Digital Reality: D-Day
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Most nemrég kedvet kaptam hozzá. Felraktam és ha elindítom újraindítja a gépet. Fogalmam sincs milehet a gond vele :S próbáltam patchelni de kiirja nincs telepítve a játék hát grr :S
Ha vki tudna segíteni vagy tippet adni megköszönném.

Templom lerombolása és az 5 db gyémánt felszedése után megelevenedik az alvilág egyik ördöge Moloch:

Következö a gondom.
Eredeti a játék(Tesco-ban vásásrolt)és nem lehet telepiteni.
Az 1 cd simán települ.
A 2 cd-nél pedig setup bin2 file-t keres.
Lemezeken olyanpedig nincs 😞.
A másik gond nem adtak hozzá semilyen kézikönyvet.
Elképzelhetö,hogy nem kér serial-t?
Esetleg ha valakinek megvan a nekem hinyzo file elküldhetné.
Kösz a segitséget elölre is.
A faklyakat ugy tudod lerakni, hogy a lerakohely kozeleben vagy az adott idopontban (hisz ha korabban leraknad akkor a gaz gonosz nemetek azt eszrevehetik!).
A templom alatti runakkal az engnieerek tudnak mit kezdeni, de figyelmeztetlek a ritualet rendesen kell vegrehajtani ^.^ (hint: a megfelelo sorrendben kell felrobbantani oket)
A partraszallas valoban egy nehezebb feladat, de ha jatszottal anno a MOH:AAval akkor ott is az egyik leghuzosabb palya volt. Ennek egyik oka, hogy a valos esemeny sem volt egy setagalopp a katonaknak (a CDn talalhato veteranok interjujat is erdemes megnezni, ha erdekel a tema).
Tovabbi jo jatekot,
.timber
Az elején ki kellett volna tenni fákjákat az ejtõernyõsöknek, de nem tudtam hogyan kell. Odamentem az X jelekhez, de sehogy nem lehetett fákjákat letenni.
A templomot szétlõttem, mert a készítõk egy easter egg-et helyeztek el ott. Nos volt a templom helyén 5 db vörös rúnakõ, de nem lehetett vele semmit csinálni.
A következõ pálya a partraszállós pálya, de itt már a legelején halomra lõttek elsõ nekifutásra, így következõ játékra kicsit átgondolom a taktikát, ha van egyáltalán, mivel röktön géppuskáznak lefele már a legelején, így túl sok taktika nincs, mint az, hogy kússzak vagy szaladjak a géppuska tûzben.
Na a situ: megvettem a D-Day t és a dobozt a muter kidobta amiben a kod volt.
Ha valaki tudna segiteni h mit csináljak, vagy van valami ötlete, h kerüljem ki a kodot vagy esetleg küldene egy kódot az e-mail cimemre [email protected]
Elöre is kösz!!! :-)
Ezt írja ki! felnyomtam a játékot és aztán az 2.16 patch-t. Leszedtem a "D-Dayv2.16NoCDFixedexeAll" cracket, kicseréltem a régivel és nem megy. Kírja ezt a hülye hiba üzit. Van rá megoldás? Vagy hogy lehetne kijátszani rendesen, mert ez úgy látszik nem volt jó amit én csináltam.
Nagyon megköszöném ha segitenétek!
Üdv.: Norbicsek
Amúgy nekem aszem az angol verzió van meg.
