7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • CK1
    ez ingyenes game?
  • balty
    Jah aki Algogillébe akart menni bányászni az mind beragadt!
  • maric
    én ott ragadtam most 1 kapunál és nem tudok viszamenni :(
  • Valen
    Noodle > Te 0ssyekevered eyt a gam;t 1 m'sikkal >((
  • Noodlee
    Az én csillagrombolómon van már 8 plazmavető és 4 ionshield is! Senki nem tudja lenyomni a hajómat. :)
  • Noodlee
    Szerintem Baltynak igaza van.
  • balty
    Most olvastam, hogy tutoriál megcsinálása után, ha nem kapod meg a 2-s standiget, az bug és azt javasolják, hogy új karaktert kell kezdeni. Egyéb ötlet? Mert ezt talán most már mégse:). Csak dühít, hogy bénázok már 3 napja, hogy felnöveljem a standiget, és 1,34 áll most.
  • balty
    Szerintem nincs értelme megtanulni a lvl 5 learning skilleket! Pl. a lvl 5 learning ugyanúgy csak 2% tanulási idő megtakarítást jelent. A lvl 5 learning 7 nap alatt tanulható meg. 100 nap tanulás esetén 2% -> 2 nap megtakarítást jelent. Vagyis több, mint 1 év míg eljutsz addig, hogy a 7 nap visszajöjjön.
  • balty
    Renben értettem, és elnézést a gyanakvásért, h ilyet feltételztem rólad.
  • Valen
    Armena Missy adatlapja azért nem érhető el, mert még nem küöldte el a jó változatot :))
  • Jozif
    köszi!
  • balty
    A bantamomat ki is feljtettem pedig az az egyik legjobb hajóm mindig szerzek újat ha baja esik:)
  • balty
    Én azt hittem csak a legjobb hajót kell elküldeni, ezért most potolnám hiányosságomat: 1 budger; 2 Merlin; 1 condor; 18 shuttle (ami folyamatosan nö míg meg nem unom és nem adom el öket:)). Armina Missy karekter lapja nem érhető el kérlek majd nézz utána.
  • Valen
    Felkerült a weblapomra az első 5 HUN Corp tag karakterlapja.

Már dolgozom egy új rendszeren, mely teljesen autómatikus, remélem a kollega megtudja majd csinálni :))
  • [HUN]PAStheLoD
    de már jó :D
  • [HUN]PAStheLoD
    na .. nekem MOST ..LEFAGYOTT :D
  • balty
    Helyes, akkor mindenképpen vissza várunk és köszi a jó játék az meg van!
  • Corey
    nah lejárt 10 napos trialom, később leszek csak, lehet 1 hónap mulva.. addigis jó játékot. ügyködöm majd befizetéssel. karim addig szenved..:P
  • balty
    Neked is lehet benne részed, de a komolyabb csatákhoz legalább 2-3 hónapos kari kell sztem.
  • Arwenke
    Hat ez nem semmi... En is akrok ilyen csatat.:))
  • balty
    Szóval képek a csatáról, remélem:)

• balty
    Képek a csatáról:

• balty
    /Részlet a hajónaplóból/
    Amitől féltünk bekövetkezett, felbojdult a méhkas, egymásnak ugrott Period Basis népe és a C4.

Először egy nagyobb C4 flotta tolakodott be TCAG-be. Harci cselekmény csak elvétve történt, TPAR-ba már nem mertek beugrani. Itt gyülekeztek ugyanis a helybéliek, köztük a Hun corp. is. Jozif VVIKK és Tuskó. hatalmas, több mint 40 hajóból flotta jött ösze.

Némi várakozás után a felderítők jelentették hogy a C4 viszavonult.
    Számunkra meglepő módon a mi flottánk támadásba lendült. Ekkor még azt hittük, ennek katasztrofális vége lesz, és nem éri meg a kockázatot. Mire a flotta C4 terülrtre ért, mérete elérte a 60 hajót. -A legjelentősebb csapat amit pilótáink eddig láttak-
    Szinte hihetetlen , de ellenállás nélkül eljutottak az első C4 állomásig.Már Hun pilótákat is fűtötte a harci hév...
    A hajóhad megkezdte a C4 állomás ostromát.Az ellenállás minimális volt. Néhány hajó próbált csak meg elemenküln... sikertelenül.
    Az állomás pajzsa hamar leomlott a hatalmas tűzerő roppant ereje alatt.
    Az állomás a miénk!
    Az alábbi linken elérhető a teljes hajónapló :
    Hajónapló
  • AdamusTorK
    skacok!!! aki VISA Electron kártyával van előfizetve, az azonnal küldjön nekem egy e-mailt, hogy hogy a francba csinálta, mert nekem neműködik!!!!!!

szóva mailto:[email protected] !!!!

kössz
  • Valen
    ITT nézz körbe :))
  • Arwenke
    Mondjatok mar par jo oldalt ahol bovebb info van skillekrol meg ugy altalaban a jatekrol.
  • Valen
    Agent = Social skill = Empathy skill :))
  • balty
    Nekem agentes küldikkel kapcsoltab lenne pár kérdésem, mert nem tisztrán értek mindent. Milyen skilleket kell fejlesztenem h jobban nöljön a standingem. Mit határoz meg az ügynök mellett lévö qualty szám?
  • Valen
    7500-ra van most limitálva állítólag a max. játékosok száma :(((, próbáld újra, hátha lessz szabad slot
  • Arwenke
    Mi az hogy full cluster es nem tudok be lepni????
  • balty
    Hát ez gáz akkor azért volt gyanus h csak én meg csebal vagyunk fent:((
  • Valen
    ja, de csak vmiért max 1000 player :((( és nem vagyok köztük :))
  • balty
    Megy újból a szerver
  • Arwenke
    Helyes, gyere csak.:)
  • balty
    Ez már rég nem béta állapotban van, sztem elég gáz, hogy ilyen leállások vannak.
  • GabiWong
    Hát amig nem tul gyakori addig nincs probléma :)
    de ha hetente 2 - 3x megtörténne egy ien délutáni leállás az sztem nemlenne elfogadható.
    Persze 1-1 ien leállást kibirok :)
  • Valen
    ?????

Hát a skill tanulás Offline is történik, meg akkor is, amikor a server nem működik, ergo nagy rpobléma nincsen :))
  • GabiWong
    Az lenne a minimum hogy a leállásokat hozzáadnák a játékidődhöz ... :D
    Ha mást nem legalább az ien napköziket.
  • Valen
    már megint server down, mert a Rens nevű szektorban vmi elromlott és a GM-ek tájékoztattak mindenkit, hogy kerüljük el.

Gondolom most ezt próbálják kijavítani :))

Ez az új patch sztem nem működik tökéletesen :))
  • Botond #300
    hát én most összekülönböztem egyik guildivel,őt leduellezem meg fidelnek segítek megszerezni egy artifactot utána jövök eve-onlinozni én is sztem,mert megnéztem egy pár béta/trialt,de nem köt le egyik se,eve még úgy ahogy