7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Valen
    Botond: én spec a routerbe épített tűzfalamat használom, de az bőven elég :))
  • Valen
    na van lvl 4 refinery, most nyomom a lvl 4 mining-et :))

Shuttle-t 2,5k-ért veszek :))

• balty
    17 körül megyek én is azt fimoítás és eladás után osztozunk, testvériesen:). Kenőpénzt elfogadok:)
  • PsychoStarfish
    Jajj mégvalami. Gallente shuttle-t Villoreban tudok gyártani akinek kell. Csak 3500 Tritanium kell ha jól emléxem. Bár shuttle kinek kell bahh :D
  • PsychoStarfish
    Wehehe látszik nemtok írni :D lol kurva fejfájás. :D miney = money :D
  • PsychoStarfish
    Nyah. Leszek EVE-ben csak nem leszek itthon :) nemtom haza érek e 5-re, de a miney-t majd rendezzük Valennel :D Amúgy akkor ma omber bányászat?

Xsyloc :D merhogy énvagyok :D lol
  • balty
    Utánna néztem a havi díjnak:
    1-month-plan € 14.95 € 14.95
    3-month-plan € 11.95 € 35.85
    6-month-plan € 10.95 € 65.70
  • Botond #212
    írtak vissza:

"Köszönjük az elküldött IP címeket a betörési kísérlettel kapcsolatban.
    Hálózatfelügyeleti munkatársainkat tájékoztatjuk a problémáról, azonban
    szükségünk lenne az Ön tuzfalának logjaira amely bizonyítja, hogy az említett IP
    címekrol illegális tevékenységekkel próbálkoznak. Ezeket a logokat kérjük küldje
    el az [email protected] email címre, hogy közvetlenül hálózati szakembereink
    legyenek értesítve és minél gyorsabban lépni tudjanak az ügyben.

A levélben az alábbi formában és tartalomban szerepeljenek az adatok:
    1. A hibabejelentés sima ASCII text formátumú legyen, hogy pl. Unix alatt is
    tudjak olvasni.
    2. A log lehetoleg ne csatolt dokumentumként legyen elküldve.
    3. A betörési kísérlet pontos dátuma, óra, perc, másodperc
    4. Forrás ip vagy host
    5. Forrás port
    6. Cél ip
    7. Cél port
    8. Protokoll
    9. Ha több támadas érkezik egy ip címrol, akkor a támadas idejének sorrendjében
    legyenek az adatok felsorolva.
    10. A hitelesség érdekeben az eredeti log file-t is másolja be az elküldendo
    levélbe.

Együttmuködését és megértését elore is köszönjük.

Tisztelettel
    UPC Magyarország Kft.
    Abuse Team"

[email protected]ól
  • balty
    Majd mesélj, mit mond a chello. Engem is onnan támadnak, de folyamatosan.
  • Botond #210
    ja,én is zonealarmot tettem fel,eddig 2 chellós címről is támadnak de nagyon,de már elküldtem IPket a chellónak,nemtom micsinálnak vele...
  • Valen
    Személy szerint a Norton Internet Security-t ajánlom vagy az XP beépített tűzfalát :))

van még a Zone Alarm, de az sokaknak nem tettszik
  • AdamusTorK
    tudom, hogy nem ehez a témához tartozik, de melyiktűzfalat érdemes használni? Most az XPs cuccot használom, elötte volt Norton Personal Firewall, de az elnyomta a netem (túl biztonságosra állítottam). Nincs valami jól védő, de nem túlságosan jól?
  • Botond #207
    boccs mindenkitől,hogy olyan hirtelen eltüntem,csak támadnak(a netről),és most építem fel a védelmet,aztán lefekszek...2perce van fenn firewall,máris 6 támadás blockolva...
  • Marchus
    jah, még igen -)
    sorc-cal mentem aminek Marchus volt a neve, deh régen volt, és a végére megutáltam a karit.
    már egy ideje egy Stalky nevű reaverrel gamelek, deh RvR-re nincs mindig lehetőségem kijönni reaverrel ;<
  • Botond #205
    sose láttalak,aod vagy,vagy ki? :-)
  • Marchus
    Sajnos egyik gammával se toltam, mikor meglett a net gyorsan rászoktam az mmorpg -ékre -)
    Elit-ről meg csak GS-ről tudtam meg hogy van olyan -)

