307
D-Day Digital Reality modra
  • Golyi
    #307
    csátok nekem 2.14-es verzió van ha vki akar játszani neten az felvehet a [email protected] msn címen!!
  • Timber
    #306
    En mar annak is orulok, hogy valaki megtalalta :) Nem hiaba raktam bele akkor :P
  • Axon
    #305
    Na ezt nem tudtam. Mindenesetre ezt már a pálya legvégén sikerült megcsinálnom, amikor már szinte megnyertem az egész pályát.
  • Timber
    #304
    elarulok egy titkot... ha jo sorrendben szeded fel a koveket akkor teged szolgal... :)
  • Sh3rmanData
    #303
    Szisztok nekem van egy problémám vele. Anno én is megvettem 7000 ért eredeti semmi karc nincs rajta.
    Most nemrég kedvet kaptam hozzá. Felraktam és ha elindítom újraindítja a gépet. Fogalmam sincs milehet a gond vele :S próbáltam patchelni de kiirja nincs telepítve a játék hát grr :S
    Ha vki tudna segíteni vagy tippet adni megköszönném.
  • Axon
    #302
    Moloch-ot persze még csak megkarcolni sem sikerült:

  • Axon
    #301
    Pillanatok alatt mészárszéket csinált a szakaszomból:

  • Axon
    #300
    Repül a tűzlabda a rohamozó katonák felé. Mivel területre hat így 7-8 katona is meghalhat egyetlen lövéstől.

  • Axon
    #299
    Az emberek eleven fáklyává válnak a tűzlabdáitól.

  • Axon
    #298
    Sikerült megtalálnom az egyik easter egg-et a játékban.
    Templom lerombolása és az 5 db gyémánt felszedése után megelevenedik az alvilág egyik ördöge Moloch:

  • Gyuree11
    #297
    Üdv.
    Következö a gondom.
    Eredeti a játék(Tesco-ban vásásrolt)és nem lehet telepiteni.
    Az 1 cd simán települ.
    A 2 cd-nél pedig setup bin2 file-t keres.
    Lemezeken olyanpedig nincs :(.
    A másik gond nem adtak hozzá semilyen kézikönyvet.
    Elképzelhetö,hogy nem kér serial-t?
    Esetleg ha valakinek megvan a nekem hinyzo file elküldhetné.
    Kösz a segitséget elölre is.
  • Timber
    #296
    Szia!

    A faklyakat ugy tudod lerakni, hogy a lerakohely kozeleben vagy az adott idopontban (hisz ha korabban leraknad akkor a gaz gonosz nemetek azt eszrevehetik!).
    A templom alatti runakkal az engnieerek tudnak mit kezdeni, de figyelmeztetlek a ritualet rendesen kell vegrehajtani ^.^ (hint: a megfelelo sorrendben kell felrobbantani oket)
    A partraszallas valoban egy nehezebb feladat, de ha jatszottal anno a MOH:AAval akkor ott is az egyik leghuzosabb palya volt. Ennek egyik oka, hogy a valos esemeny sem volt egy setagalopp a katonaknak (a CDn talalhato veteranok interjujat is erdemes megnezni, ha erdekel a tema).

    Tovabbi jo jatekot,
    .timber
  • Axon
    #295
    Végre megcsináltam a francia ellenállós pályát. Zsákmányoltam 2 tankot meg egy szerelő autót és így már nem volt probléma.
    Az elején ki kellett volna tenni fákjákat az ejtőernyősöknek, de nem tudtam hogyan kell. Odamentem az X jelekhez, de sehogy nem lehetett fákjákat letenni.
    A templomot szétlőttem, mert a készítők egy easter egg-et helyeztek el ott. Nos volt a templom helyén 5 db vörös rúnakő, de nem lehetett vele semmit csinálni.

