7619
-
#59 hmm .. fileplaneten 1 óra sorbaállást nem akarom .. nincs más mirror? :) -
#58 multiplayer lehetőség :))
de komolyra fordítva:
van benne aszteroida bányászási lehetőség, mely az elite-ben emlékeim szerint nem volt :) -
#57 jooo .. van 10 nap trial .. holnap megyek :] -
#56 pl? -
#55 HMUDA: az ELITE-t tudom hogy nehéz lesz felülmulni, de ennek sok mindenben sikerült (de nem mindenben) :)) -
#54 Puffffff.
Méghogy ez veri kenterbe az Elite-t? Ebben még rendes Dogfight sincs, csak eszetlen egérkattinggatás. A videó alapján még az EnB-ban is nagyonn szabadságod volt a harcban. Persze ez csak első benyomás, de ezek alapján csak a grafikában múlja felül a nagy öreget. -
#53 Mindenesetre nekem bejön :))
X2 ala multiplayer :)), bár attól kicsit eltér :) -
#52 Max grafikailag múlható felül. Na majd talán az Elite 4. :D -
#51 na ja . az ELit gama volt.. ;> -
#50 Höhöhöhö...
Az Elite2-ben alapból 100000*100000 szektor volt és mindegyik szektorban átlag 4-5 darab rendszer, szóval lehet számolgatni. :DDDDDDD -
#49 HMUDA: az Elite-t ennyi próba után is kenterbe veri :))
A térkép meg kizoomolt állapotot tükröz, azt ki lehet nagyítani, nagyon durva, legalább 100.000 naprendszer van benne (első blikkre) -
#48 A térkép alapján nem egy Elite mértékű valami, de mai léptékkel nézve szép próbálkozás. :-) -
#47 Játszik most vki, mennyire vagytok előrehaladott állapotban? -
balty #46 File planet account viszont szinté pénzbe kerül ha jól látom. -
#45 Na amíg bányászik pár kérdés:
1000 Isk az sok vagy kevés :)) tudom hülye kérdés, de akkor is felteszem :)) -
#44 na mind1 most épp Amsen ben vagyok és VEldspar bányászattal foglalkozom, az legalább stabil, biztos jövedelmet hoz :)) -
#43 hát az tényleg eléggé bonyolult, még hirtelen elmagyarázni se tudom...valami Advanced Market info-t keress... -
#42 Meg mire jó a BluePrints ? -
#41 na előfizettem, elkezdtem egy Caldari férfi közgazdász tudóssal :)
De egy kicsit elsőre kaotikus a dolog.
Pl. Honnan tudom, hogy amit vettem árú, az a másik helyen mennyivel olcsóbb/drágább?
meg hasonlók :)) -
#40 fileplanet accounthoz jar 10 napi probajatek,probalkozz ott -
#39 Kérdés: a tutorial részhez is kell account ?
most szedtem és tettem fel, de addig nem akarok előfizetni rá, amíg nem kóstoltam bele :))
Ja a térkép nagyon durván néz ki (mindegyik naprendszerbe el lehet menni?) -
#38 erről jut eszembe: van is az állomásokon belül, a jobb oldali Station menüben a medic v. mi gomb, asszem azon belül láttam is valami klónozó v. hibernáló lehetőséget, no majd megnézem... -
#37 Nem tudom, de ha egy csepp eszük van (és szerintem van), akkor nyugodtan megengedik, hogy "lefagyaszd" a karaktered pár hónapra... sőt akár tovább.
DB -
#36 mármint az EVE-t (onnan ahol abbahagytam mondjuk 2 hónapja) -
#35 nekem Budapest Bank-os kártyám van, és rajta van, hogy VISA ELECTRON (electronic use only)...de régebben a Live For Speed nevű játékért nem tudtam fizetni vele...
ha letelik a 14 nap, majd lehet, hogy kipróbálom az EVE-el, vagy megérdeklődöm a bankban...
most elgondolkodtam: végül is havonta kell perkálni nem igaz?? Vagyis kihagyhatok 1-2 hónapot mondjuk, és utána folytathatom, nem??? -
#34 Háát... adhatnék tanácsot, de minek :) szerezz be egy pénzes csajt, akinél lakhatsz, stb :))
Na de komolyra: már tudtam MMORPG-ért VISA ELECTRON kártyával is fizetni! Szóval van remény..
DB -
#33 közalkalmazotti fizetés(nettó 70), albérletben lakom, telefo, adsl, gáz, villany...szóval alig marad valami...most lesz egy kis fizetés emelés, de nem túl sok...de amúgy se tudok neten keresztül perkálni a mostani bankkártyámmal, vagy lehet máshogy is? -
#32 Na, kb. nekem is ugyanez a véleményem EDDIG - bár a szívem csücske a Neocron lenne (témakör és hangulat miatt), de az sokkal kevésbé szép, és nagyon kevesen nyomják sajna.