Magyaritas letezik ... a boltokban pl ugy kaphato ^.^
REAL MADRID
A 3. palyan ne azzal a par gyalogossal probald megoldani ... vard meg mig jon az ejtoernyos csapat es utana mar egyszerubb lesz ... arrol nem is beszelve, hogy ha ellopod a nemetektol a javitojarmuvet akkor a mocsarba ragadt serult tankkal mar szinte gyerekjatek a dolog ... de ha a templom alol kiszaba...... na de ennek felfedezeset radhagyom ^.^ (sugo: 5 runa ... megfelelo sorrend ... penta ... MOLOCH!) ^.^
A harmadik pályán végül is nem jutottam tovább, majd félre is tettem egy idõre az egészet. Az AK vs. DR német kampányát végigtoltam, majd a szövetségeseket is úgy félig. A szövikkel is folyamatosan zsákmányoltam a német tankokat - elsõsorban a tigriseket - és azokkal mentem. Tigrisekkel végig tolható volt, de a szövik tankjai nagyon fostalicskákra sikeredtek - pont úgy mint a valóságban - így azokkal igen csak vértpisálva lehetett teljesíteni a küldetéseket. Azt is ott hagytam abba, amikor az egyik pálya elején nem lehetett egységeket kiválasztani a küldetéshez, hanem adott volt a 3 tábornok (amerikai, angol, francia) és azok néhány egysége. Az elsõ tigris leamortizálta az egész bandát a tizedik nekifutásra is, ezért abbahagytam.
Na most a D-day-ban is ez a problémám, hogy azzal a néhány gyalogossal kolbászolok a 3. pályán is, miközben a németek tankokkal meg féllánctalpas egységekkel rohamoznak.
Érdekes, hogy említetted az easter eggek-et, ezek miatt talán újra érdemes lesz nekiugrani.
- Ha angol verziód van, akkor leszeded a 2.16-os angol patch-et, majd telepíted. Ezután leszeded azt a crack-et amiben csak a tört exe file van, majd felülírod vele az eredetit és indíthatod is.
- Ha magyar verziód van, akkor leszeded a 2.14-es magyar patch-et és telepíted. Ezután letöltöd azt a crack-et (mivel kétféle van) amelyben nem csak az exe file van, hanem alkönyvtárak is, amelyek tartalmazzák a patch tört részeit is. Ezt simán bemásolod az adott helyre, bátran felülírva a fileokat. Ezután nekem simán elindult a magyar verzió.
Ha esetleg valami furmány is van a dologban, akkor légy szi' priviben írd meg!
Köszi.
SLM MSN: [email protected]
Ott leírtam, hogy kétféle crack van. Az egyik - a 7,5 megás - tartalmazza a 2.16 patch crackelt részeit is. Ezt használd. A másik crack - 2,4 megás - csak szimplán a tört exe filet tartalmazza, ami nem jó a magyar verzióhoz csak az angol verzió + 2.16 angol patch -hez jó.
Nálam simán mûködik a 2.16-os crack-el a program.
BomBa
http://www.gamecopyworld.com/
Feltétlenül kell hozzá a patch is.
Ha magyar verziód van, akkor a 2.14-es magyar patch az utolsó (magyar oldalakról letölthetõ), de ha azt feltelepíted, akkor simán el fog indulni a 2.16-os verzióhoz készült crack-el.
Szerencsére nekem a magyar verzió van meg. Letöltöttem a crack-et és simán elindult vele.
Mondjuk ez a rész kevésbé tetszik mint az AK vs. DR, mert itt nem lehet a németekkel lenni csak a szövikkel. Azért a jó kis német tankokat itt is el lehet foglalni és akkor már jóval élvezetesebb a játék.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Publisher: Digital Jesters
Developer: Digital Reality
Platform: PC
Category: Strategy
We'd like to say please DIE to all sellers,
retarded newbies, fake oldschool wannabes, idiot p2p kids,
fuckface public nfo posters and clueless nukers who will
claim this is fake. Just drop dead, fudgepackers.
Install using CD1+2. Then insert CD3, install the update
and copy over the cracked files.
Note:
Only my friend from SiLENTGATE is allowed to use this crack.
.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________///.
|.:.MisterX & MisterY.:.:.. \/ // | ||/| ||::.::.:::.Site Scripts V2.0:|
`--_______________/---------___//--|_||//|_||---------_________________/'
DUCATI FOREVER!!!
Next PC upgrade: 2022
2005-10-08 PC Game ISOs D-Day (c) Digital Jesters DIE 106x15 MB
Next PC upgrade: 2022
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.