    A következő pálya a partraszállós pálya, de itt már a legelején halomra lőttek első nekifutásra, így következő játékra kicsit átgondolom a taktikát, ha van egyáltalán, mivel röktön géppuskáznak lefele már a legelején, így túl sok taktika nincs, mint az, hogy kússzak vagy szaladjak a géppuska tűzben.
  • djatb
    #294
    Én nem is tudtam hogy kell serial
  • mac100
    #293
    Hello!
    Na a situ: megvettem a D-Day t és a dobozt a muter kidobta amiben a kod volt.
    Ha valaki tudna segiteni h mit csináljak, vagy van valami ötlete, h kerüljem ki a kodot vagy esetleg küldene egy kódot az e-mail cimemre [email protected]
    Elöre is kösz!!! :-)
  • AOW
    #292
    senkisem akar játszani vele?
  • AOW
    #291
    Sziazstok,szeretnék valakivel játszani vele,kinem volna kedve tolni a gammát?
  • Timber
    #290
    es ugy nagyjabol mindenki ^.^ Ez az egyik oka annak, hogy a D-Day olyan ramaty ertekeleseket kapott (foleg Nemeto-ban). De hat az okos kiado ennyire ert a marketinghez, hogy a II.VH-s jatekok legnagyobb felvevo orszagat hagyjuk ki mint jatszhato oldal. Ennel mar csak az a vezetoseg jobb aki bologat erre :P
  • Axon
    #289
    A német kampányt én is hiányoltam.
  • imilee
    #288
    Szasztok! Szerintetek nem lenne jó egy német kampány is a d-dayben. Szerintem marha jó lenne. Végig verni a szövetségeseket a tigrisekkel. Egyébbként kijött már magyar 2.16-os patch.
  • imilee
    #287
    Hi! Én is fleraktam a 2.14HUN patch és tökéletesen mükszi. Csak amikor kilépek a gameből akkor irja ki az "A(z) D-Day MFC Application hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." ez mitől van. És még valami a hex csalást hogy lehet beirni?
  • Norbicsek02
    #286
    A(z) D-Day MFC Application hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

    Ezt írja ki! felnyomtam a játékot és aztán az 2.16 patch-t. Leszedtem a "D-Dayv2.16NoCDFixedexeAll" cracket, kicseréltem a régivel és nem megy. Kírja ezt a hülye hiba üzit. Van rá megoldás? Vagy hogy lehetne kijátszani rendesen, mert ez úgy látszik nem volt jó amit én csináltam.
    Nagyon megköszöném ha segitenétek!
    Üdv.: Norbicsek
    Amúgy nekem aszem az angol verzió van meg.
  • Timber
    #285
    Az erdekes lehet ^.^

    Magyaritas letezik ... a boltokban pl ugy kaphato ^.^
  • m1garand
    #284
    szaiasztok!
    szokott vki multizni a gamespy-on?
  • Monoton
    #283
    létezik magyritas mert én a hülye fejemmel spanyol nyelven töltöttem le
  • Timber
    #282
    Akkor te az allied utolso palyajan hagytad abba ... igy utolag bevallom az tenyleg nehezre sikeredett ^.^ A poen az, hogy most mar a Stormregionben is mindenki azzal cukkol, hogy HCk a palyaim ^.^

    A 3. palyan ne azzal a par gyalogossal probald megoldani ... vard meg mig jon az ejtoernyos csapat es utana mar egyszerubb lesz ... arrol nem is beszelve, hogy ha ellopod a nemetektol a javitojarmuvet akkor a mocsarba ragadt serult tankkal mar szinte gyerekjatek a dolog ... de ha a templom alol kiszaba...... na de ennek felfedezeset radhagyom ^.^ (sugo: 5 runa ... megfelelo sorrend ... penta ... MOLOCH!) ^.^
  • Axon
    #281
    Igazából most jobb lenne ha csendmen maradnék, hiszen csak egy warez verziós tolvaj vagyok, aki dollármilliárdokkal rövidíti meg a kiadót és ezzel a fejlesztőket is :-)

