7619
-
Corey #179 thx, intézkedem ha minden stuff megvan -
#178 165ös komment -
Corey #177 nah lassan csorog lefele a trial, még pár órácska. Mit kell tenni hogy elérjelek titeket? -
balty #176 Biztos lehetséges a kihagyás. Csak jó lenne tudni meddig örzik meg a karaktereket. -
#175 lehetséges az ebben a játékban, hogy mondjuk előfizetek egy hónapra, majd utána kihagyok 1-2 hónapot, majd újra kifizetek egy hónapot és onnan folytatom, ahol abbahagytam??? -
balty #174 A tegnapi egésznapos bányászás vége 210k pyreit, ami 8 egyelő részre osztva kb 100k lesz. Nálam van a cucoss még nem adtam el. Mert katasztrofálisan alacsony sztem ez a 4 körül érték amit adnak érte. Majd döntsétek el mi legyen a sorsa. Amúgy az leszürhető, hogy scorditot nem érdemes finomítani. Kb 4* lett volna pénz, ha finomítás nélkül viszük eladni. Vettem egy szállítóhajót, ha valaki akar jönni bányászni 17 után Milesbe talizhatunk, és rögtön szállítok mindent finomitatlanul eladni. Így rögtön utalható a pénz, vagyis az elosztás is igazságosabb lesz. -
#173 már megvagyok .. imicusom van újra .. de nemakarok visszamenni CREO DRONE-ra a cuccaimért mer félő hogy szétkapnak .. .valaki elhozhatná .. de szerintem nem igazán lehetséges :( -
balty #172 Lehet megkéne probálnod kapszulában másik rendszerbe átjutnod. Ahol más faj van. -
#171 milyen baleset?lol -
#170 hát eddig jó vót .. de aztán most meg lőnek ránk a CONCORD-os hajók (tomperre meg rám) kis baleset törpént -
#169 no, hétvégén nem voltam gép közelben, de ma este majd nyomom egy kicsit...meg beállítom ezt a hun csatit...
most tényleg...mennyibe kerül egy hónap, mert a honlapon úgy olvastam, hogy egy új accounttal 19.95 dollár 1 hónapra...de nekem már van accountom, most ezt a 14 napos hozzáférést kaptam, mert béta teszter voltam...így mennyi, ha meg akarom hosszabbítani? -
#168 ha trialozni akarsz akkor igen -
Corey #167 csak a fileplanet-ről lehet leszedni? fél órát kell várnom még addig a sorban:P amúgy régebbóta ismerem játékot, kiváncsi vagyok milyen -
balty #166 Megy a szerver! -
balty #165 Gyere be a hun csatira.
Chanelnél kiválasztod hogy új és beírod,hogy :
hun -
#164 Sziasztok!
Látom azért vannak páran akik tolják az EVE-et :) Ennek örülök. Hála istennek kaptam egy sajnos csak 14 napos hozzáférést mivel beta tester voltam. Akkor nem igen találkoztam magyarokkal odabent. Merrefele szoktatok "dolgozni"? Bár nem tudom mennyi segítségre lehetek egy 2 napos karakterrel és egy Tristannal, de majd azért ha kell valami szóljatok :D -
balty #163 Tomper eltüntél. Bár most szerver restart van elvileg 15 perc, de peszimisták szerint lesz egy óra is:) -
#162 huhh .. ez jó game :]
-
#161 nemteljesen ok most -
#160 már tőt :] -
#159 :]
na akkor megnyugodtam .. azthittem csak engem szopat .. már megyek vissza :D hátha van vmi könnyű préda :P -
#158 remelem a dronjaim nem tevednek el :) -
#157 engemis -
#156 na .. most kidobott :| -
#155 jah -
#154 33 nap 3000 ft .. nem vészes ... -
Jozif #153 Sziasztok.
Nemrég hÍvta fel a figyelmemet Valen corptárs erre a topicra. Már régebben indítottam egyet én is de sajnos akkor még nem volt nagyon olyan ember akit érdekelt volna ez a játék. Nagyon örülök-örülünk, hogy ennyien lettünk hirtelen, bár ez részben köszönhető a fileplanet, és a buddy programoknak. Szerintem mindenki próbálja ki a játékot, és ha teheti legalább próbaképpen 1 hónapra fizessen rá elő, mert 10 nap alatt sajnos nem lehet véleményt alkotni róla. Én több mint 4 hónapja játszom, és még mindíg vannak olyan dolgok amiket most tudok meg. Amint már ez előttem írók írták a játékon belül a HUn channelen találtok meg minket, vagy a saját oldalunk fórumán is lehet kérdezni, de mostantól ezt a fórumot is figyelemmel fogom kísérni.
Jelenleg kb 20-25 aktív magyar ember játszik, ebből 16 a HUN corp tagja. Szóval aki rászánja magát, hogy belevág akár csatlakozik hozzánk, akár nem nem lesz egyedül az EVE univerzumában. Akit esetleg érdekel a csatlakozás az bővebb információt az oldalunkon talál, a corp. szabályzat menüpont alatt, bővebben pedig "személyes" megbeszélés után.
Üdv: Jozif [HUN corp] -
#152 100 napos card - 9000 ft
na így mindjárt másabb -
#151 amíg béluka 8.10ért veszi a sco.... nyersanyagot,addig nem számít,kell még neki 653175471trilliárd egység,szal egy darabig elleszek :-DDDDDDD -
#150 Ezt mindenki tudja remélem !!! :
Alapból tud mindenki refinery-t, de a kibányászottt érc finomítása során az alacsony skillel rendelkezők kevesebbet tudnak kifinomítani belőle, mint a magasabb skillel rendelkezők, ergo az alábbiakra spec emberekre van szükség az optimális gyártáshoz / pénzkereséshez:
1. Magas bányászati és egyéb bányász skillel rendelkező egyén. (pl. 3-4 fő)
2. Nagy teherhajót vezetni képes + magas refineryvel + magas trade bónusszal rendelkező szállító (1-2 fő)
3. Magas gyártási képességgel rendlekző tag, aki képes emberi áron, emberi időben legyártani a cuccot (1 fő)
-
#149 vkinek dolgoznia is kell :-DDDDDDDDDD -
#148 HMUDA gyere a HUN csatornára !!! a chanelnél kiválasztod hogy új és HUN-t beírod -
#147 zd tetszeni a játék (bár az Elite-el egy szinten emlegetni még mindig szentségtörés :D). Galant (vagy mifene) bányász vagyok Hmuda néven. épp most tanulom a 4. szintű bányászatot, két nap és kész is van. :P
Poén, hogy ma ugrottam, erre egy nagy szállítóhajóba teleportáltam, és végig magammal cipeltem, egészen dokkolásig. Érdekes... -
#146 DE MÉG MÁST :DD érted innen SGről ? :! :DD :P
mi még bányászunk ;> -
#145 de én most fekszem már,holnap nagy locsolkodást csapok :-D -
#144 benn vagyunk HUN csatin amikor toljuk :-) -
#143 na .. up!
mást nem érdekel? ! -
balty #142 Sorry rossz link. Ez a magyar oldal:
http://eve-online.uw.hu/ -
#141 rájöttem :-)
channels (bal oldali menü) új channel beírod HUN,aztán benn is vagy -
balty #140 Chanels. New chanel. És itt beírod hogy: hun