7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Valen
    ez a GMT 23:55 ez nálunk hány óra? 01:55?
  • Jozif
    hát lol. szvsz amikor a többiek :)
  • balty
    Most, hogy mondod. A HUNCorp honlapján. Az az a honlapukon, tényleg mikor is kerülök fel a tagok listájára?:)
  • Jozif
    mi az, hogy "honlapoTOKON"???? Hmm Megváltozott volna az infod?
  • balty
    A honlapotokon a fórumban elkezdtem olvasni a hajónaplót. Gondoltam, hogy nem könnyü az élet a 0-s rendszerben, de azért ennyire. Nah majd később, ha lesz idő folytatom az olvasást. Ez tetszik, hogy vezettek naplót!
  • Jozif
    Szerintem ha valaki nem 10 napos acc-al nyomja, és előfizet, akkor úgy érdemes kezdeni, hogy először megcsinálja az összes learning skillt legalább lvl3 ra de jobb 4 re. (analitic mind, iron will, spatial awarness, instant recall, és a learning).Emphaty csak akkor kell ha valaki agent missionokat is akar majd csinálni
  • balty
    Felnyomathatom egy igyenes tárhelyre pl. uw-re, bár acc-t se nehéz csinálni hozzás, és 100 megás tárhelyet kapsz.
    Képet, hogy tudok beszúrni?
    Talán így?:
  • PsychoStarfish
    Ehh. Nem tudom valakihez feltölteni a bug videjóm? alig több mint 4 mega. :)
  • balty
    Ma 12:00 – 00:00 Szerverleállás lesz. A kiszolgálón a tarnakciókezelést 3* növelik 10 ezerre, vagyis párhuzamos képes lesz kiszolgálni 10e befutó kérést, vagy valami hasonlót :)
    A második fázis jővő héten lesz amikor is a proceszor és a memória fejlesztés lesz soron.

• Valen
    Na feltettem a honlapomra a Skill táblámat.
  • Valen
    én vállalok finomítást, de nekem csak lvl4-es refinery skillem van csak :((
  • balty
    Hmm mégsem:))
  • balty
    És itt jön jön jön a következő szállítmány:)
  • balty
    Van 180k scorditom
    Valaki nem akarja finomítani?
  • Valen
    Balty: Még folyamatban van a tanulásuk, de a 1/4-vel már megvagyok :)
  • PsychoStarfish
    Én valahogy így indultam. Az alap mellé egyből learning. Mining addigra lvl 2 és elkezdtem a lvl 3-t. Aztán Learningot fel minimum 3-ra. Gunnery, small hybrid turetts jött utánna lvl 3-ig. Kalóz irtás. Közbne a fregatt is már 3-ra fel. Minig lvl 4, Learning ből az Empathiyn kívül a többit lvl 2-re legalább. Freagatt lvl 4, cruiser lvl 2-ig. ez előtt még rakéták meg ilyen nyalánkságok lvl 2-3.

Szóval közben kalóz irtás és tömegesbányászás.
  • balty
    Tényleg Valen azt a sok könyvet amit megvettél múltkor azt mind megtanultad ,vagy saját könyvtárad van?:)
  • Valen
    ebben is valami, én csak a saját példámat írtam le :))
  • GabiWong
    Sztem meg jöjjön rá mindneki hogy mit mien sorrendben hogy meddig jó/szeret tanulni, nem skill tanulási verseny ez :), meg inkább élvezni kell a játékot mint arra törekedni, hogy érjek el mindent hamar.

---
    Sagara Sanosuke
  • Valen
    SZtem:

1. Learning
    2. Mining + refinery
    3. Fregatt, Industrial, cruiser
    4. Gunery
    5. Navigation + elektronics + mechanics
  • balty
    Jól hangzik, majd megnézem a progit. A skillekel kapcsolatban én arra lennék kiváncsi, hogy merre célszerü elmenni. Azt már tudom ,hogy a learning skilleket célszerü minnél előbb megtanulni, valamint a mining 4 elengedhetettlen a csapatos bányászatnál. Cészerü e előbb szinte minden skillből az egyes, vagy inkább célzottan különböző képességeket kéne végig tanulni?
  • PsychoStarfish
    Balty. Jó kis progi. Követni tudod hogy hány skilled van, melyiket tanulod épp, és mennyi idő van még hátra hogy megtanuld az adot skill-t. Erről a 14 napról asszem írok majd egy kis kezdőknek szóló szösszenetet, hogy 14 nap alatt el lehet érni a cruisert, és elég sok pénzt. Na persze csak ha van rá igény.
  • balty
    Nah így talán jó lesz:
    Huncorp Weblapja
  • balty
    Az eve skill monitor-t probálta már valaki? Fenn van a <A HREF="http://eve-online.uw.hu> huncorp weblapján</A>, és azt írják:
    Egy praktikus program Megacyte-től, aminek segítségével a skillezés egy leányállom...
  • Valen
    Azt írták, nem olvastátok, hogy az un. Highway rendszereket (pl. Luminaire, Yulai, stb.) ahol tumultus volt a kapuknál, átszervezik + Volt egy kis vázlatos rajz, hogy eddig a Highway rendszerek között csak 1 út volt, ezért mindenki azon keresztül járt (5-6000 játékos), ezért most csináltak egy körgyűrűs rendszert

bővebb infó
    Itt található

valamint a Highway rendszer átszervezéséről egy vázlatos magyarázat :

MEg itt található (ha elérhető :))
  • Valen
    Ja már 13:00 óta csinálják a szervert, ami még nem lenne probléma, de nincs bent a karakteremnek tanulható skill :((,
    mert ami benvolt, az ma 11:00-kor járt le :(( és csak 14:00-kor tudtam volna újat betenni :((

Na mind1 remélem mihamarabb megoldják a gondot :))
  • balty
    Új patch került fel a szerverre. Valószinü ennek köszönhetőek a leállások. A frissétésről annyit, hogy rögtön mikor beléptem az tünt fel, hogy luminétól 1 ugrás helyett 6 ugrás távolságra vagyok :)
  • PsychoStarfish
    Hát lehet most indul be :) Így hogy szedem össze az 1 millát éjfélig lol

Xsyloc
  • balty
    Valkinek megy most a szerver??
  • Hmuda
    Ok. Biztos.
  • [HUN]PAStheLoD
    az .. hát az ilyen biomassza lehet :DD
  • Hmuda
    ammegmi?
  • Valen
    ay Isogen-t :))
  • Hmuda
    Mit ne kóstoljak? :-)
  • Valen
    biztos kostólta :))
  • balty
    Honnan tudod?:)
  • [HUN]PAStheLoD
    hahh .. az Isogen-t bányászat után nem érdemes megkostolni :D
  • Hmuda
    Néha elámulok mennyire gonosz fejeket is össze lehet hozni ezzel az arcgenerátorral.
  • PsychoStarfish
    Oksi 2,5-ért shuttle. Én benne vagyok. De a 3500 Tritaniumot te hozod :)
  • [HUN]PAStheLoD
    agnitum outpost pro 2.1 .. felrak élvez (biztonság powaa)