Jah, lehet hogy már párszor találkoztunk kint, deh akkor biztos hogy egyikünk halt ozt /release mehetett... -)
  • Botond #203
    teljesen más,ha ismered a freelancert,vagy a privateert,vagy az elitet,na akkor képzeld el azt beépített csettel,és akkor helyben is vagyunk...ismerlek btw? :-)
  • Marchus
    Jé, egy Botond -)
    DAoC -hoz képest milyen a game?
  • Marchus
    Hi all
    a régi bétához képest sokat fejlődött a game? Van asszem 14 hetes próbagammám még. Gondolom csak akkortól amikortól aktiválom ^^.
    Kár hogy lemaradtam a béta utsó napjáról, mert akkor lehetett volna vandálkodni ]-)
  • toMpEr
    Smart Bookmark szallito-egyeneknek
  • Botond #199
    azt még nemtom,ma átalakítom a béta acc-t,és akkor megtudom
  • Corey
    eléggé megteccett a game, és azt hiszem befizetek erre.. bár lehet hogy csak nyár elején, június közepén, mivel sok időm most az érettségivel fog elmenni
  • balty
    Ha van már normális acc-d, mennyi a havidíj ?
  • DonnieBrasco
    Üdv! Köszi a mai segítséget Valen-nek és mindenki másnak! Kár, hogy szakdogaírás miatt csak benézegetni van időm :( Pedig jó lenne a free trial alatt alkotni valamit, hátha meghosszabítom... 4 rugó nem a világ :)

DB
  • Botond #195
    na megnéztem 20euróért át lehet alakítani a béta acct normálissá,és akkor lesz 30 nap játékidőd
  • [HUN]PAStheLoD
    igen .. ezér csak 1000 trialos lehet fenn 1x-re .. a 8000 -ből 1000 trialos :D
  • [HUN]PAStheLoD
    már "megjavult" ... server restart óta jó
  • [HUN]PAStheLoD
    de próbálkozni fogunk :]]
  • Botond #191
    azt nem írta,hogy ingyen,csak hogy meghosszabítás :-)
  • toMpEr
    Ingyenes meghosszabbitasrol van szo...
  • Botond #189
    sztem meg igen különben mi értelme lenne?:-)
  • toMpEr
    hi, nemhiszem,hogy meglehetne hosszabbitani az accot.
  • Des
    csáó mindenki. egész faja kis játék ez. hányan vannak trialos accal innen? próbáltátok meghosszabbítani a trialt mint anno a planetsideban lehetett (mármint hogy tetszőleges ideig lehessen játszani)?
  • toMpEr
    naja azt olvastuk, csak azutan is lottek rank,hogy tobb orat alltunk az allomason
  • Botond #185
    Question
    Concord keeps killing my ship over and over again!

Answer
    If you commit an act of aggression and trigger the wrath of CONCORD then you had better run if you don´t want to risk losing your ship. Whether the aggression was intended or not, when CONCORD arrive on the scene they will exercise their well known tactic of shooting first... and asking questions later.

Scenario:
    You accidentally fire on a player and CONCORD takes out your ship. You dock in your pod, change ships and head out to collect your items in the cargo container. As soon as you undock, CONCORD ship kills you again.

This is because CONCORD still remembers you as the aggressor from the previous incident. If you undock or jump then you are always refreshing (or resetting) their memory. But if you stay docked in a station, without logging out, for 20 minutes then you should be able to return to space safely. Always try it in a noob ship or in a shuttle first though, just to be on the safe side.

REMEMBER: You must be online for 20 minutes in the station. You can´t log out, wait, then log in again. P.s. It is a good idea to have someone pick up your stuff that was left in the cargo container. That might minimize the loss a little bit

ezt figyelmedbe ajánlanám
  • Botond #184
    lehet nem nekem szól,de én azé jól elvagyok vele...
  • Valen
    "KICSI" :)))
  • AdamusTorK
    Gyüvök én is skacok.... de a FilePlanet-en a 10napos demó az ügye tudjátok, nem a nagyközönségnek, hanem az EA által cserbenhagyott Earth and Beyond játékosoknak szól?

Na mindegy... :P remélem találxunk még valahol az univerzumba... úgyis olyan kicsi ez a világ :)
  • Hmuda
    Tök jó, találkoztam pár sráccal a training grounds-on. Bevettek a csapatba, de sajna véletlen az egyiküket kezdtem el lőni (még nem tudtam, hogy a lila a group szine), erre megjönnek a zsaruk, szétlőnek, a kapszulámmal gyorsan a bázisra, és az egyik tök rendes volt, mert behozta a cuccomat a bázisra. Az ilyen játékosokat birom a legjobban.
  • balty
    Kifagyott és nemtok vissza jutni megy szerver elve? Valne amint bejutok adom a pénzed!!!