7619
13094344_10154167269029394_7813589794591
  • Hmuda
    Olvastam régeben. Jó a vezető irói tudománya, hogy bonyolultabbnak állítson be egyszerű dolgokat.
  • balty
    Van ez így, hogy valakinek nem tetszik egy játék. Mindenestre, ha beleolvasol a weblapukon lévő hajónaplóba, láthatod, hogy nem is olyan unalmas ez a játék.
    hajónapló
  • Hmuda
    Hát én összeálltam a trial alatt pár külföldivel, bányászgattunk, szórakozgattunk, de az is unalmas volt.
  • Gyudron
    Hopp ezt jól el
  • Gyudron
    Igaz, egyedül pl.: agentezni bazi ujalmas, de ezért van corp, és a jóbarátok, ogy közben ne forduljak le a székről unalmamban
  • Hmuda
    Ja és ne értsetek félre, nekem bejönnek az ilyen (!!!ÁTVITT ÉRTELEMBEN!!!) kockadobálós RPG-k, de ez nekem dögunalom volt. Kb mint az E&B.
  • Hmuda
    Nem érted. A kockadobás csak képletes. A skillek sikeressége azon múlik, hogy véletlenszerűenkiválasztott szám megfelel-e a kritériumoknak. Nyilván nem úgy van, hogy ha elérsz egy bizonyos szintet az egyik fegyveres skillből, akkor nem fogsz hirtelem mindent azonnal és hibátlanul eltalálni. Akkor is vagy sikerül vagy nem, max nagyobb az esélyed.
  • Noodlee
    Kockadobálás?
    Az egy másik játékban van.
  • balty
    Nem értem pontosan mire gondolsz, de a képességeknek semmi köze a kockadobáshoz! Van egy elég jól ki talált skill rendszere a játéknak. Időben telik minden képesség elsajátítása. Pl. PVP-re akarod kihegyezni a karraktered, ahhoz több hét, de inkább hónap(ok) befektetése szükséges.
  • Gyudron
    A skill itt nem kockadobásokat jelent, hanem pl magasabb skillel többet bányászol, nagyobbat sebzel, gyorsabban repülsz...
    Sajnos a saját tudásomat nem tudom az űrben kamatoztatni, mert az nagyon drága "játék" lenne
  • Hmuda
    Mellesleg nekem nem azzal van bajom igazából, hogy point & click a játékrendszer, mivel MMOG-ben ezt nagyon máshogy nem lehet megoldani (Planetsidehoz is eszméletlen géppark kellhet, hogy a realtime FPS-t levezényelje). Nekem csak az volt a gond, hogy unalmas, annyira nem voltam hasraesve a grafikától, pedig mindenki úgy ajnározta, unalmas küldetések, unalmas bányászat, béna harc. Lehet, hogy nektek bejön a bányászat meg a cég vezetése, de nekem nem. Meg az is betett nekem, hogy egyesek egyenesen az Elite-hez hasonlítják. Azért az enyhén szólva durva volt.
  • Hmuda
    Egy karakter skilljei, kockadobálások, meg miegymások sose leszek olyan jók győzelem esetén, mintha a te saját tudásodnak lenne köszönhető.
  • Gyudron
    No igen, itt nem azon múlik, hogy kigyőz, hogy mennyire bírja rángatni a joysticket/egeret, hanem, hogy ki mennyire tapasztalt/képzett
  • Valen
    Természetesen a Trial nem ad lehetőséget arra, hogy kipróbáld, milyen az igazi PVP, mivel nincs elég időd hozzá, hogy kifejlődj arra a szintre.

2 fajta PVP létezik alapvetően.

1. amikor 1-2 ellenséges hajó 10-n, ez a vadászat. Ekkor taktikusan kell harcolni, csapdát állítani, különböző elfogási metódusokat kitalálni (ez amolyan sakk az űrben)

2. amikor két ellenséges szövetség összecsap és ekkor oldalnként 30-40 vagy akár több hajó is összecsap és akkor elszabadul a pokol. Ekkor nem igazán van időd taktikázni, lövöd, akit látsz és ellenség :)

HMUDA: van benne manőverezés, csak meg kell tanulni, hogy a navigációs parancsokat hogyan használd ésszerűen.

