7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • balty
    Az előző kép annyira tetszik, h véletlenül két példány lett belőle

• balty
    Az új cruise osztályú hajóm. Így közelről nem is olyan ronda:). Sőt..

• Noodlee
    Tök mind1! Magyar-magyar. :)
  • Valen
    Nem klán, hanem Corp :))
  • Gyudron
    Inkább a magyar klánnak mer ők még jobb arcok
  • Noodlee
    Vagy inkább passzolja át Gyudronnak, me jó arc! :)
  • Gyudron
    Szerintem inkább mindenki tartsa meg a darabot, mert pénzt azt bárhonnan lehet szerezni.
    Meg ha elég élelmes, akkor inkább vegyen darabkákat.
  • balty
    Ez komoly mert tényleg szétszórodtak a darabok. A játékosok közt osztotották szét öket. Vannak ritkább és gyakoribb darabok, hogy mire jók az majd kiderül a történet folytatásában. Mindestre annyit elárultak, hogy értékesek. A trade csatin már a ritkább darabok 2 millios áron mozognak.
  • Valen
    :)))
  • [HUN]PAStheLoD
    na ma már végre végzek a fregatt lvl 4 el .. éééés jöhet a cruiser mer abból is lvl3 kell :D
  • Gyudron
    Akkor nyomás ás szedjük össze a darabjait :
    1 db = 1 frigate
    3 db = 1 cruiser
    5 db = 1 interceptor
    10 db = 1 battleship
  • balty
    Kicsit félre fordítottam. Szóval Jove faj követe Misu Baniya diplomácia körútjáról volt szó eredetileg. Az útjára a legújabb fejlesztésű szállítóhajóval érkezett volna. Azonban működési hiba lépett fel a hajónál és 10 ezer darabra robbant szét. A diplomácia látogatást meghatározatlan időre elhalasztották.
  • balty
    1 éves az EVE! Az évforduló alkalmából Jove faj képviselője Jovian liaison diplomáciai körútra megy a főbb rendszerekben. New Caldari rendszerből indul 14-kor. Egy óráig tart az útja. Remélem lesznek majd jó képek. Amúgy a Jove-nak elég erős hajóik vannak. És jelenleg még nem játszható faj.
  • Gyudron
    7-en csak a Gonoszok vannak
    úgyhogy sztem lapozzunk
  • Valen
    Mellesleg 7-n vagytok ???
  • Valen
    Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni
  • balty
    Jó Valen találkozunk még az ürben és mind a hatan üldözni fogunk
  • Valen
    Ja mielött bárkiben felmerül, hogy Balty miért ír őnmagáról 2. számban, elárulom, hogy szegény skizofrén, szal nem kell meglepődni rajta :))
  • balty
    Van egy kis segítég ezen az oldalon, angol nyelven.
    Hasznos tudnivalók
    A magyar klánról pedig itt olvashatok:
    Hun Corp
  • balty
    Balty jófej én ismerem . Csak szóljatok neki nyugodtan. Állati segítőkész
  • balty
    Ja és akik jönnek játszani lehetöleg ne a caldari karkter indítsál, mert már dunát lehet rekeszteni belölük.:) Karakter generálásnál célszerü egyénit csinálni és az atributomokat nagyjából egyelően célszerü elosztani.
  • Gyudron
    Majd az űrben találkozunk
  • Valen
    1. Lehet nem dombornyomott bankártyával is, de pl. Visa Elektronnal NEM

én BudapestBankos Befektetési kártyát használok, azt 50e forinttól meg lehet nyitni és Dombornyomott, szal tuti működik.

2. Csak 1 game server van, a többi test és development server (teszt és fejlszetőknek finomhangolási célra)

3. aki új karit kezd, mindenféleképpen próbálja ki a variációkat, mert naygon nem mindegy hogy mire teszel Attributum pontot.

4. ha bejön a kezelőfelület, bal oldalt a menüsorban a "CHANNELS" alatt nyomjatok rá a "New Channel"-re és írjátok be HUN ekkor kerültök a HUN csatornára, ott lehet segítséget, tippet kérni.

5. Kezdő karakterrel Erősen javasolt a Tutorial végigvitele (több szempontból is)

6. Utánna a kezdő vagyon (első 1-2 Millió ISK) megszerzésében kérjétek az Idősebbek segítségét nyugodtan :))

Egyenlőre ennyi.

Ja mégvalami. Akinek kell 7 napos trial az nyugodtan küldjön nekem privatba 1 emilt. hogy Balty is ennyire nagylelkű azt nem merem kijelenteni, de majd ő úgyis kommentálja a beszólásomat :))
  • balty
  • Gyudron
    Mindent köszi, 45% a letöltés reszkessetek :)
  • balty
    Állítólag lehet, Hun csatin sztem tudnak majd segíteni!
  • Gyudron
    És előfizetni csak domború kártyával lehet ?
    Mert akkor valahonnan nagyon gyorsan szereznem kéne egyet
  • balty
    Tranquility. A többi aszem teszt szerver :). Volt már, hogy 10e voltak fön a szerverre szóval nem piskota:)
  • Gyudron
    Köszi, itt van több szerver is, vagy melyiken vagytok (HUNCORP) ?
  • balty
    Ment a mail.
    Valen 1-nél biztos többet, mert volt lehetőség send more opcióra.
  • Gyudron
    Köszi balty, dobtam egy privát :)
  • Valen
    Balty> 1 előfizető hány embernek adhat 7 napos trialt???
  • balty
    Gyudron: Priviben, ha megadsz 1 email címet, arra Eveonliról tudok küldeni 1 levelet, amelyben gondolom lesz egy kulcs.
    Bandeeka: Ha letöltöd a gamet az alábbi címről akkor neked is küldhetek egy trial kulcsot kipróbálásra.
    Eveonline
  • Gyudron
    Tudna valaki küldeni egy 7 napos trial kódot privátban ?
    Nekem sehogyan sem jött össze a trial install :(
  • Bandeeka
    Hali!
    Hogyan tudok erre a játékra előfizetni? Érdekesnek tartom és gondolom fizetni kell érte.
  • balty
    Ha a fileplanetről letöltöd a triált, ahhoz jár 10 napos account. Ha a hivatalos oldalról szeded le, ahogy korábban írtam úgy juthatsz triál kulcshoz.
  • Valen
    Ha kell felajánlhatok énis 1 db 7 napos trialt
  • Gyudron
    hogy lehet trial verziót használni ?
  • balty
    Van arra is lehetőség, hogy ha letöltöd a klienst, bármelyik előfizető, a játékból küldhet neked 7 napos triálra kulcsot. Ez azért egyszerűbb, mert nem kell szenvedi a fileplanetről való letöltéssel, ahol én több mint 1 órát vártam, hogy elkezdje letölteni. Ha érdekel szólj!
  • Valen
    nem

de van 10 napos trial lehetőség (olvass visszább)