kommentet a megfelelő topikban -
#32 valoban a háboru közepén? ez mit jelenthet?
OFP nagyon király, de már itt az Americas Army, ami egyre csak fejlődik :D -
#31 lol! Erre csak annyit, hogy próbáld ki ezt: -
#30 Jogos, rossz helyre ment akkor a válaszom :) -
#29 Én nem görcsölök,csak mondtam Sadunnak,hogy a MoH:PA-tól ne várjon mást mint az eddigi részektől... -
#28 Az összes MOHAA és folyománya Arcade játékok, szóval nem tudom, mit kell ezen görcsölni :))) -
#27 Jujj...
Akkor nézd meg az OFP-t...
Realitás és feeling téren veri még a H&D2-őt is :))) -
#26 akkor azon. :) mindegy, régen jáccottam már vele. mindenestre tetszett az első rész, szóval nagy elvárásaim vannak ezzel szemben is. -
#25 egyébként gratulálok a 60-dik topicodhoz,ha így folytatod még húsvét elött jubilálsz. -
#24 Sztem MoH:PA jobban arcade-os lesz mint a cod,elég csak kiindulni az eddig moh játékokból -
#23 birkapásztor szerintem a Desert Siege-ben volt :) -
#22 Remélem csiszolnak egy keveset az AI-n, mert hangyányit felidegesített, amikor az Island Thunderben a szarházi, szakadt birkapásztora a képernyő másik feléről éjszakai sötétben kilőtte az emberemet egy AK-val. Az se jó persze, ha az ellenfél két lépésről se képes eltalálni, de ez meg a másik véglet volt. Remélem a 2-ben egy picit közelítenek majd a realitás felé. -
#21 remélem jó hosszú lesz a game, mert a 2 kieg elég rövid volt -
#20 én vágom -
#19 Tényleg ennyire nem vágja senki, hogy ez nem WWII-es játék? -
#18 ez alapvető el volt ismerve szóval én nem szaroznám le. -
#17 a H&D volt az első háborús FPS amiben keményen kellett taktikázni. nagyon brutál volt abban az időben, mint graf mint AI, stb.
-
#16 de még az első Deadly Dozen is közelebb állt a háborús élményhez -
#15 bugosak az tény, de nem hent, mint a mohaa és társai -
#14 Ezt kár volt megemliteni mert rakás szar volt mind a kettő! -
#13 az első "olyan akciójáték, melyben valóban a valós háború kellős közepén érzed magad" az a H&D, a második és utolsó pedig a H&D2, a többi csak rágógumi shooter ahhoz képest -
#12 HUUAAAAAAAAAAAAAAA
Remélem a CB beszáll, és szétalázunk mindenkit! :) -
#11 bocs az offért -
#10 a MOHAA-ban meg a normandiai partraszállás volt atomkirály -
#9 azé a sztálingrádi partraszállás elég kira volt -
#8 Végre egy jó hír! -
#7 -
#6 még a CoD-ra se mondanám, hogy igazán élethü, és átadja a háború érzését! nagyon arcados még ott is az emberek mozgása... (azaz kurva gyorsan mozognak) :(
amitöl én igazán nagy háborús élményt várok, az a MoH-PA! :) na az királyos lesz! :) -
#5 az alap Ghost Recon 2008-ban játszódott a 2 kieg nem tom mikor, ez vajon mikor fog játszódik majd? amúgy CoD-dal nem kéne összehasonlítani hiszen teljesen más stílusú FPS a 2-ő -
#4 biztos nem játszott a cikk írója a Call of Dutyval