Az irányítás cca úgy működik, hogy vagy az űrben kijelölsz 1 objektumot (station/jumpgate/planet) 2x kattal odamész vagy van a gyorsmenü/(station/jumpgate/planet)/és ott a navigációs parancsok, illetve nagyobb távolságok esetén ott a Map,és az autopilot ami autómatán elvisz a kiválasztott rendzserig (nem az állomásig), bár ennek hátránya, hogy csak ugynevezett 0,5 feletti security statusú helyen érdemes használni, ha nem akarod hogy kilőjenek.
  • Hmuda
    Point 'n click az egész. Semmi manőverezés, csak kijelölöd a célt azt hadszóljon. Legalábbis a free trial idején csak enyni volt.
  • Braveheart
    szoktak benne lenni "gigantikus csaták"? úgy értem amikor vagy 30-40 csatahajó lövi egymást :)
    menynire szimulátor jellegű? simán dirr durr aztán ennyi, vagy bonyolultabb?
  • JuanG
    kösz, nem túl sok de még gondolkodom...szívesen nyomnám, amit eddig játszottam vele az nagyon tetszett...
  • Noodlee
    kb 3300 Hun Forint / Hó, de az első hónap drágább :(
  • JuanG
    Sziasztok!

mennyi most a havidíj? még mindíg 12 dolcsi körül van?
  • Valen
    Igen a hajónapló a fontosabb eseményeket hivatott megörökíteni, ám sajnos a hajónapló vezető mostanában elég elfoglalt, ezért számos eseményről nem írt és nem is volt jelen.
  • Braveheart
    Hihetetlen jó trténetek vanna ka hajónaplóban! :) És ezek mind megtörténtek! Kár hogy nincs hitelkártyám, a lové nem volna gond pedig :( de sajna időm se lesz játszani
  • Braveheart
    épp most nézem az oldalt, ezért tetszett meg a játék :)
    de asszem már ne mvágok bele egy ideig, mert meló van meg német nyelvvizsga+jövőre érettségi
  • balty
    Nem, nem igenes. 7 napos kipróbálás, ha érdekel ad meg az email címed priviben. A HUNCorp honlapján olvas bővebb infót a játékról. Ajánlom figyelmedben a fórumon lévő hajónaplót elég érdekes és olvasmányos.
    HUNCorp
  • Braveheart
    Most látom hogy nem az. Kár. Bár lehet hogy a SWG helyett majd erre fizetek elő.
  • Braveheart
    Hali ez miylen játék? MMO szimulátor? Ugye ne mingyenes? Ha mégis honnét lehet leszedni?
  • Gyudron
    Én még ilyet nem láttam, próbaképpen ugyan az legyen a játék meg a windows felbontása, aztán hátha jobb lesz.
    Ha így elindul, utána majd lehet variálni.
  • Tequila
    Ilyen hibaval talalkoztatok mar?
    Olvashatatlan :(

• balty
    Nem rossz videó! Nem tudod, honnan lehet letölteni még videókat? Például arra nagyon kíváncsi lennék amikor szállítóhajóval nyírnak ki interceptort.
  • Unipsycho
    ja meg akinek trial kell az megadja emailjet innen vkinek azt az tud neki kuldeni egy 10naposat
  • Unipsycho
    egy videocska EVE-rol akit erdekel :)
    Video!
  • Gyudron
    Változás, korpbányászat ötletszerűen működik, a módszeremet pedig szabadalmaztatni fogom CCP-nél
  • Noodlee
    Aki még nem tudná:
    Szerdán, és szombaton szoktunk Corp bányászzatot tratani. Nehogy elmaradjatok! Mert ugye csapatban az erő! Ja, és mindenki alkalmazza gyudron módszert.
  • Noodlee
    OK Viszem a kis csupromat :)
  • balty
    Hát jah ma nagy bányászat lesz. Várjuk a Te csillagrombolódat is Noodlee. Sok köbmétert le kell fúrni, de persze egy newbitól nem várhatunk el sokat, kezdetnek elég, ha ezt tele pakolod:
  • Noodlee
    Na. Csak noszogatni kell a népeket, és máris mennek bányászni.
  • Gyudron
    Az kevés lesz ide aztán kell majd a tech II-es rotációs kapa is
  • Noodlee
    OK. Majd viszem a dezintegrátoromat is, és a distruptorokat is.
  • balty
    Az sirály majd jól lebányászunk minde követ. Ezzel kezdjük:

• Noodlee
    Na jó .
    Csak azé írtam ide, hogy az EVE is benne legyen a Top 10-ben, ne csak a Tibia
  • Noodlee
    A 4 plazmavetőt lecseréltem ionágyúra. Majd és védelek, ha bányászol Baltyval.