    A harmadik pályán végül is nem jutottam tovább, majd félre is tettem egy időre az egészet. Az AK vs. DR német kampányát végigtoltam, majd a szövetségeseket is úgy félig. A szövikkel is folyamatosan zsákmányoltam a német tankokat - elsősorban a tigriseket - és azokkal mentem. Tigrisekkel végig tolható volt, de a szövik tankjai nagyon fostalicskákra sikeredtek - pont úgy mint a valóságban - így azokkal igen csak vértpisálva lehetett teljesíteni a küldetéseket. Azt is ott hagytam abba, amikor az egyik pálya elején nem lehetett egységeket kiválasztani a küldetéshez, hanem adott volt a 3 tábornok (amerikai, angol, francia) és azok néhány egysége. Az első tigris leamortizálta az egész bandát a tizedik nekifutásra is, ezért abbahagytam.
    Na most a D-day-ban is ez a problémám, hogy azzal a néhány gyalogossal kolbászolok a 3. pályán is, miközben a németek tankokkal meg féllánctalpas egységekkel rohamoznak.
    Érdekes, hogy említetted az easter eggek-et, ezek miatt talán újra érdemes lesz nekiugrani.
  • Timber
    #280
    Amugy a D-Day fejlesztese alatt eleg sok kis apro poen jutott eszunkbe ... ezek kozul csak az egyik a Top Secret hivatkozasok ^.^ Mindre mar nem emlekszem de volt jopar ^.^ volt amit igazan csak a fejlesztok erthetnek ... volt ami rejtve van ... stb.
  • Timber
    #279
    A 3as palya eleg rendesen bovelkedik az easter eggekben ^.^ Csak egy tipp: A templomra erdemes razoomolni ... no meg lerombolni. ^.^ Ha ugyes vagy akkor egy uj egyseget kaphatsz ott ... de ha nem talalod el a sorrendet ...
  • Shield
    #278
    Jó a recept. Megy.
    Köszi.
  • Shield
    #277
    Nekem a magyar van. Úgy fogom csinálni ahogy írtad.
    Köszi
  • Axon
    #276
    Elmondom a tapasztalataimat:

    - Ha angol verziód van, akkor leszeded a 2.16-os angol patch-et, majd telepíted. Ezután leszeded azt a crack-et amiben csak a tört exe file van, majd felülírod vele az eredetit és indíthatod is.
    - Ha magyar verziód van, akkor leszeded a 2.14-es magyar patch-et és telepíted. Ezután letöltöd azt a crack-et (mivel kétféle van) amelyben nem csak az exe file van, hanem alkönyvtárak is, amelyek tartalmazzák a patch tört részeit is. Ezt simán bemásolod az adott helyre, bátran felülírva a fileokat. Ezután nekem simán elindult a magyar verzió.
  • Shield
    #275
    Most akkor csak az exe-re van szükség, vagy a 3 mappában levő cuccos is kell???
    Ha esetleg valami furmány is van a dologban, akkor légy szi' priviben írd meg!
    Köszi.
  • Beniboy
    #274
    ok de nem kaptam privát üzit! mind1 köszi
  • Axon
    #273
    Olvastad a privi üzenetet?
    Ott leírtam, hogy kétféle crack van. Az egyik - a 7,5 megás - tartalmazza a 2.16 patch crackelt részeit is. Ezt használd. A másik crack - 2,4 megás - csak szimplán a tört exe filet tartalmazza, ami nem jó a magyar verzióhoz csak az angol verzió + 2.16 angol patch -hez jó.
  • Beniboy
    #272
    én a 2.14 magyar patchet felraktam aztán 2.16 os angol crckel becrackeltem de hibaüzivel kidob
  • Axon
    #271
    2.16-os biztosan nincs és a 2.14-est sem könnyi megtalálni. Elég régen befejezték a játék fejlesztgetését, így újabb patch-ek biztosan nem várhatók. Örülhetünk a 2.14 HUN patch-nek is.
    Nálam simán működik a 2.16-os crack-el a program.
  • BomBa
    #270
    Magyar 2.16-os patch nem létezik? És télleg elindul a magyar 2.14 az angol 2.16-hoz készült crackel? LOL! :)
  • Axon
    #269
    Most csináltam meg a 3. pályát. Hát a készítők nagy Top Secret film rajongók voltak. A 3. pályán ellenállókat kell terelgetnünk és a sztorit no meg a szereplőket egy az egyben a filmből vették. Jót röhögtem rajta. Szerepel benne Fáklya na meg Csokipofa, meg a többiek is szép sorban. Az első feladat is ugyan az mint a filmben. Hatástalanítsd a riasztó rendszert. Azt vártam, hogy itt is tehénnek kell majd öltözni két ellenállónak. Sajnos nem.... :-)
  • Axon
    #268
    Innen szedtem le a crack-et:
    http://www.gamecopyworld.com/

    Feltétlenül kell hozzá a patch is.
    Ha magyar verziód van, akkor a 2.14-es magyar patch az utolsó (magyar oldalakról letölthető), de ha azt feltelepíted, akkor simán el fog indulni a 2.16-os verzióhoz készült crack-el.