7619
-
Gyudron #419 Csak akkor megyünk, ha hozod a Csillagrombolódat -
Noodlee #418 Mikor megyünk bányászni? -
#417 A lényeg, hogy tudj vele Internetes tranzakciót lebonyolítani.
Kérdezd meg a Bankot, hogy tudsz-e :)) -
Bandeeka #416 Hali!
Lehet hogy már kérdezték de milyen bank kártya kell hogy tudjak jáccani? Most a K&H Banknál van kártyám. Mennyibe kerül a legeléjén a dolog. Kösz a segítséget
Bye -
Jozif #415 W98???? -
#414 Hát nálam ilyen probléma még nem volt, de ezek szerint létezik ilyen :)) -
DobiSoft #413 Hali,
köszi a tanácsokat, a probléma megoldódott azzal hogy WIN98 kompatibilitási módban fut az exe. Igy nem esett hanyatt a DirectX 9.
Tehát még van mit reszelni a fiúknak.:)
Amúgy erre a hivatalos fórumon volt megoldás de nem a support-tól hanem más is szivot igy és ő már megtalálta a megoldást.
A support azóta is lapít mint szar a fűben.....:(
DobiSoft
-
#412 Ha sikerült belépned, akkor 3 négyszöget látsz, ami a lehetséges 3 karakteredet teszi kiválaszthatóvá.
Ha kell segítség a karaktergeneráláshoz (ajánlott segítséggel megcsinálni), akkor Holnap (2004. 07.04-n Vasárnap délelött) keress meg a játékon belül / nevem: ValenHUN (hozz létre 1 karit, majd töröljük, ha nem kell :) -
#411 Ha a szervernél azt írja ki, hogy incompatibility (vagy hasonló), akkor az EVE online honlapjának letöltési oldaláról szedd le a patch-et. -
#410 Mellette bal oldalt:
Username: a Trial regitrálásakor megadott Login név
Password: a Trial regitrálásakor megadott Password
-
#409 Dobi:
miután elfogadtad a Licence szerződést, a következőket kell látnod:
Középen:
Server - Tranguility = fő szerver
-
DobiSoft #408 Hali,
köszi a trial-okat;
De nagyobb a baj.
Miután elindult a game, kapok egy ablakot ahol van egy nagy fekete ures ablak és a háttérben forog valami. De innen sehogy se megy tovább.
Mit lehet tenni.
Gép: CLEVO D870P, ATI MOBILITY RADEON 9700 256MB SGRAM, 1 GB RAM, 3.2GHZ P4 HT, 800MHZ FSB.
Fennt van a legújabb catalyst 4.6
Help me
DobiSoft -
GabiWong #407 Szia!
www.mmorpg.com -> itt van 14 napos trial,
ha ez nemjó, itt többen is tudunk neked küldeni 7 napos trialt, ha ez kell irjál. -
DobiSoft #406 Hali,
tudd nekem egy játékos kuldeni egy trial-t ?
DobiSoft
-
balty #405 Ebben a hónapban lehet 14 napos triál accot beszerezni. Lehet csinálok magamnak 1-2 másodlagos karaktert szállításra. 14 napa alatt egy egész birodalmat kiépítek. -
#404 Vesszenek a roidok :P -
#403 Ez úgy 1 mix :) -
#402 ez a szerdai ? :) -
-
#400 -
#399 áz .. én most skillt várom h. készlegyen meg ha kellek bányászni óbégassatok msn-en -
Gyudron #398 Szépen alakul a korpszabályzat .
Remélem, hogy lassan mi nyúbik is megtaláljuk a helyünket a korpon belül -
#397 csatlakozz TE is :] -
balty #396 -
#395 :)) jó ez a figura :) -
Gyudron #394 Igen, mert 14 órán keresztül szerver upgrade volt. El is buktam egy important missiont -
GabiWong #393 Pffff, öszre, mikor jön az, soha :D.
Jól olvastam eve oldalán, hogy kaptunk 1 nap játék ajándékot ? -
balty #392 Őszre ígérik. De 13-14-én is jön 1 patch! -
GabiWong #391 Mikor is jön ? :) -
Gyudron #390 Nemsokára jön Shíva, kössük fel a felkötnivalókat, és addig nyújtózkodjunk , amig lehet .) -
GabiWong #389 Most ott tartok hogy 4500 m/s, de gyorsan kiürül a cap.
2 MWD 10MN-el, kb 4 kört bir.
Remélem a skillek segítenek. -
balty #388 Egy kalappal az érettségin, és várunk vissza! -
Corey #387 ahh de visszatérnék már most.. később tudok csak jönni, fizetéssel akadnak gondok meg érettségit is lezárom előbb. jó játékot nektek továbbra is :) -
balty #386 Szép teljesítmény. Miket tettél fel a hajóra? -
GabiWong #385 Feltöltöttem pár képet, az érdeklődők megnézhetik az alábbi linkeken.
Itt éppen bányászunk vagy Valen-nal vagy Balty-val.
banyaszas 1
banyaszas 2
És itt a hajóm: Thorax RS :) 2600m/s(egyenlőre)
Thorax RS 1
Thorax RS 2
Thorax RS 3
Sztem rendezhetnénk gyorsulásokat :DDD
Aki akar még jelentkezhet a Mies - Luminaire NO JUMP maratonra. :DDD
"See you SpaceCowboy" - Cowboy Bebop -
#384 Shiva patch-ről
Tessék elolvasni -
GabiWong #383 Hardware-t cseréltek, de ugy volt 2-kor már menni fog, hát mégsem.
Hát mostmár tényleg reálisnak tartanám, ha a be NEM jelentett kiesések időtartamát hozzáadnák a játékidőhöz! -
balty #382 Valaki nem tudja mi van a szerverrel?? -
#381 mellesleg 2 hetente nézem meg ezt a fórumot... úgyhogy ne ide válaszoljatok, mert ha még holnap vissza is néznék... a válaszotok már a béka segge alatt lesz... annyira aktív ez a fórum -
#380 skacok.. nemsoká (remélem 1héten bellül) megjön az új visánk és vissza tudok menni... gondolom az uccsó 2hét alatt nagyon lemaradtam tölletek.. de attól még tevékenykedtem kívüről is... pl nagyon nézegedtem, hogy milyen cirkálót vegyek ... Amarr kőne, mert azt jáccom és amúgy is lézer fan vagyok... szóva...
Maller vagy Omen ???
itt van az összemérés eredménye
ha eldöntöttétek, vagy e-mailt küldjetek: [email protected] címre, vagy a hun copr fórumján (eve-online.uw.hu/phpbb2/index.php) a kérdések témakör alatt dobjátok be az ötletetek