7619
-
balty #139 Itt találtok infot:
http://www.eve-online.com/enb/
Valamint a honlap fórumán elég tapasztalt játékosok vannak, ha kérdeztek tudnak segíteni! -
#138 ja,ez jó kérdés -
#137 mi a neved? :-D -
#136 hogy lehet a hun csatornara csatlakozni? -
#135 hat ezek sem sokaig lesznek a piacon...
8 ezer ember nevetseges.
Egy amatör ingyenes rpg-nek ok, de egy profi cegnek...?!
"This evening at 21:04, 8.867 played EVE Online at the same time. This is the twelfth consecutive Sunday that EVE Online breaks what is probably a world record for highest number of players together, at the same time, in the same persistent 3D world." -
balty #134 Akinek a Freelancer tetszett azoknak mindenképpen ki kell probálni ezt a játékot, mert nagyon jó. A FilePlaneten lehet igyen letölteni a 10 napos próba verziót. Bent a játékban mindenkinek ajánlom a hun csatit mert itt tudunk segíteni hasznos infokkal. -
#133 király akkor felveszlek téged is buddy-nak ..
na megyek mer csak 1000 trial acc-ot szolgál ki remélem beférek ;>
-
#132 na letöltöttem én is,és Botond néven kenem,egész jónak néz ki -
#131 már üzentem neked .) -
#130 üzennék neked de 100 izébe kerül ha nem veszel fel a listábdra :] -
#129 na megkérdeztem HUN osokat .. 14 Euró .. 4500-5000 Ft itthon .. most bányászok :| -
#128 Bebaszna ha harminc lenne. az is 12-15 mind minden más. Tény, hogy ez a 7 dolcsi elég kevés. -
#127 én ValenHUN néven vagyok :)) -
#126 naaa .. tökjó már le is fagyasztottam :D
de már tutoriallal végeztem ;>
Lord Pas néven jáccok :] de még kicsit zavaros a dolog ...
viszont nagyon teccik és havi 7 dolcsi az nem is olyan hűűdesok mer galaxies meg havi 30 asszem -
#125 és adott neki bányász lézert induláskor, melyet mielöbb le kell cserélni vmi gyorsabbra, mert különben 10000 év míg kibányássza a raktérnyi anyagot :) -
#124 az én emberem egy
Caldari, bal oldali (a képernyőn) férfi, aki kereskedelmi tudományokat tanult :)) -
#123 Anélkül meg kicsit macerás megoldani a tutorialt. Bezzeg az előzőnek adott. -
#122 Végre rászánnám magam a játékra, erre csinálok karit, berakom bányásnak, erre nem ad bányászlézert. Pfff... -
#121 Az -
#120 7 dollár/hónap, kössz nem :P
JAJJJ PEEDIG EZ EGY IGEN JÓ JÁTÉK! :((((((((((( -
#119 Az bizony, de ha regelsz a FilePlaneten Accountot, akkor 10 nap próba van :)) -
#118 Banyek. Ez fizetős :(( -
#117 Már indítom is a letöltést :)
A lineage 2t meg törlöm, úgyse enged fel soha :( -
#116 39% nálam -
#115 valamire biztosan jók az biztos, de hogy mire az a jó kérdés :))
Egyenlőre eddig a bányászat jött be a legjobban .))
próbáltam Antibiotikummal kereskedni, de kicsi volt rajta a haszon :((
Az ércet meg legalább ingyen tudom kibányászni :) -
#114 http://www.fileplanet.com/promotions/eve/
na itt :P -
#113 de .. van .. olvas vissza ! FilePlanet.com/enb asszem :P -
#112 hmm kicsit akadozik fileplanet de azért jön rendesen :P -
#111 Áh. Ez jó játék :D
Nincs free trial verziója? -
#110 es amugy mit lehet csinalni az alapanyagokkal azon kivul,hogy eladod? valamire biztos jok -
#109 de akkor mit csináljak a másik hajóval ??? kéne a lé, de ha nem tudom eladni az alap vackaimat, akkor ottmarad rajta a nyakamon :(( -
#108 ja, en tegnap igy csinaltam es reggelre megtanulta :) -
#107 Ja úgy vettem észre hogy akkor is tanulom a skillt ha épp nem játszom :))
ez azért jó mert beteszek egy skillt tanulni lefekvés elött és mire felkelek már meg is tanultam :)) -
#106 tudom olvastam :((, de legalább csak 1 óráig :))
-
#105 1-tol 2-ig leallas van -
#104 nemtudom, ense adtam el -
#103 De pl. még nem tudtam eladni a basic mine lasert + az alap hajómat (hiába vettem egy jobbat), a hajóra kiírja hogy nem adhatom el :(( mit kell csinálni hogy eladhassam? -
#102 Kibányászod az ércet a hajóval, elviszed a stationra, ott megfinomítod (refine) és utánn ajó pénzért eladod :))
de az alapércekből 333-at tudsz min. finomítani :)) -
#101 Na most lépek be :)) -
#100 es mit lehet csinalni az alapanyagokkal?