7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • [HUN]PAStheLoD
    71% .. egész jól jön .. ebéd után lennlesz :)
  • toMpEr
    na csak sikerult:
  • Botond #97
    örülök,hogy egyáltalán jön lefele ^^
  • toMpEr
    ahelyettt,hogy panaszkodsz inkabb keresnel masik mirrort
  • toMpEr
    ooo hogy lehet hajot valtani? ottvan a bazison mindket hajom, de nemtudom megmondani neki,hogy a masik legyen az aktiv
  • Botond #94
    21%,de már csak 6 óra lol
  • [HUN]PAStheLoD
    HUN Corp. ot fel kéne keresni ...
  • toMpEr
    en meg a tutorial missionoket csinalom, te mar vegeztel veluk?
    most vettem uj hajot, ezzel remelem majd jobban megy majd a kalozirtas.
  • toMpEr
    hmm en szivesen irnek hozza scripteket (python a kedvenc nyelvem :)), csak kene valami referencia doksit talalni
  • Botond #90
    256/768 chelló,márc6án bővítettek sávszélességet,és mivl én febr 27én kaptam meg már új modem van ami bírja is...
  • Botond #89
    nekem 247/247es
  • [HUN]PAStheLoD
    ehh én invitellel szopok .. gondolom neked 1024es csellód van
  • [HUN]PAStheLoD
    pub.xferla13.fileplanet.com
  • [HUN]PAStheLoD
    hát nemtom .. én a 444/444-es szerverről töltöm most..
  • Botond #85
    62 mega :-P
  • Botond #84
    lehet rossz szervert választottam...a sima ami be van linkelve jött nekem is 103al ,de ez a fileplanetes 6 órás download nem az igazi
  • [HUN]PAStheLoD
    JAJA .. 350 Kbit/s azaz 44 KByte/s ... és már 20 mega :P
  • Botond #82
    mert nekem 22 az átlag
  • [HUN]PAStheLoD
    igen .. lehet folytatni :]
  • Botond #80
    fileplanetről?
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem 40-el jött..
  • [HUN]PAStheLoD
    fileplanet elmehet és .. tehet még 1 szivességet ... elindul a letöltés erre elszörfingelek egy másik ablakba leáll a letöltés :(
  • Botond #77
    ja de onnan erős 20al jön csak...
  • [HUN]PAStheLoD
    leszedtem az FTP-ről amit itt lejebb adott vki.. igen ám de az nem a 10 napos :( most szedhetem újra... a fileplanetről
  • [HUN]PAStheLoD
    szerintem lehet (pyton-ban lehet hozzá scripteket írni.. szvsz nézz körül a külf. fansiteokon)
  • Botond #74
    basszus,nincs rendes pvp,csak pkzás...
  • Botond #73
    na töltöm a 10napos trialt én is
  • Valen
    Nekem alapba ablakba fut, nemtom milyen felbontásban (a desktop 1280-ban), de az ALT+ENTER-rel kitudom tenni FULL SCREEN-be ha akarom, de nem akarom, mert így legaláb mellette tudok fórumot olvasni :))

Ja tényleg lehet valahogy automatizálni a következőt:

GO Asteroida mező, bányász vmelyik (de mindig ugyanaz) aszteroida, ha megtelt go állomás, átrak állomás raktár, kidock, go asteroida, bányász ..... és így tovább, mert ha igen, az megkönnyítené az életem, mert már vagy a 100. ilyen kört teszem, s nem rosz pénz jön be, de már kezd manuálisan kicsit uncsi lenni :))
  • toMpEr
    Nemhiszem,hogy egy normalis monitoron problemat jelenthet elolvasni a betuket, nekem legalabbis meg nem volt ilyen jellegu gondom. (17", 1024)
  • Hmuda
    Még a csata is gyenge.
  • Hmuda
    Bakker, hogy tudtok ti ezzel játszani? majd kifolyik a szemem annyira kicsit azok a rohadt betű és max 12-es méretet lehet ráaggatni. Szánalmas. Az egyetlen jó dolog ebben a játékban az a karaktergenerálás és annyi.
  • maric
    hmm, valóban elég szépen le vannak pusztitva a mezök :) én most Scordite-t bányászok, de kiprobálom ujra mindet.

• Valen
    kösz, de eddig csak ezekkel találkoztam :))
  • maric
    omber volt a legjobb, még a bétás idöszakban végigturtuk az aszteroidákat. Érdemes vele probálkozni, bár ritkább mint a többi.
  • Hmuda
    köcc, csekkolom
  • Valen
    Melyiket érdemes bányászni + finomítva eladni?

Veldspar
    Scordite
    Pyroxeres
  • toMpEr
    http://www.fileplanet.com/promotions/eve/
  • Hmuda
    Hogyan van itt a trial? Fileplaneten nem találtam és a honlapon sincs erröl info. Nem voltam bétás.
  • Hmuda
    Sőt, bolygón is lehetett.
  • Hmuda
    De volt.