Bétában tényleg én is csak szenvedtem vele, régi, gyenge gépen (Gef2MX), de a Radeon9500-on minden maxon 1280x1024-ben alig-alig röccen be... és valami _csodaszép_!
Megnéztem a készítők (izlandi cég!) honlapját, és nem semmi csávók, kettő közülök computergrafikát és designt tanít egyetemen... szóval nem véletlen az igényesség.
Remélem még sokan összejövünl!
Juang, ne mondd már hogy nem tudsz 4000 Ft-ot rászánni +30 napi játékra... :) de komolyan - ha szerinted is megérné...
DB -
#31 Tomper helyett Donnie-t kellett volna írnom...bár látom már ő is nekiállt :)
ez a "warp to" dolog nagyon királyul van kitalálva, végre nem kell mindíg jump körökön átmenni (freelancer), és nagyon jól néz ki...bár az parás, és kicsit gaygi, hogy átmegy a bolygókon, de szerencsére ritkán fordul elő ... -
#30 Én is abban a cipőben járok, mint Tomper (béta teszt volt, most 14 napos exklúziv accountot is kaptam), és hétfőn elkezdtem nyomni...
...és meg kell mondjam nagyot csalódtam POZITÍV értelemben...annak idején, amikor a bétát teszteltem, még jóval gyengébb gépem volt, így maga a játék kicsit kínszenvedés volt. Eleve nem vagyok RPG-s, eddig csak a Morrowind-el játszottam kicsikét, de a középkori hangulat nekem nem igazán fekszik. Sok bug is volt benne, küldtem is az észrevételeimet, eljátszottam egy darabig vele, aztán eltünt a süllyesztőbe...
DE MOST: újra kipróbálva normális gépen, szép a játék még mai szemmel nézve is, jól fut 1024-ben, szóval rendben van. A hangulat király, rendkívül összetett a játék, de megtanulható, és tetszik, hogy az irányítás olyan windowsos :)...bal gommbal végzel műveletet, jobb gombal jönnek a menük, így könnyen megszokja az ember...
...eleinte csalódott voltam, hogy nem belső nézetből direkt irányítással (joystick) kell az űrhajót irányítani, de rájöttem, hogy ez nem az a típusu játék, és könnyen megbarátkoztam vele. Ez a külső nézetes irányítás olyasmi, mintha a hegemoniában vagy a homeworldben egy egységet (űrhajót) irányítanál...szal rendben van...
azt kell mondjam a játék nagyon jó össze van rakva, szinte példátlanul...rengeteg az info benne, nem is tudom, hogy tudták ezt összehozni, gratula a készítőknek...
...sajnálom, ha letelik majd a 14 nap, ugyanis nincs pénzem, hogy havonta nyomjam, pedig megérné az biztos. Mindenkinek, aki megengedheti magának bátran ajánlom, próbálja ki!!! -
#29 terkep
minden egyes pont egy naprendszert takar :) -
#28 Nézegetem a hivatalos honlapot, és szép lassan nedvesedem... elképesztően igényes és bőséges info, remek háttértörténet, csodaszép design... és a magyar kommunity is egész komoly, jelenleg is bővül és aktív. Teljesen jó, hogy jövő héten szabin leszek és bele tudok mélyedni jobban.. de vajon ki írja meg helyettem a szakdogámat? :)))
DB -
#27 meg enis a tutorialokkat nyomom :) -
#26 Na, este későn nyomtam picit... valóban a legkirályabb karaktergenerálás ma a piacon, maga a stílusa jó! Az egész játék grafikája szuper - ez már a bétában is látszott. Egyelőre pár tutorialt nyomtam, sikerült bedokkolnom egy állomásba, finomítani ásványt, utána már nem volt másra idő. Ma este jobban beleásom magam, és majd írok. Tomper, jutottál már valamire?
DB -
#25 Regisztrált FilePlaneteseknek is van free trial!!
info itt : http://www.eve-online.com/enb/
DB -
#24 naenmar jatszok valahol, karakterarcgeneralas valahalatott legjobb, a jatek elsonek kicsit bonyolultnak tunik, de ez nem hatrany :) -
#23 hmm keredezi hova rakja, mondom neki D, elkezdodik a telepites egy kis ido mulva kiirja,hogy nincs eleg hely a C-n :) -
#22 Kösz a linket már töltöm is :)) -
K.András #21 http://eve-online.uw.hu/ -
#20 Na ez szépis, meg olvasásra jónak is tünik, lehet előfizetek egy hónara :))
Kicsit Elite-s nek tünik így olvasásra .)) és az JÓ !