EVE Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vigyél végig egyedül egy freightert exploit nélkül délelött 😊 sok sikert a lossmail feltöltéséhez 😊

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Nethyrrea
oan jó hogy elszálltak a mentett fitek...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Roger6
Oké, köszi szépen!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fenrir
Blockade runner vagy carrier, esetleg jumpfreighter.

A halál csupán a kezdet...

simán felviszed bármivel amivel amúgy vinnéd, annyi hogy kell egy scout, ez még 0.0-ban is így van nem csak irma-ban 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Roger6
Egy kérdés azoktól, akik Irmalin-ban élnek: hogyan juttatjátok fel küldizés után a loot-ot high-ba? (csak mert gondolom high-sec-ben jobban fizetnek érte). Valamint biztonságos a küldizés ott nálatok, 0.1-ben?
Persze csak ha nem bizalmas infókat kérek...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

annyira nem értelmesek a fejlesztök

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Roger6
Nem ismerem havert.<#hehe>

Valaki vett már haver-nál gtc-t?
nem, van aki isk-ban 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nos akkor ott megérdeklõdöm. Kösz szépen!
Forintért jelenleg csak egy helyen kapni GTC-t. Mivel az EULA-t nem sérti, ezért azzal nem lehet lebukni. A többi helyen PLEX-t kaphatsz, ami EULA sértõ, és azzal le lehet bukni.

Elvileg a csoda oldalak, megbízhatóak, de úgy hallottam hogy ott is van kis esély a lebukásra.

Pfff :S ezt a rablást. Akkor itt is mindenki euróban fizet elõ? Vagy ezek a csoda oldalak ahol forintért árulnak GTC-t mennyire megbízhatóak vajon.
Nem biztos hogy dollárban elõ lehet rá fizetni. WoWban is ki lehet cselezni, de ha rájönnek hogy itt él az ember, akkor kap egy pár napos bant. 😄

Bárcsak már ott tartanék.... Azt akarnám megtudakolni, hogy dollárban hogyan kell rá elõfizetni, mivel mindenhol euró van feltüntetve, és hogy pontosan mik kellenek hozzá.
én tudok segíteni, adsz 550mil isk-t ingame, szerzek neked 60 napos gtc-t
deal?

Nethyrrea
nemküldünk pénzt 😛

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Tisztelet! Aki tudna nekem segíteni elõfizetés ügyben küldjön egy MSN címet pm.

THX!
uhh basszus rossz helyre postoltam XDDDD
Hmm szerintem nem sok köze van az EVEhez. 😄

Sziasztok! Indult egy új Diablo 2 magyar Battle.NET szerver! 1.12-es patch + Retro 2.50 MODal! Részletek: www.DIATRO.uw.hu
ollie
DE vannak sleeperek. 😊

Jakuza001
Hat ezt a kerdest sajnos a keszitoktol kell megkerdezned 😄
Ugy tunik az emberiseg az ur olyan szeletebe erkezett a Eve gaten keresztul, ahol nincsenek idegenek, ellenben kialakultak az emberi faj hovatartozasatol fuggoen, kulon csoportok es tarsadalmak.

oks 😊

Igen, úgy értettem 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

megveszed? mármint elõfizetsz rá? csak mert havidíjas...

Valami elképesztõ a játék, kb 90% hogy megveszem, de felmerült bennem a kérdés hogy miért nincsenek a játékban idegen fajok?

Jakuza001
Priviben kuldd el nekem az email cimed amire regisztralsz.

Valakinek van 24 napos trialja amit elküldene nekem?

Tekintve, hogy kb 300e ember telepítette már a játékot hiba nélkül, valószínûleg nálad van a gond. A letöltési oldalt megtalálod a www.eve-online.com -on. Máshonnan nem is lehet letölteni.

Segítsetek már. Letöltöm a hivatalos honlaprol a telepítõt és mikor elkezdi letölteni összeomlik a rendszer. Nem a gépemmel van a gond.Van valakinek valami ötlete? Kúrva idegesítõ a dolog. :S

Esetleg egy linket adhatnátok.
PLaci
Korábban fogta õt, de most már hajót cserélt, és bekerült a killmailbe...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Nethyrrea
válasznak válasz volt a kérdésedre, csak olyan snassz simán leírni a "sehogy"-ot 😊

Bár ott a képen szerintem noob ship van, annak van slotja.

A shuttle-n az vagy bug, vagy editált killmail. A shuttle-nak nincs semmilyen slotja.

Pedig õ nem a kérdésedre válaszolt 😊

Roger6
Értem, köszönöm szépen a segítséget. Egy apró kérdés még... Néztem killboard-okat, és valami furát láttam egy képen. Hogy a francba lehet egy Shuttle-ra Warp Disruptort rakni? Link (gondolom bug, vagy valami ilyen)

teljesen mást mondanak
A salvage sikerének esélyét lehet csak növelni. Vagyis azt hogy 1 ciklus allatt salvigol vagy nem salvigol és akkor megint megpróbálja.
Szerintem rignek sincs értelne, nemhogy implatnak. Anélkül is elég jó az esely.
Azt hogy mi lesz belõlle azt nem.Ugyan annyi esélyel lesz semmi, srap metal, vagy rig componens.

May the force serve you well!

Roger6
Király, most ketten kétfélét mondtok. Ez az! <#hehe> De asszem DarkBlade irományát valahogy többre értékelem kicsit. <#eljen>

Gondolom figyelmesen elolvasod a skillek leírását, és kitanulod azt ami a jó cuccok salvagolásának az esélyét növeli, és persze speciálisan erre rigelsz egy hajót azzal a riggel ami szintén a jó cuccok salvagolásának esélyét növeli, de hogy ne álljunk meg itt, még a karakterednek a fejébe is beleverheted pár implant segítségével hogy ügyesebben kéne ezt csinálnia.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Sehogy

Roger6
Értem a poént, csak ezzel nem kaptam választ a kérdésemre. Szóval mégegyszer: a Metal Scraps elõfordulásának esélyét hogyan lehetne csökkenteni?

Nethyrrea
kidobod a cargo hold-ból 😄

Roger6
Metal Scraps elõfordulásának esélyét hogyan lehetne csökkenteni?

Hunnenkoenig
Akkor dupla gyönyör :-)

Fenrir
Mi van ha az anyját hívják Eve-nek? 😊

A halál csupán a kezdet...

Hunnenkoenig
LoL
A madafakka eve online fan

<#idiota>

Venom
hát gondoltam. na majd egyszer 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

PLaci
covops kell

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci