7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • DeviloftheHell
    siránkoztok a csalásokon eddig is köztudott volt lekell szarni és kiherélni mindet :D
  • lammaer
    /sarcasm
    Ez igaz, de a megállapításod a fórumról elég vicces annak fényében, itt hányan osztják az észt
  • Fenrir
    A különbség annyi, hogy innen nem leszel kitiltva azért mert nem tetszik a hozzászólásod másnak.
  • lammaer
    Hihi.. nézted már az SG fórumot? :)
    Az a különbség, hogy itt még 10-en sincsenek akik osztják az észt
  • Fenrir
    Igazi belterjes gyökér banda az eve-online.hu. Mindig ugyanaz a 10 barom osztja az észt másnak meg egymásnak, már kurvára unalmasak.
  • Jakuza001
    Baratok es baratnok inkabb. Sok langyi. :DDDDD

Na mindegy hetvegen haza kerulok lehet inkabb LoTRO-zok mert ingyenes lett tegnaptol es ott nem marjak igy egymast.
  • Fenrir
    Kb Barátok Közt színvonala, drámára is van annyira brutális :D
  • Kewanaar
    Csak a szokásos ..
  • Jakuza001
    Epic, a majmok megint marjak egymast. :D

http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=51462#51462
  • Nethyrrea
    de legalább kaptak ugyanannyi tcu-t ajándékba hangárba :)
  • Kewanaar
    RgR , Valami baj van ?
  • Jakuza001
    Csak forumozni tudok meg a hetvegeig.
  • Kewanaar
    Inkább told fel az arcod a játékba....
  • Jakuza001
    Ki is tort a botrany ahogy latom a CAOD-on. Mar csak azert is, mert CCP-s melosnak ill GM-nek nem lehet karakterje bent a jatekban.
    A TCU torlesekrol nem is beszelve.
  • Jakuza001
    Na ez a CCP.

"Goat MacCallum: Hi there! I’d like to congratulate you on a job well done with those TEST TCUs.
    GM Lalouche: Hello.
    GM Lalouche: Thank you, it wasn’t a popular decision but it wasn’t fair for them to put them up in the first place.
    Goat MacCallum: Yeah, it definitely wasn’t fair, we had no way to prevent their onlining, thanks!
    Goat MacCallum: Nobody’s gonna find out about your alt in IT, right? (this toon is an alt, I’m in Destructive Influence) That could end badly if TEST finds out.
    GM Lalouche: This had nothing to do with my alt in IT, what TEST did was unfair for other players."

Buzi banda. Itt latszik mennyire toljak az IT-t. Egyszeruen fogtak es kitoroltek az ellenfelek TCU-it.
  • Jakuza001
    Ez meg a CCP :D

Megalol.

update on tyrannis 1.1 optional patch #5
    reported by CCP Fallout | 2010.10.21 11:55:59 | NEW
    Due to an issue with EVE Mail formatting, we are disabling Tyrannis 1.1 optional patch #5 and restoring Tyrannis 1.1 optional patch #4. If you installed optional patch #5 you will get this error the next time you log in. To resolve this, start the client, go into the ESC menu, click on the "General Settings" tab, and then hit the "uninstall" button. Restarting the client will then allow you to restore Tyrannis 1.1 to optional patch #4.
  • Fenrir
    Szánalom ez a magyar EVE társadalom és még ezek nevezik magukat közösségnek.
  • Torzonborz
    ja szép kis iq fight megy ottan :D
  • Jakuza001
    Ez azert odabasz. :D

10 napos delirium utan beleptek annak az allynak a mercenary cegebe, amit addig fikaztak. :DDDD
    Forro lett a labuk alatt a talaj most gyorsan lepnek vissza a rainbowlandbe, ahol lehet kis cegeket terorrizalni, mikozben fogjak a kezuket.

Ez volt a 3. menekulesuk Delve,Atlas utan, most hogy Fountaint tamadja az NC. es az Ev0ke.

Ennyit a tokossegrol es az emlekezetrol. :D
  • Jakuza001
    Voltam nalatok meg carriert is lottem ott.
    Nalatok meg szarabb volt mint nalunk, mert a kapun atugras is egy vicc volt 3 percig tartott.

Mas:

HUN vs TASE

Birom amikor nincs mast kopkodni, egybol egymast kezdik.
  • Nethyrrea
    rossz helyen lakhatsz, felénk vígan lehet nyomatni 40-50 fős pofozkodást is különösebb modul és egyéb lag nélkül
  • Jakuza001
    Tenyleg ? Nem mondod.
    Javaslom a figyelmedbe ezt a kis rovid videot mindosszesen 40 MB.

CCPLaggenerator.avi

Ilyen a jatek meg pvp nelkul is, akar meg 10-es lokalonal is kepes ez a szar lagolni.
    Tudom, mert volt benne reszem, hogy 10-es lokalnal nem lehetettt 1v1-ezni.
  • Nethyrrea
    nem folyton 400 vs 400-as fleetekben kell nyomni a pvpt, és máris nem lesz ilyen gond
  • Fenrir
    Amúgy pontosan így történt :P
  • Jakuza001
    Te meg ne kamuzz, megutaltad a TASE es a HUN beirasokat es azert nem jatszol es nem is akarod a hulyesegeiket latni, ezert hagytad ott es punk-tum. :D
  • Fenrir
    Kösz Jaku :D
  • Jakuza001
    Ahogy hust se enni ? :D
  • Fenrir
    Ha egyedül kellene akkor meg sem vettem volna, de a régi klánom azzal játszik (őket már lassan 10 éve ismerem) úgyhogy főleg a társaság miatt játszok vele.
  • DeviloftheHell
    hogy lehet azzal a szeméttel játszani? :D
  • Fenrir
    Heh?
  • gvarga12
    valahogy nekem nem stimmel a szamitas egy nullaval tobb a vege neki...
  • Fenrir
    Áhh, kijött a 4.0.1 a wow-hoz, most nincs időm meg energiám más játékra.
  • Jakuza001
    Miert valaha is voltal ? :D
    A viccet felreteve, logolj be azt tanithatod a fiatalokat, en mar ugy is lusta vagyok minden csemetenek a hona ala nyulni.
    Ugy is mar nagyon nyaggatnak, elukon a volt FBI-os cimboraddal, hogy vigyem oket PvPzni.
  • Fenrir
    Már a top20-ban sem vagyok benne :\
  • Jakuza001
    http://nbnkillboard.imgl.hu/ te noob. :D
  • Fenrir
    Nincs meg már a link és a google sem találja.
  • Jakuza001
    Menj es csekkold le. :D
    Amugy a Tyrannis ota nem nagyon van kedvem PvPzni, mert halal szar lagos az egesz.
    Sose volt ilyen rossz a helyzet szvsz, pedig mar kozel 8 eve nyustolom ezt a szart. :DDDD
  • Fenrir
    Megvan még a killboardunk? :)
  • Torzonborz
    nem , csak igazi vérkerbír , legalább is itt EVE-ben. :D
    én is meglepődtem magamon mer' szeretem a pvp-t de itt mindig kimaradok a jóból.
    de legalább jó az arányom :D
  • Jakuza001
    Te ilyen vilagbekeket a nepnek, tipusu ember vagy ? :D

http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&plt_id=644003