1034
Európa Liga
-
#514 Maga a kupa ( a serlegre gondolok) formája változott vagy ugyanazt osztják mint UEFA kupáért adtak ? -
Dean Winchester #513 http://sportgeza.hu/futball/2009/07/09/kiszenvedte_a_tovabbjutast_a_haladas/
következő ellenfél jövőhéten az Elfsborg és Kenesei keze lehet eltört?! -
#512 fogadásra van külön topik, itt a meccsekről és az európa ligáról kell írni.. -
geo91 #511 mind európa liga meccs...
mindegy úgysem tettem végül meg... :D -
#510 ez nem fogadás topik.. -
geo91 #509 ezt teszem meg majd reggel -
#508 jah, h főzzünk csoportkörbe jutást:D tuti tippek vezetőedzőknek:D -
#507 TvPaprika... -
karajjj #506 lezközelebb mi veszi meg a paksi TV, vagy a makói? :D -
Monoton #505 Story Tv lol :D De az legalább van nekem :) -
karajjj #504 beszarás -
Dean Winchester #503 hát a honvédnak ez lesz sorban a 3. kupadöntőjük szóval én meg bízom benne hogy egymást követő 2 vesztes döntő után végre a 3. alkalommal sikerrel járnak. -
Rudee #502 Idei teljesítményük alapján több keresnivalójuk lenne. -
geo91 #501 Az ETO megnyerhetné a kupát, inkább Ők induljanak, mint a Honvéd.
-
#500 -
Rudee #499 99%, hogy a Haladás nem lesz kiemelt, így az első selejtezőben búcsúzik is. Az ETO megnyerhetné a kupát, inkább Ők induljanak, mint a Honvéd. Újpestet meg ki tudja, hogy mennyire szedik szét. A Debrecen, ha BL selejtező után ide jut, akkor talán legnagyobb eséllyel pályázik a csoportkörre itthonról. Bár ott se hiszem, hogy marad a jelenlegi keret.
Majd összeírom ma, hogy eddig kik kvalifikálták magukat. -
karajjj #498 +fav
kíváncsi leszek a magyarok mit vitézkednek össze -
Monoton #497 De, csak ahol először olvastam ott Európai Liga volt írva én meg átcopyztam :D Javítva. -
#496 a név Európai helyett, nem Európa? -
#495 ez jó. hát kiváncsi leszek ez az újítás mennyire válik be -
Monoton #494 Visszasorolják ide a Shakhtar-t -
Rudee #493 Arra kiváncsi leszek, hogy a címvédőként a csoportkör biztos résztvevője melyik csapat lesz. A Shakhtar bajnoki ezüstjével BL selejtezős. Ide akkor bedobják a vesztes Werdert? -
Monoton #492 http://hu.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%932010-es_Eur%C3%B3pa-liga -
Monoton #491 ápdételve
szerk.: A mostani cím maradjon, vagy legyen UEFA Európai Liga esetleg Európai Liga /UEFA/ ? -
#490 áp
Sahtar nyert szerdán.
és át kéne nevezni a topikot -
Dean Winchester #489 én a zdf német csatornán néztem a Schalke-PSG (18.00) majd a Hertha BSC-Benfica (20.45) mérkőzést.
mai nap a Nancy és az Udinese győzelme borítékolható volt,egyszerűen hihetetlen,hogy az ellenfelik (Tottenham,Feyenoord) mennyire benne vannak a sz**ban-mélygödörben ! -
#488 sportkjlubon most megy Villa-Ajax... -
#487 Magyarországon kinek vannak eladva a közvetítési jogok? Mert hogy ma nem láttam sehol se egy uefa kpa meccset se az is biztos:S -
#486 AZ UEFA-KUPA CSOPORTJAI
A CSOPORT
Schalke 04 (német)
PSG (francia)
Manchester City (angol)
Racing Santander (spanyol)
Twente (holland)
B CSOPORT
Benfica (portugál)
Olympiakosz (görög)
Galatasaray (török)
Hertha BSC (német)
Metaliszt Harkiv (ukrán)
C CSOPORT
Sevilla (spanyol)
VfB Stuttgart (német)
Sampdoria (olasz)
Partizan Beograd (szerb)
Standard Liége (belga)
D CSOPORT
Tottenham Hotspur (angol)
Szpartak Moszkva (orosz)
Udinese (olasz)
Dinamo Zagreb (horvát)
NEC (holland)
E CSOPORT
AC Milan (olasz)
Heerenveen (holland)
Braga (portugál)
Portsmouth (angol)
Wolfsburg (német)
F CSOPORT
Hamburger SV (német)
Ajax (holland)
Slavia Praha (cseh)
Aston Villa (angol)
Zilina (szlovák)
G CSOPORT
Valencia (spanyol)
Club Brugge (belga)
Rosenborg (norvég)
FC Köbenhavn (dán)
St. Étienne (francia)
H CSOPORT
CSZKA Moszkva (orosz)
Deportivo La Coruna (spanyol)
Feyenoord (holland)
Nancy (francia)
Lech Poznan (lengyel) -
#485 ááá nagyon nagy meccs volt. Hajnal kát gólt rúgott és a büntetők döntöttek ahol Tomi hibázott. :( Az Udinese ment tovább.
összefoglaló -
#484 Zürich 0 - 1 A.C. Milan
gól Shevchenko -
mscsscs #483 a Milannak se megy Gattuso melegiteni megy : http://img361.imageshack.us/my.php?image=screensho5tmo7.jpg -
#482 jah a Sportklubon meg Aston Villa-Liteksz Lovecs lesz. -
#481 vajon lesz Dortmund csoda Udinéban?
TV: ZDF
stream: bet365.com
-
#480 Az UEFA nem titkolt célja, hogy új lendületet adjon a második számú európai kupasorozatnak, az UEFA-kupának. Éppen ezért döntött úgy a szövetség végrehajtó bizottsága, hogy elfogadja a sorozat nevének megváltoztatására irányuló tervezetet.
A 2009–10-es idénytől Európai Liga néven fut majd a kupasorozat, és a névváltozás a lebonyolítás formáját is magával hozza. Az európai bajnokságokból bejutott csapatok egy csoportkörrel kezdik majd a sorozatot, melyben összesen 48 együttes vesz majd részt.
Az új formátum várhatóan kedvező lesz a fejlődő országok csapatai és a kevésbé ismert együttesek számára. Michel Platini, az UEFA elnöke bízik benne, hogy a változásokkal fejlődni fog a kupasorozat.
„A változások miatt fejlődésnek indul ez a történelmi kupasorozat. Ez nagyon fontos az UEFA-nak és az európai futballnak, mivel több szurkoló, több játékos és klub vehet részt a kontinens klubfutballjában. Úgy gondolom, hogy az új lebonyolítás lendületet ad majd az Európai Ligának” – mondta Platini. -
#479 Hála Istennek, megint nem leszünk érdekeltek...
elszomorító.. -
#478 aztajóbüdös!!! -
#477 nah holnap 13:00kor sorsolás élőben az Eurosporton... -
#476 Heló.
valaki megtudná nekem mondani h. az uefa hivatalos zenéjének ki az előadója és mi a számnak a címe? előre is thx -
#475 Jók a ruszkik nagyon... Jönnek fel rendesen... Már épül(?) az 62 ezres új stadionja a Zenitnek: